Zdravím potřebuji poradit, mám 4 města a v jednom z nich mám nezkutečně zpožděnou někdy žádnou reakci
na klik při otevírání budovy, zlepšování budovy i přepnutí na jiné město je v tomhle městě zpožděné.čím to je?
Děkuji za rady Michal
Nefunkční město
Re: Nefunkční město
hm... to je divné - zkusil jsi jiný prohlížeč internetu? případně smazat cache paměť stávajícího prohlížeče... možná by to mohlo pomoci... něco jako: "Have you tried turn it off and on again?"
(IT crowd)
(IT crowd)

-
v exploreru to je o něco lepší ale taky pomalé,ostatní města reakce hned tohle jedinné pomalé nebo žádné reakce, fakt nevím
co ta cache? návod jsem psala jsem, tak to nebudu psát znova 
viewtopic.php?f=13&t=981
případně mě napadá, že může být problém ve Flash Playeru... zkus ho aktualizovat

viewtopic.php?f=13&t=981
případně mě napadá, že může být problém ve Flash Playeru... zkus ho aktualizovat
Je divný, že ti to dělá jen v jednom městě, to se mi osobně moc nezdá... fakt zkus jinej browser, případně hodit update flashplayeru,... 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
-
tak cache vymazána, flash nový, a dělá to pořád, nemůže to být chyba ve hře?já fakt nevím takové město je nehratelné...
Tak to ja mam zas hru zpomalenou uplne celou kdyz je pustena dyl jak hodinu a mam nevideny zpravy v inboxu. Musim proste otevrit postu (staci dvojklik aby prestala blikat) a pak to zase svisti. Inu odflaknuta hra stejne jako preklad. Resim to pravidelnymi reloady cele hry pripadne restarty prohlizece, je to otravny, ale da se s tim zit.
Mozna je to tim, ze mam trosku starsi pocitac s jedinym procesorem...
Jinak pochopitelne doporucuju vypnout veskery animace, zvuky a podobny nesmysly - to ostatne plati o vsech flashovkach. Ta technologie sama je prasecina a maloktery vyvojarsky tym umi programovat, vesmes je to jen skladani kousku dohromady tak, aby to delalo cilene veci bez jakekoliv pozornosti smerem k efektivite, stabilite, bezpecnosti. Takze je taky fajn nehrat tyhle veci pod uctem, pod kterym clovek pracuje a uz vubec ne pod uctem administratora - nikdo nikdy nevi co z ty hry muze vylezt za bordel. Ale to je zakladni pocitacova gramotnost, kterou snad ma kazdy, kdo se odvazi zapnout pocitac...
Mozna je to tim, ze mam trosku starsi pocitac s jedinym procesorem...
Jinak pochopitelne doporucuju vypnout veskery animace, zvuky a podobny nesmysly - to ostatne plati o vsech flashovkach. Ta technologie sama je prasecina a maloktery vyvojarsky tym umi programovat, vesmes je to jen skladani kousku dohromady tak, aby to delalo cilene veci bez jakekoliv pozornosti smerem k efektivite, stabilite, bezpecnosti. Takze je taky fajn nehrat tyhle veci pod uctem, pod kterym clovek pracuje a uz vubec ne pod uctem administratora - nikdo nikdy nevi co z ty hry muze vylezt za bordel. Ale to je zakladni pocitacova gramotnost, kterou snad ma kazdy, kdo se odvazi zapnout pocitac...