učeň

Odpovědět
Zpráva
Autor
MamuleMamak

učeň

#1 Příspěvek od MamuleMamak »

ahoj,chi se zeptat proč se nemohu stát učněm?Už 2 hráči mi napsali,že jim nejde mě přijmout za učně.Nemám někde něco špatně?Ještě jsem nikam neutočila.
Poradí mi někdo?díky
Arseni

Re: učeň

#2 Příspěvek od Arseni »

Už jsi splnila nějakou podmínku která brání přijetí za učně, boužel s tím už nemůžeš nic dělat.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
MamuleMamak

#3 Příspěvek od MamuleMamak »

A jakou podmínku?kde to najdu?Nikde jsem nic nenašla.
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

To můžu těžko říct, je jich víc.
MamuleMamak

#5 Příspěvek od MamuleMamak »

jestli myslíš tyto podmínky,tak nic z toho nemám.Takže podmínky splnuji.Tak v čem by mohl být problém?

Podmínky pro možnost přijetí do učení:

zájemce nesmí mít splněný quest loupež, po jehož splnění již nejste považováni za začátečníka a tudíž se již nemůžete stát učněm
samosebou nesmíte být už učněm u někoho jiného (jen pro jistotu aby se historie neopakovala :D)
nesmíte mít stejnou IP jako já ale to doufám nehrozí
na rase/frakci ani na Vašem umíštění na mapě nezáleží
Modesty

#6 Příspěvek od Modesty »

hele tohle se mi stalo u jedné hráčky taky, nemohla jsem ji vzít do učení... hláška" bohové vám zakázali být mentorem tohoto hráče (nebo tak něco)
a nabeton vím, že ještě neměla ani otevřenou bránu (a už rozhodně neměla stejnou IP adresu, jako já, nebo jiného mentora)... jediné, co měla, byla postavená hlavní budova na lvl 5

pak jsme to teda nechali, poslala loupež a hláška byla jiná: hráč xxxx je příliš zkušený na to, aby mohl být vaším učněm

takže kdyby někdo zjistil všechny podmínky toho, co může bránit přijetí učně, bylo by to fajn
Arseni

#7 Příspěvek od Arseni »

Hlavní budovou na 5. úrovni to zajisté není, od změn v mentorství to fixly a od té doby jsem již měl učně, který měl hlavní budovu na 5. levlu.
S IP může být mnoho problémů, pokud je sdílená IP, (paneláky, atd.) jseš si jistá, že třeba nehrál někdo zrodiny, nebo ses nepřihlásila na více počítačích, třeba práce, škola atd.
Samotná definice je, že se učně může stát pouze začátečník, to zdali jste začátečník bude hra pravděpodobně usuzovat ze splnění určitých questů, první takový se zdá být quest "loupež" jestli jsi třeba splnila nějaký, který byl původně předpokládán, že ho splníš až po loupěži (nemyslím učňovské questy) a to by mohl být problém, taky je dosti možné, že v potaz přichází i body žebříčku ale o ničem se nikde ani na zahraničních fórech nepíše, takže asi tak.
MamuleMamak

#8 Příspěvek od MamuleMamak »

Úkol loupež se mi ještě ani neobjevil a společnou IP adresu z hráči také nemám.Přihlašuji se jen z domova. :(
Odpovědět