Zriceniny
Re: Zriceniny
No a co kdyz je vybije 1 hrac a ostatni budou mit prd, napriklad kdyz za perly ukaze 10 zricenin(a uz jich tolik ani nebude)...? Proste je otazka casu, kdy dojdou...
Hledej a včas dobývej
Další věcí je, že po zničení zříceniny se jinde na mapě objeví nová.. Doporučuju si napřed přečíst wiki 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
Tak jeste posledni otazka, kdyz se zricenina obnovy na miste, ktere uz mam prozkoumane, tak ji uvidim? Nebo ji musim najit znova?
Ne, musíš znovu prozkoumat. Třeba když na tebe půjde útok z nějaké pozice tak tam poslat výzkumníka 

Wyfre - dezertér
Ale občas jak jsem si všiml se stane, že já zříceninu objevím, pošlu její souřadnice spojenci, aby si jí mohl sám taky najít, ale jemu tam výzkumník přijde a nebojeví ji, potom mu musím poslat zprávu o vlastnění a až potom se mu na mapě objeví...
Per aspera ad astra
To je tím, že spojenec nemá dostatečnou hodnost, lze objevit zříceniny max o jeden level výš. (arcizříceniny jsou výjimka, ty může samozřejmě může najít suzerén)maflek píše:Ale občas jak jsem si všiml se stane, že já zříceninu objevím, pošlu její souřadnice spojenci, aby si jí mohl sám taky najít, ale jemu tam výzkumník přijde a nebojeví ji, potom mu musím poslat zprávu o vlastnění a až potom se mu na mapě objeví...

aha díky, to jsem netušil, ale už se mi to s ním stalo i u zřícenin první úrovně...Arseni píše:To je tím, že spojenec nemá dostatečnou hodnost, lze objevit zříceniny max o jeden level výš. (arcizříceniny jsou výjimka, ty může samozřejmě může najít suzerén)maflek píše:Ale občas jak jsem si všiml se stane, že já zříceninu objevím, pošlu její souřadnice spojenci, aby si jí mohl sám taky najít, ale jemu tam výzkumník přijde a nebojeví ji, potom mu musím poslat zprávu o vlastnění a až potom se mu na mapě objeví...
Per aspera ad astra
Nebudu zakladat nove vlaknno a prilepim to sem:
Jake zriceniny zkoumam podle sve urovne? O jednu vyssi jasne, ale najdu take nizsi?
Mam quest najit 50 zricenin 1. urovne a jsem uz Kapitan...
Jake zriceniny zkoumam podle sve urovne? O jednu vyssi jasne, ale najdu take nizsi?
Mam quest najit 50 zricenin 1. urovne a jsem uz Kapitan...
Bezva, uz jsem se mezitim odkapitanoval, ale je dobre to vedet pro priste, diky 

Arseni píše:To je tím, že spojenec nemá dostatečnou hodnost, lze objevit zříceniny max o jeden level výš. (arcizříceniny jsou výjimka, ty může samozřejmě může najít suzerén)maflek píše:Ale občas jak jsem si všiml se stane, že já zříceninu objevím, pošlu její souřadnice spojenci, aby si jí mohl sám taky najít, ale jemu tam výzkumník přijde a nebojeví ji, potom mu musím poslat zprávu o vlastnění a až potom se mu na mapě objeví...
Jo a proč já se dvěma hvězdama před 10min. našel zříceninu 6úr. asi v tom máte nějaký hokej co?!!!! Jirkak
To myslíš klasicky pomocí výzkumníka? to by šlo těžko leda, že by to byla chyba hry, neposlal ti to třeba někdo ze spojenců nebo si třeba nepoužíval odměnu z questu zkoumání království, tak lze samozřejmě objevit jakékoliv objekty v království bez ohledu na hodnost, poslední možnost by ještě byla, že jsi na tom místě chtěl postavit město a zrovna tam byla šestková zřícenina. 

teda tohle mi nedá - navážet se do Arseniho kvůli tomu, že napsal správně slovo, které ty jsi opravil špatně...
Takže: správně je samozřejmě výzkumník, ve vyjmenovaných slovech máš také slova s předponou vy - vý a to je tento případ. Když odtrhneš vý, zbyde ti zkumník, což je od slovesa zkoumat, které samozřejmě existovat může. A když existuje slovo vyzkoumat, tak také bude existovat výzkumník
Takže: správně je samozřejmě výzkumník, ve vyjmenovaných slovech máš také slova s předponou vy - vý a to je tento případ. Když odtrhneš vý, zbyde ti zkumník, což je od slovesa zkoumat, které samozřejmě existovat může. A když existuje slovo vyzkoumat, tak také bude existovat výzkumník

trochu moc češtiny na měModesty píše:teda tohle mi nedá - navážet se do Arseniho kvůli tomu, že napsal správně slovo, které ty jsi opravil špatně...

Per aspera ad astra
Čus, zdraví Vás nováček. 
Je stručný dotaz. Pochopil jsem Tedy správně, že zříceninu najdu pouze tak, že budu prohledávat oblasti výzkumníkem? To je docela na dlouho, ne?:-)
Díky

Je stručný dotaz. Pochopil jsem Tedy správně, že zříceninu najdu pouze tak, že budu prohledávat oblasti výzkumníkem? To je docela na dlouho, ne?:-)
Díky
Máš pravdu a dlouho to není - záleží na tom, kolik máš průzkumníků, jestli máš premium s automatickým průzkumem,.... 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert