Mentor
Re: Mentor
Čti wikinu lenochu 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
No tu jsem cetla, ale tam jsem nasla navod jak mentor muze najit ucne. Ale ne jak si ucen muze najit mentora - i.e. muzu nekde videt kteri hraci jsou zaroven mentori abych je mohla oslovit, nebo musim proste cekat jestli me nejaky mentor oslovi? Tohle jsem tam nenasla.. 

Nebuď nepříjemný na nováčky, každej potřebuje občas nějak poradit.qakkec píše:Čti wikinu lenochu
Tohle bohužel nikde vidět nejde, jediná možnost je zkusit požádat nějakého hráče v top tvé rasy (temný, světlo), ale momentálně tu nikdo ještě ani mentorem podle mě není. Jelikož jsem v závěsu za Sirionem a mě se quest na mentora ještě neukázalGabi píše:No tu jsem cetla, ale tam jsem nasla navod jak mentor muze najit ucne. Ale ne jak si ucen muze najit mentora - i.e. muzu nekde videt kteri hraci jsou zaroven mentori abych je mohla oslovit, nebo musim proste cekat jestli me nejaky mentor oslovi? Tohle jsem tam nenasla..

Wyfre - dezertér
Kdybych byl nepřijemnej, tak tam dám nepříjemnej smajlík a ne Mr. Greena
Jinak sorry Gabi, z prvního psotu jsem úplně nepochopil, že se ptáš na způsob, jak mentora najít. Ten ještě ve hře nebude a, jak píše wyfre, není možnost ho ingame vyhledat.. Tipuju, že nabídky mentorství budou mentoři psat asi tady na fórum

Jinak sorry Gabi, z prvního psotu jsem úplně nepochopil, že se ptáš na způsob, jak mentora najít. Ten ještě ve hře nebude a, jak píše wyfre, není možnost ho ingame vyhledat.. Tipuju, že nabídky mentorství budou mentoři psat asi tady na fórum

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert