Zvětšení kapacity kupců?
-
Zvětšení kapacity kupců?
Jak je to s těma úpravama? Ještě nejsou aktivní? Moji kupci mají pořád stejnou kapacitu. Jaká bude jejich kapacita po nahrání updatu?
Klid, je to jenom hra :o)
Re: Zvětšení kapacity kupců?
Update se dělá běžně okolo 10-té hodiny ráno, tak si počkej 

no je zajímavé že těžby jsou zvětšeny a kupci nic 

Jo aha, tak na to jsem ještě nekoukal
. Normálně by o updatu měli dát vědět dopředu aby lidi počítali s případným výpadkem během aplikování.
EDIT: teď sem okouknul tu produkci a nestačim se divit, produkce se neskutečně zvedla, zlaté město teď generuje takovýho zlata,(snad pětinásobek) že ho člověk sotva stíhá zužitkovat pokud by se tam teda neválela arma, kapacita skladů produkčních vnějších vlastnění se taky moc pěkně nafoukla, jen ti kupci tak nějak zůstali být bez povšimnutí vývojářů, holt jen nahodili špatnej script a určitě jakmile to zjistí a opraví, tak nahoděj novej kterej bude ok.

EDIT: teď sem okouknul tu produkci a nestačim se divit, produkce se neskutečně zvedla, zlaté město teď generuje takovýho zlata,(snad pětinásobek) že ho člověk sotva stíhá zužitkovat pokud by se tam teda neválela arma, kapacita skladů produkčních vnějších vlastnění se taky moc pěkně nafoukla, jen ti kupci tak nějak zůstali být bez povšimnutí vývojářů, holt jen nahodili špatnej script a určitě jakmile to zjistí a opraví, tak nahoděj novej kterej bude ok.
ty vole že to zvedne i poplatek krámku sem nečekal, sem se divil, proč mně přetíká zlatý město, to je super
ještě ty kupce by to chtělo...

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
Tak už je zvětšeno na 10 000 

Frank Herbert
Frank Herbert
Tak úprava těžby a kupců mě velmi potěšila, jen by to možná chtělo domyslet trochu do konce
momentálně nemám možnost to vyzkoušet, ale se zvýšenou těžbou by to chtělo bud zvětšit naleziště (to se nestalo) nebo zrychlit roh hojnosti - to nemůžu vyzkoušet
při současné těžbě např. rýžovišt v dole je naleziště vyčerpané za necelých 60 dní a při koupi zvětšení těžby ještě o 15 dní méně
to by představovalo za dobu životnosti dolu min 3x obnovovat naleziště a doba obnovonání je docela dost velká
nevím jestli máte stejný postřeh, ale možná by to stálo dát případně do návrhů
osobně jsem na těžbě zlata docela závislý a výpadek několika dnů v nevhodné době by mě stál docela dost
momentálně nemám možnost to vyzkoušet, ale se zvýšenou těžbou by to chtělo bud zvětšit naleziště (to se nestalo) nebo zrychlit roh hojnosti - to nemůžu vyzkoušet
při současné těžbě např. rýžovišt v dole je naleziště vyčerpané za necelých 60 dní a při koupi zvětšení těžby ještě o 15 dní méně
to by představovalo za dobu životnosti dolu min 3x obnovovat naleziště a doba obnovonání je docela dost velká
nevím jestli máte stejný postřeh, ale možná by to stálo dát případně do návrhů
osobně jsem na těžbě zlata docela závislý a výpadek několika dnů v nevhodné době by mě stál docela dost
To máš naprostou pravdu, když byla zvýšena těžba a kapacita skladišť ve vnějších vlastněních, tak by měla být úměrně nadimenzované také zdroje, z tohohle hlediska májí zdroje které neprofitují z naležišt velkou výhodu.
Mně to je upřímně jedno - z nalezišť zlata nijak extra neprofituju, hlavní zdroj surovin jsou zříceniny 

Frank Herbert
Frank Herbert