metály

Než vytvoříte nové téma, zkontrolujte, aby podobné téma nebylo již vytvořeno dříve. Používejte vyhledávací systém fóra v sekci idejí a nabídek, a také na stránkách sekce.
Odpovědět
Zpráva
Autor
wikicz

metály

#1 Příspěvek od wikicz »

Nevím jak vy ale mě docela chybí že nevím kdy a co dostanu a kolik my do které chybí.
příklad:3 špehování
obrázek medajle 100/99
a vím že mi zbývá splnit jedno 3 špehování a dostanu ji no a tak by to mělo být relativně ze všema
Arseni

Re: metály

#2 Příspěvek od Arseni »

No ono je to něco jako achiement a u nich by to mělo být trošku tajemný kdy něco splníš a dostaneš odměnu. Nicméně na druhou stranu už stejně člověk ví co musí splnit aby je dostal, tak by to zas tak špatný možná nebylo. :D
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
maflek

#3 Příspěvek od maflek »

nebo si zaveď papír a dělej si čárky :lol:
Per aspera ad astra
wikicz

#4 Příspěvek od wikicz »

čárky klidně dělat můžu ale když nevím za co ji dostanu tak u čeho všeho si ty čárky mám dělat například sem vůbec netušil že je medaile za to že 100x vypiji lektvar až když sem ji dostal.
maflek

#5 Příspěvek od maflek »

tak to je takovy prekvapko no :) musis to brat tak jak rikal tady arseni jsou to odmeny a proste jedes a jednou to dostanes ale pokud chces tak nekde mam tusim odkaz na nemeckou stranku kde teda medaile jsou vypsany
Per aspera ad astra
Arseni

#6 Příspěvek od Arseni »

wikicz píše:čárky klidně dělat můžu ale když nevím za co ji dostanu tak u čeho všeho si ty čárky mám dělat například sem vůbec netušil že je medaile za to že 100x vypiji lektvar až když sem ji dostal.
Tušim, že za 1000 výprav obchodníka byla bronzová medaile, no nevim ale myslim si, že na zlatou ti A4 stačit nebude :lol:
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
maflek

#7 Příspěvek od maflek »

to se vsechno taky jeste poresi :) v tuhle chvili darebackovi lezi ve zpravach navrh na to ze bychom prelozili a daly dokupy soupis svitku a dalo se to bud nekde zde nebo se to pridalo do encyklopedie :) a pokud se udela to tak se zkusim rovnou domluvit i ty na tech medailich
Per aspera ad astra
qakkec

#8 Příspěvek od qakkec »

On je možná záměr, že dopředu nevíte, za co medaile dostanete ;)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Odpovědět