slane jezero
slane jezero
Ahoj , pořadi nekdo ,kde a jak muzu chledat slane jezero ? Diky....
Naposledy upravil(a) nuneto dne 01 črc 2013, 17:36, celkem upraveno 1 x.
Re: solni jezero
Tak nevím, co je tam blbě... To má být jako sloní nebo solný?nuneto píše:... solni jezero ...
Ale budu tiše předpokládat, že se ptáš na slané jezero a jak ho najít, pak moje odpověď bude, že stejně jako každé jiné vnější vlastnění, tzn. výzkumníky a kdekoli;)
Actioni contrariam semper et æqualem esse reactionem.
- Isaac Newton, Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, London, Jussu Societatis Regiae ac Typis J. Streater, 1687
- Isaac Newton, Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, London, Jussu Societatis Regiae ac Typis J. Streater, 1687
Re: solni jezero
Kukurice píše:Tak nevím, co je tam blbě... To má být jako sloní nebo solný?nuneto píše:... solni jezero ...
Ale budu tiše předpokládat, že se ptáš na slané jezero a jak ho najít, pak moje odpověď bude, že stejně jako každé jiné vnější vlastnění, tzn. výzkumníky a kdekoli;)
no, moje chyba , sry ale nejsem Čech ,jinak děkuji za odpověd !!!
Re: slane jezero
Np 

Actioni contrariam semper et æqualem esse reactionem.
Zdravím chtěl sem se zeptat jestli když najdu slané jezero a začnu jej těžit jestli mi jej může někdo sebrat?
Předem díky za odpověď
Předem díky za odpověď
Tak jako každé jiné vlastnění, i Slané jezero, lze dobýt....a sebrat......a o tom to je.....obrana!!!!