Ztráta kupců
Ztráta kupců
Opakovaně se mi stalo, že se mi z různých měst ztratili během mise kupci. Šlo o převoz materiálu mezi mými městy. Nepřišla mi zpráva o tom, že by došlo k úmrtí kupců. Jen jsem potom zjistil, že v Gildě kupců mi chybí. Jak je to možné?
Re: Ztráta kupců
Musel ses v hlášení o přemístění zásob přehlídnout a toho infa o úmrtí si nevšimnout 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
je tam zprava o uspesnem premisteni a o tom ze po ceste se ztratilo N kupcu.. toto je jen takova "nasiracka" aby jsi porad musel do lomu a sachet posilat mince na kupce..
Reborn opět díky za zcela konstruktivní příspěvek, jestli se ti hra nelíbí, tak ji, místo rejpavých poznámek všude možně, nehrej
ps: nejsme chuck norris, abychom měli dokonalí kupce, kteří se prostě při cestě po královstvích ztratí. Všude máš narážky na to, že chceš mít hru reálnou, ale to, že se ti lidi můžou ztratit, to se ti najednou nelíbí, protože je ti to nepohodlný.

ps: nejsme chuck norris, abychom měli dokonalí kupce, kteří se prostě při cestě po královstvích ztratí. Všude máš narážky na to, že chceš mít hru reálnou, ale to, že se ti lidi můžou ztratit, to se ti najednou nelíbí, protože je ti to nepohodlný.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert