První válka z monstry.???

Diskuse o questech mezi hráči.
Zde se můžete zeptat hráče kdy a jaký quest přichází, nabídnout vlastní výklad, poradit se jak ho splnit nejlépe atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
metsys1

První válka z monstry.???

#1 Příspěvek od metsys1 »

Ahoj. Prosím o radu ohledně úkolů- První válka z monstry . Za tento splněný úkol jsem dostal - svitek povolení. Co to pro mě znamená plní se dál nějaký úkol ??? Z překladu jsem to nepochopil. Díky za radu.
Arseni

Re: První válka z monstry.???

#2 Příspěvek od Arseni »

Ten svitek ti sám o sobě k ničemu není, jen slouží k tomu aby ostatní viděli, že ten úkol plníš a přídně jste se spojili kdyby někdo ten úkol taky zrovna plnil a nestačil ba na něj.
Následuje ničení zřícenin, myslím že ve třech fázích 1. stupeň (zříceniny), 3. stupeň a potom 5. stupeň, tam už je potřeba zničit už jen jednu u 1. a 3. stupně ti je tuším 10 zřícenin na ty je potřeba si zakoupit povolení útočit na zříceniny bez omezení titulu.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
metsys1

#3 Příspěvek od metsys1 »

J díky tak nějak jsem to taky pochopil. Jenže ty svitky se objeví, až po ukončení úkolu. Dělám už třetí úkol , ale svitek není pro ostatní vidět :roll:
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

Já tam ty svitky vidim, zobrazují se jako odměna, (medaile) když z mapy najedeš na svý město, tak to taky uvidíš.
metsys1

#5 Příspěvek od metsys1 »

To vím jenže ty svitky se objevily pod městem až jsem splnil úkoly . Tím pádem jejich zobrazení nechápu. Teď plním 3 úkol a svitek není vidět. Postrádám smysl jejich umístění pod město v případě, že by se chtěl někdo se mnou spojit na tento úkol , až po tom když už jsem úkol dokončil.
Arseni

#6 Příspěvek od Arseni »

No záleží na úhlu pohledu, slouží to hlavně aby ostatní viděli, že plníš tu sérii úkolů, když někdo vidí, že máš druhej svitek a on ho má taky, tak si řekne jestli byste třeba nemohly spolupracovat.
metsys1

#7 Příspěvek od metsys1 »

Díky za vysvětlení. Měj se , pěknou hru.
Odpovědět