Názvy Jednotek

Než vytvoříte nové téma, zkontrolujte, aby podobné téma nebylo již vytvořeno dříve. Používejte vyhledávací systém fóra v sekci idejí a nabídek, a také na stránkách sekce.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Melomordt

Názvy Jednotek

#1 Příspěvek od Melomordt »

Zdravim vsechny,
Nelibi se mi nektera pojmenovani jednotek oku skutecne nelahodici.
Nevim jestli je to jenom v encyklopedii,nebo i ve hre - doufam,ze neni a nebo uz nebude.Herne jsem jeste nemel moznost setkat se s vyssimi stupni.
Kdyby bylo na me upravil bych toho vic,ale zminim jenom to,co me skutecne boli.
Kostra - snad kostlivec ne ? Nejvic detskej preklad
Harpie je cela k nicemu - Harpyje-Vřeštící harpyje-Divá harpyje je bomba (navrhoval fisteque)
Knezka u Temnych Elfu - Léčitelka Llot-Kněžka Llot-Velekněžka Llot-v návaznosti na elfy (taky fisteque)
Taky by se mela prekopat sedma jednotka efu a drowu,protoze u elfu Assasin je snad skoro to samy jako vrah u drowu,akorat v anglictine ze ?
Spojeni Grandmistr,nebo Archi-nejaka jednotka,jsou taky famozni.
Kušostřelec - Kušiník bože.
Tak a ted to nejbolestivejsi Arachnid - dalsi stupne znate a proto se ptam jak muze mit rasa TEMNYCH ELFU jednotku
ČLOVĚK-štír a ČLOVĚK-pavouk.
Tim se dostavam k tomu nejzasadnejsimu proc se frakce,ktera je jednoznacne LIDSKA rasa jmenuje Rytíři ?!
Rozhodne nechci vypadat jako prudič,chci jen aby se zlepsovalo co se da,asi jako kazdy kdo tuhle hru hraje.
A tyhle ac drobnosti hre ublizuji.
Dekuji vsem za reakce.
Arseni

Re: Názvy Jednotek

#2 Příspěvek od Arseni »

To není takhle špatně tím, že by to př překladu mrvil člověk, to je chyba toho, že to překládal strýček google :D

Nechápu, že když neustále zakládají servery v nových zemích, že si prostě nemůžou najmout jenoho dva lidi, kteří by to profesionálně přeložili.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Gorath

Re: Názvy Jednotek

#3 Příspěvek od Gorath »

Zdar, naprosto souhlasim, nazvy jednotek jsou prelozeny v nemale mire dost spatne. V chybach prekladu jsem postoval navrhy na zmenu u tech jednotek co jsou podle me prelozeny chybne (viz link nize), bohuzel bez reakce.

viewtopic.php?f=43&t=639
Odpovědět