Questy

Zde lze nechat příspěvek o chybách, které jste našli v překladu.
Odpovědět
Zpráva
Autor
lukas0

Questy

#1 Příspěvek od lukas0 »

Zjednodušená orientace podle hvězd.
Orig. -Vaše Veličenstvo! Vůdce Vašich Hvězdopravců Kalitastr sděluje, že v tento měsíc nebo bude tak čisté, že dokonce nejvzdálenější nebeská tělesa budou vidět jako na dlani. V souvislosti s tímto Kalitastr nabízí Vašim inženýrům zbudovat speciální navigační přístroj, který zjednoduší orientaci pro Vašeho hrdinu ve dne a v noci i zrychlí pohyb Vašich vojsk. Existuje pouze jedna komplikace – 1000 černých perel, které jsou nutné pro stavění tak složité magické konstrukce, jako tento speciální astroláb. Máme velice málo času, Kalitastr trvá na tom, že přístroj je třeba zbudovat v prvních dnech měsíce, jinak nebude fungovat.

Úkol: zbudovat speciální astroláb za 1000 ČP.

NápovědaTento úkol má časově omezenou platnost a pokud nebude splněný včas, bude zpackaný.
Po splnění tohoto úkolu délka všech misí hrdiny se zkrátí o 10% na 1 měsíc.
Odměna: Využit zaklínadlo Odměna za quest ''Zjednodušená orientace na zvězdy'' [1. ur.] na město
--
Edit - Vaše Veličenstvo! Vůdce Vašich Hvězdopravců Kalitastr sděluje, že v tento měsíc nebe bude tak čisté, že dokonce nejvzdálenější nebeská tělesa budou vidět jako na dlani. V souvislosti s tímto Kalitastr nabízí Vašim inženýrům zbudovat speciální navigační přístroj, který zjednoduší orientaci pro Vašeho hrdinu ve dne a v noci a zrychlí pohyb Vašich vojsk. Existuje pouze jedna komplikace – 1000 černých perel, které jsou nutné pro stavění tak složité magické konstrukce, jako tento speciální astroláb. Máme velice málo času, Kalitastr trvá na tom, že přístroj je třeba zbudovat v prvních dnech měsíce, jinak nebude fungovat.

Úkol: zbudovat speciální astroláb za 1000 ČP.

Nápověda: Tento úkol má časově omezenou platnost a pokud nebude splněný včas, bude zpackaný.
Po splnění tohoto úkolu se délka všech misí hrdiny zkrátí o 10% na 1 měsíc.
Odměna: Využít zaklínadlo: Zjednodušená orientace na hvězdy [1. ur.]
----------------------------------------------------------
Do tohoto tématu prosím vkládejte špatně přeložené questy. (Klidně i neopravené, já je opravím. :) )
Život je řada průšvihů po sobě nepravidelně jdoucích.
lukas0

Re: Questy

#2 Příspěvek od lukas0 »

Zajmout znamená useknou hlavu
Vaše Veličenstvo! Stejně tak jak vysoce hodnotíte svého hrdinu, jiní suzeréni hodnotí svého. A myslím si, že dobře to rozumíte. Nejvíce ze všecho na světě hrdinové se bojí pouze temnic. Jejich panovníci jsou ochotní je odtud vysvobodit za obrovské peníze.
Zdá se mi skvělou myšlenka, zamířit rozumy našich vědců na osvojení nové pro nás vědy: „Zajetí otroků“. Pak postavit 1-2 a zajmout do ni nepřátelského hrdinu. Dostaneme výkupné a odnaučíme nepřítele útočit na naše vlasnění.

Úkol: Osvojit si vědu „Zajetí otroků“, postavit minimálně jednu temnici a zajmout nepřátelského hrdinu.

Nápověda: Šance zajetí napřátelského hrdiny se kontroluje pokaždé po boji vlastnění, kde se nachází temnice. Šance je to % ceny v ekvivaletně zlatu dle průměrného kurzu ztacených vojsk útočníka po všech kolech (včetně kola Vzkříšení a kola Nekromancie) od ceny všech jeho vojsk, která se zúčastnila tohoto boje, násobný o koeficient, kerý záleží na úrovni Temnice. Podrobneji viz. encyklopedii.
--
Edit:Vaše Veličenstvo! Stejně tak jak vysoce hodnotíte svého hrdinu, jiní suzeréni hodnotí svého. A myslím si, že tomu dobře rozumíte. Nejvíce ze všecho na světě se hrdinové bojí pouze temnic. Jejich panovníci jsou ochotní je odtamtud vysvobodit za obrovské peníze.
Napadla mě skvělá myšlenka, zaměřit rozumy našich vědců na osvojení pro nás nové vědy: „Dobytí hrdinů“. Pak postavit 1-2 temnice a zajmout do ni nepřátelského hrdinu. Dostaneme výkupné a odnaučíme nepřítele útočit na naše vlasnění.

Úkol: Osvojit si vědu „Dobytí hrdinů“, postavit minimálně jednu temnici a zajmout nepřátelského hrdinu.

Nápověda: Šance zajetí nepřátelského hrdiny se zkouší pokaždé po bitvě ve vlastnění, kde se nachází Temnice. Šance – to je % ceny v ekvivalentů zlata za průměrným kurzem ztracených vojsk útočníka po ukončení všech kol (včetně kola Vzkříšení a kola Nekromancie) od ceny všech jeho vojsk, která se účastnila tohoto boje, znásobený o koeficient, který se záleží na úrovni Temnice. Podrobneji viz. encyklopedii.
lukas0

#3 Příspěvek od lukas0 »

Hrdina osvoboditel
Vojska jásají, Vaše Veličenstvo! Zapojení hrdiny do našeho státu tak silně je nadchlo, že se vrhnou do boje. Dokonce i rolníci a řemeslníci chtějí se připojit k armádě pod vedením tímto zvláštním generálem. Obyčejní pracovníci stovkami přicházejí do center náboru a nechávají četné žádosti, jejich ženy, matky a sestry se už připravily psát dopisy na fronty. Vhodný čas pro násobení počtu vojáků.
Ale pokud zmobilizujeme všech, kdo tedy bude pracovat? Kdo bude těžit kámen a železo v rodných dolech, kdo bude osívat a žnout? Rozhodnutím mohou být útoky na nepřátele s cílem zajetí jaknejvíce otroků. Pokud v čele vojska bude náš pověstný hrdina, jejich loajalita bude ihned vysokou a budou to nazývat spíše „osvobozením“, a ne „zajatím“.

Úkol: provést 10 misí „Zajetí otroků“ v čele s hrdinou.

Nápověda: dovednost „rychlost hrdiny“ krátí dobu trvání misí.
--
Edit:Vojska jásají, Vaše Veličenstvo! Zapojení hrdiny do našeho státu je tak silně nadchlo, že se vrhnou do boje. Dokonce i rolníci a řemeslníci se chtějí připojit k armádě pod vedením tohoto zvláštního generála. Obyčejní pracovníci po stovkách přicházejí do center náboru a nechávají četné žádosti, jejich ženy, matky a sestry se už připravily psát dopisy na fronty. Vhodný čas pro násobení počtu vojáků.
Ale pokud zmobilizujeme všechny, kdo tedy bude pracovat? Kdo bude těžit kámen a železo v rodných dolech, kdo bude osívat a žnout? Rešením mohou být útoky na nepřátele s cílem zajetí otroků. Pokud v čele vojska bude náš pověstný hrdina, jejich loajalita bude ihned vysoká a budou to nazývat spíše „osvobozením“, a ne „zajetím“.

Úkol: provést 10 misí „Zajetí otroků“ v čele s hrdinou.

Nápověda: Dovednost „rychlost hrdiny“ krátí dobu trvání misí.
lukas0

#4 Příspěvek od lukas0 »

Korunovace
Vaše Veličenstvo! Kouzelníci Univerzity magických experimentů znovu si vymyslily nový způsob doručovat poštu, který Vám pobaví. Když jsem se ráno probudil od nedlouhého spánku vedle mého obličeje, na polštáři seděl středních rozměrů tchoř a pozorně se na mne díval. Byl jsem překvapen a polekán tak, že jsem spadl z lůžka na podlahu, přehodil na sebe stolek s horkou vodou, kterou se umývám každé ráno. Mám naději, že moje křiky vzbudily pouze stráž… Když jsem se uklidnil, mohl jsem pozorně prohlédnout toto podivné zvíře. Měl na zádech malý batoh s malým balíkem. To byl dopis do kterého chytří mágové zabalili něco mastné, slizovité a hnusné. Ale jakmile jsem vytáhl jsem tu špinavost z depeše, kouzelný tchoř podskočil vytrhl ho z mých rukou, rychle snědl a zmizel.
Podle možnosti jsem snažil napravit dopis mistra Blejzi Liquida. Podle útržků vět jsem pochopil, že prosí náš stát, takže, Vašem Veličenstvo, najít už dávno ztracené zaklínadlo „Velká koruna“. Nepochopil jsem. Co musí dělat, ale zřejmě něco „dobré a opravdu užitečné“, jak se vyjádřil kouzelník.

Úkol: najít a použít svitek „Velká koruna“

Nápověda: hrdina může najít svitky v zříceninách nebo koupit je u obchodníka artefakty. Obrovská mlhavá koruna nad vlastněním během 72 hodiny zvyšuje útok a záštitu garnizóny, a také povzbuzuje alchymisty.
--
Edit:Vaše Veličenstvo! Kouzelníci Univerzity magických experimentů si znovu vymyslily nový způsob doručovat poštu, který Vás pobaví. Když jsem se ráno probudil od nedlouhého spánku vedle mého obličeje, na polštáři seděl tchoř středních rozměrů a pozorně se na mne díval. Byl jsem překvapen a polekán tak, že jsem spadl z lůžka na podlahu, přehodil na sebe stolek s horkou vodou, kterou se umývám každé ráno. Mám naději, že moje křiky vzbudily pouze stráž… Když jsem se uklidnil, mohl jsem pozorně prohlédnout toto podivné zvíře. Měl na zádech malý batoh s malým balíkem. To byl dopis do kterého chytří mágové zabalili něco mastného, slizkého a hnusného. Ale jakmile jsem vytáhl tu špinavost z depeše, kouzelný tchoř poskočil vytrhl ho z mých rukou, rychle snědl a zmizel.
Podle možnosti jsem se snažil napravit dopis mistra Blejzi Liquida. Podle útržků vět jsem pochopil, že prosí náš stát, takže, Vaše Veličenstvo, najít už dávno ztracené zaklínadlo „Velká koruna“. Nepochopil jsem. Co dělá, ale zřejmě něco „dobré a opravdu užitečné“, jak se vyjádřil kouzelník.

Úkol: Najít a použít svitek „Velká koruna“

Nápověda: Hrdina může najít svitky v zříceninách nebo je koupit u obchodníka s artefakty. Obrovská mlhavá koruna nad vlastněním během 72 hodin zvyšuje útok a záštitu garnizóny, a také povzbuzuje alchymisty.
lukas0

#5 Příspěvek od lukas0 »

Ted' to budu rovnou opravovat. :D :)
-----------------
Kam mizí mana...
Další dopis od Univerzity magických experimentů, Vaše Veličenstvo! Tentokrát to není jen dopis, ale epištola, která vám musí být předána osobně do rukou. Text dopisu Vám vysvětli detaily: „Vaše Veličenstvo! Jménem Univerzity magických experimentů (dále jen „UME“) jako jeho vedoucí pokorně prosím vyslechněte mou žádost. Neznáme se osobně, takže řeknu že moje jméno je Blejzi Liquidus a jsem vůdce zvlášť vrtohlavých a ambiciózních vědců kouzelníků. Hlavním úkolem pro naši organizaci je odhalení tajemství bytí a nebytí. Máme obrovské plány na dalších pár staletí, ale pokud je nás katastrofálně málo, rozhodli jsme zapojit k našim výzkumům vůdce svazových států naší Rady frakcí. Abychom neodváděli moudřejší vládce od jejich důležitých zpráv, poslali jsme ke každému speciálně vyškoleného ducha, který bude sbírat údaje o výzkumech speciálně pro UME. Připomenu také, že tyto údaje budou použité pouze pro vědecké účely a nepodléhají zveřejnění. Děkuji předem, Blejzi Liquidus».
K dopisu byl přiložen také malý vzkaz: „Druhý úkol pro vašeho slavného hrdinu je vypít lahev many, ovšem když bude zapotřebí obnova jeho magických sil“.

Úkol: Hrdina musí vypít lahev many.

Nápověda: Svitky a lahve se nacházejí v záložce hrdiny „zaklínadla“. Svitek nebo lektvar se objeví v záložce pokud bude ležet ve vaku hrdiny. Tekutina obnoví část magického potenciálu hrdiny (many), takže nemarňete je pokud má hrdina úplný potenciál.
lukas0

#6 Příspěvek od lukas0 »

Zničit arcizříceniny 7. úrovně
Jste veliký panovník a osvoboditel země od krvelačných monster! Naši písaři už utvořili seznam všech monster, jež žijí v tomto světě. Ale povídají, že někde v nekonečných prostorech se zřídka objevují Arcizříceniny s příšerným seskupením monster!!! Najít je jde velice těžce, ale stojí to za to, vždyť v Arcizříceninách jsou nezměrná bohatství a obrovský počet černých perel! Chcete-li zničit takové seskupení monster, potřebujete mnohonásobné útoky, úsilí několika panovníků neboli i celého klanu! Používejte taktiku několika útoků a pozorujte, aby vám nikdo nesebral pověst o vítězství, útokem na vámi oslabené monstra!
Úkol: Zničit zříceniny 7. úrovně

Nápověda:
Používejte misi loupež. Po okradení zříceniny mizí. Zříceniny také mizí po ukončení doby jejich "života". Po splnění tohoto questu, mimo bohatství monster získáte prémium na PŮLROK! Pokud hrajete zdarma, dostanete prémium. Pokud hrajete s předplatným, dostanete prodloužení předplatného. Pokud už máte prémium, bude prodlouženo.
lukas0

#7 Příspěvek od lukas0 »

Dále nemůžeš! Zvítězit nad hrdinou monster!
Vaše Veličenstvo! Chtěl bych vám vyjádřit svoje znepokojení. Přednedávnem vyzvědači přinesli zprávu o tom, že utíkali hrůzou od obrovské armády, která se objevila odnikud. Zkušení hrdinové, šediví veteráni byli vyděšení jako děti. Zpočátku jsem tomu nevěnoval zvláštní pozornost, vždyť v našem světě kouzel, působící na nepřipravený rozum, je dost. Pár mocných iluzí a dokonce nepevnější vůle neudrží vojáka na místě.
Ale včera při nočním bdění náš věštec ve svých viděních uzřel toto vojsko. Jeho strach nevyvolala armáda ale její hrůzný generál. Koktající věštec nemohl s jistotou říct jestli to byl ork nebo mág, ale jeho síla „bude za pár měsíců prakticky nepřekonatelná''. Vykladači doporučují, a já spolu s nimi, že musíte najít i zničit toho vůdce monster, pokud to je ještě možné. Chcete-li také zvednout bojovný duch vojáků, naléhavě doporučuji zapojit do toho jejich oblíbeného generála – našeho hrdinu!

Úkol: Najít a zabit hrdinu monster svým hrdinou.

Nápověda: Hrdinové monster se mohou objevovat ve zříceninách 4., 5. a 6. úrovně. Musíte najít takové zříceniny, prošpehovat je a pak zvítězit nad hrdinou monsrem spolu s jeho vojskem.
-------------------------------
Ve zříceninách 4. úrovně se na tomto serveru hrdinové neoběvují ne? :shock:
Odpovědět