Zriceniny

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
Devil

Zriceniny

#1 Příspěvek od Devil »

Chtel bych se zeptat jestli ma kazdej hrac svoje vlastni zriceniny, nebo jsou pro vsechny hrace na stejnych mistech.
Wyfre

Re: Zriceniny

#2 Příspěvek od Wyfre »

Pro všechny
Wyfre - dezertér
Devil

#3 Příspěvek od Devil »

No a co kdyz je vybije 1 hrac a ostatni budou mit prd, napriklad kdyz za perly ukaze 10 zricenin(a uz jich tolik ani nebude)...? Proste je otazka casu, kdy dojdou...
qakkec

#4 Příspěvek od qakkec »

Hledej a včas dobývej ;-) Další věcí je, že po zničení zříceniny se jinde na mapě objeví nová.. Doporučuju si napřed přečíst wiki ;)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Devil

#5 Příspěvek od Devil »

Tak jeste posledni otazka, kdyz se zricenina obnovy na miste, ktere uz mam prozkoumane, tak ji uvidim? Nebo ji musim najit znova?
Wyfre

#6 Příspěvek od Wyfre »

Ne, musíš znovu prozkoumat. Třeba když na tebe půjde útok z nějaké pozice tak tam poslat výzkumníka :)
Wyfre - dezertér
maflek

#7 Příspěvek od maflek »

Ale občas jak jsem si všiml se stane, že já zříceninu objevím, pošlu její souřadnice spojenci, aby si jí mohl sám taky najít, ale jemu tam výzkumník přijde a nebojeví ji, potom mu musím poslat zprávu o vlastnění a až potom se mu na mapě objeví...
Per aspera ad astra
Arseni

#8 Příspěvek od Arseni »

maflek píše:Ale občas jak jsem si všiml se stane, že já zříceninu objevím, pošlu její souřadnice spojenci, aby si jí mohl sám taky najít, ale jemu tam výzkumník přijde a nebojeví ji, potom mu musím poslat zprávu o vlastnění a až potom se mu na mapě objeví...
To je tím, že spojenec nemá dostatečnou hodnost, lze objevit zříceniny max o jeden level výš. (arcizříceniny jsou výjimka, ty může samozřejmě může najít suzerén) ;)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
maflek

#9 Příspěvek od maflek »

Arseni píše:
maflek píše:Ale občas jak jsem si všiml se stane, že já zříceninu objevím, pošlu její souřadnice spojenci, aby si jí mohl sám taky najít, ale jemu tam výzkumník přijde a nebojeví ji, potom mu musím poslat zprávu o vlastnění a až potom se mu na mapě objeví...
To je tím, že spojenec nemá dostatečnou hodnost, lze objevit zříceniny max o jeden level výš. (arcizříceniny jsou výjimka, ty může samozřejmě může najít suzerén) ;)
aha díky, to jsem netušil, ale už se mi to s ním stalo i u zřícenin první úrovně...
Per aspera ad astra
XOR

#10 Příspěvek od XOR »

Nebudu zakladat nove vlaknno a prilepim to sem:
Jake zriceniny zkoumam podle sve urovne? O jednu vyssi jasne, ale najdu take nizsi?
Mam quest najit 50 zricenin 1. urovne a jsem uz Kapitan...
Wyfre

#11 Příspěvek od Wyfre »

Jop, nacházíš pouze o jednu vyšší + všechny dolů :)
Wyfre - dezertér
XOR

#12 Příspěvek od XOR »

Bezva, uz jsem se mezitim odkapitanoval, ale je dobre to vedet pro priste, diky :)
jirkak

#13 Příspěvek od jirkak »

Arseni píše:

Jo a proč já se dvěma hvězdama před 10min. našel zříceninu 6úr. asi v tom máte nějaký hokej co?!!!! Jirkak
Arseni

#14 Příspěvek od Arseni »

To myslíš klasicky pomocí výzkumníka? to by šlo těžko leda, že by to byla chyba hry, neposlal ti to třeba někdo ze spojenců nebo si třeba nepoužíval odměnu z questu zkoumání království, tak lze samozřejmě objevit jakékoliv objekty v království bez ohledu na hodnost, poslední možnost by ještě byla, že jsi na tom místě chtěl postavit město a zrovna tam byla šestková zřícenina. :)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
jirkak

#15 Příspěvek od jirkak »

Vízkumník !!! :P :P
Modesty

#16 Příspěvek od Modesty »

teda tohle mi nedá - navážet se do Arseniho kvůli tomu, že napsal správně slovo, které ty jsi opravil špatně...

Takže: správně je samozřejmě výzkumník, ve vyjmenovaných slovech máš také slova s předponou vy - vý a to je tento případ. Když odtrhneš vý, zbyde ti zkumník, což je od slovesa zkoumat, které samozřejmě existovat může. A když existuje slovo vyzkoumat, tak také bude existovat výzkumník :P
maflek

#17 Příspěvek od maflek »

Modesty píše:teda tohle mi nedá - navážet se do Arseniho kvůli tomu, že napsal správně slovo, které ty jsi opravil špatně...

Takže: správně je samozřejmě výzkumník, ve vyjmenovaných slovech máš také slova s předponou vy - vý a to je tento případ. Když odtrhneš vý, zbyde ti zkumník, což je od slovesa zkoumat, které samozřejmě existovat může. A když existuje slovo vyzkoumat, tak také bude existovat výzkumník :P
trochu moc češtiny na mě :P :D stačí říct předpona vy/vý :P :D
Per aspera ad astra
mambroz

#18 Příspěvek od mambroz »

Čus, zdraví Vás nováček. :-)
Je stručný dotaz. Pochopil jsem Tedy správně, že zříceninu najdu pouze tak, že budu prohledávat oblasti výzkumníkem? To je docela na dlouho, ne?:-)
Díky
qakkec

#19 Příspěvek od qakkec »

Máš pravdu a dlouho to není - záleží na tom, kolik máš průzkumníků, jestli máš premium s automatickým průzkumem,.... :)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Odpovědět