Ahojte, zaujimalo by ma, naco je pri svitkoch uvadzany polomer posobenia?
Myslel som ze cim vyssi level svitku tak bude posobit aj naraz na viacero miest ( v zavislosti od polomeru posobenia ), ale otazka jednoducha este co svitok to posobenie len na jedno moje mesto?
Dakujem za odpoved.
Michal
Svitky
Re: Svitky
Poloměr ti říká, na jak vzdálený město můžeš svitek zakouzlit (bez ohledu na to, jestli kouzlíš na svoje nebo nepřátelský vlastnění). Takže, pokud máš poloměr 1, můžeš zakouzlit max na vlastnění, který je na mapě max o jedny souřadnice vedle 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
Zajímalo by mě jaká je matematika pro výpočet úspěšnosti, když sem měl svitek na nalezení mag. předmětu ve zříceninách na 350% a z patnácti zřícenin sem nenalezl ani jeden s hrdinou. Proč taková složitost v číslech když může být pravděpodobnost úspěchu od 0-100% a je to všem jasný.Nebo to nemá být jasný záměrně proto abychom více utrácely č.p. za tyto svitky s nadějí že máme lepší možnost úspěchu pro nalezení mag. předmětu...???

ta šance je sama o sobě nula nula prd, takže se svitkem máš jenom nula prd 
Prostě z minimalistické šance máš jenom minimální, nicméně pořád by to mělo pomáhat.. přesná procenta ale nikdo nezná

Prostě z minimalistické šance máš jenom minimální, nicméně pořád by to mělo pomáhat.. přesná procenta ale nikdo nezná

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert
S tou pravděpodobností je to fakt na prd, samozřejmě je to vždycky tak jak si s tebou pohraje štěstěna, neni vůbec problém najít pár svitků za sebou bez jakéhokoliv bonusu, jiní zase nemouho nic najít když mají vyzvědače s bonusem +250%, znam i hráče, kterej našel dva arty za jeden den, to bylo ale po půl roce co nenašel žádnej
Mam takovou svou subjektivní zkušenost, že magický předměty nacházím mnohem více ve zříceninách 6. úrovně, mnozí mi ale tvrdí že jich více loví z pětek, na jiným fóru jsem se taky dočetl jak někdo tahal svtiky z trojek a potom z pětek a šestek nic, tak člověk neví, je to prostě maglajz

Mam takovou svou subjektivní zkušenost, že magický předměty nacházím mnohem více ve zříceninách 6. úrovně, mnozí mi ale tvrdí že jich více loví z pětek, na jiným fóru jsem se taky dočetl jak někdo tahal svtiky z trojek a potom z pětek a šestek nic, tak člověk neví, je to prostě maglajz

Mám takovouto přibližnou zkušenost - v 5. zřícenině je šance 7%, v 6. 20%. Je to na základě dlouhodobého pozorování. Netvrdím, že to přesně sedí. A u artefaktu to je tak 50x míň. Ale je to jen přibližná spekulace...
Předměty vyskytující se "nahodile", mohou být do hry také velmi "nahodile" implementovány
. Jako například v jisté nejmenované hře (simulátor), jejíž server byl v ČR, mělo být prémiové ocenění, dostupné jen za penízky ....
Dlouho se do něj nikdo nedokázal strefit ...
Tak dlouho, až si pár hráčů obléklo pracovní hadry a vyrazilo pracovně na návštěvu firma a serveru ...
A helemese, ukázalo se, že tato možnost, za kterou mnozí troubové lačně platili delší čas, byla delší dobu tiše a nenápadně ... vypnuta ...
V současné době se platiči utěšují, že alespoň v soudní síni budou ....
vysmátí více než "vydělávači" ....

Moje zkusenost je, ze pri zvysene sanci o 75 procent je spis pravdepodobne ze v 6* zricenine neco najdete nez, ze nenajdete.
Takze to vypada na vyssi zakladni numero nez 20 procent, ale zas ... bez navyseni sance.. najit v jedne z 5-ti, to mohlo byt tak nejak realne. Tak babo rad
V kazdym pripade v mensich zriceninach, vcetne slabsich petek je ta sance neco nalezt malicka.
Takze to vypada na vyssi zakladni numero nez 20 procent, ale zas ... bez navyseni sance.. najit v jedne z 5-ti, to mohlo byt tak nejak realne. Tak babo rad

V kazdym pripade v mensich zriceninach, vcetne slabsich petek je ta sance neco nalezt malicka.