Seznam medailí
Seznam medailí
Zdravim, nemáte někdo seznam medailí? Nemyslím ten z encyklopedie (http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Quests), ale potřeboval bych s výpisem, co je na který potřeba. Např. Vyznamenání „Veterán frakční války“ je za 50mil. ve frakčním žebříčku. atp.
Re: Seznam medailí
Jeden je >tady< na fóru.
Jinak se můžeš podívat na ruský fórum.
Jinak se můžeš podívat na ruský fórum.
Když na to tak koukám, tak jaký je rozdíl mezi první a drudou medailí? download/file.php?id=97
Obě jsou za frakční body, ale ikdyž mám v žebříčku přes 20kk bodů, tak stejně nemám ani tu prvni za 150 000bodů.
Obě jsou za frakční body, ale ikdyž mám v žebříčku přes 20kk bodů, tak stejně nemám ani tu prvni za 150 000bodů.
Quest "frakční válka 150 000" obdržíš po dosažení 100k frakčních bodů, pokud ale získáš víc bodů jak 150k bez toho aby jsi měl quest aktivovanej, tak ho nezískáš jako splněný a máš tedy smůlu. Pokud by jsi po té medaili tolik toužil, tak by možná bylo možný snížit frakční body pod 150k ale nic takovýho nemám ozkoušený, tak nevim jestli by to fungovalo, je dost možný, že by tomu vadilo, že už máš splnění další questy z té série.
No já právě nemám ani jednu z těchto medailí. Měl jsem úkol na nějaké žoldáky, když zničím armádu opačné frakce, tu jsem zničil, dostal žoldáky a dostal jsem úkol na tu medaili za 50kk bodů. Z té první za 150k nebo 1kk nemám ani jednu medaili.
Pokud jsi ty questy splnil, tak ty medaile musíš mít, oba questy jsou časovaný, tak ti mohly utéct.