První válka z monstry.???
První válka z monstry.???
Ahoj. Prosím o radu ohledně úkolů- První válka z monstry . Za tento splněný úkol jsem dostal - svitek povolení. Co to pro mě znamená plní se dál nějaký úkol ??? Z překladu jsem to nepochopil. Díky za radu.
Re: První válka z monstry.???
Ten svitek ti sám o sobě k ničemu není, jen slouží k tomu aby ostatní viděli, že ten úkol plníš a přídně jste se spojili kdyby někdo ten úkol taky zrovna plnil a nestačil ba na něj.
Následuje ničení zřícenin, myslím že ve třech fázích 1. stupeň (zříceniny), 3. stupeň a potom 5. stupeň, tam už je potřeba zničit už jen jednu u 1. a 3. stupně ti je tuším 10 zřícenin na ty je potřeba si zakoupit povolení útočit na zříceniny bez omezení titulu.
Následuje ničení zřícenin, myslím že ve třech fázích 1. stupeň (zříceniny), 3. stupeň a potom 5. stupeň, tam už je potřeba zničit už jen jednu u 1. a 3. stupně ti je tuším 10 zřícenin na ty je potřeba si zakoupit povolení útočit na zříceniny bez omezení titulu.
J díky tak nějak jsem to taky pochopil. Jenže ty svitky se objeví, až po ukončení úkolu. Dělám už třetí úkol , ale svitek není pro ostatní vidět 

Já tam ty svitky vidim, zobrazují se jako odměna, (medaile) když z mapy najedeš na svý město, tak to taky uvidíš.
To vím jenže ty svitky se objevily pod městem až jsem splnil úkoly . Tím pádem jejich zobrazení nechápu. Teď plním 3 úkol a svitek není vidět. Postrádám smysl jejich umístění pod město v případě, že by se chtěl někdo se mnou spojit na tento úkol , až po tom když už jsem úkol dokončil.
No záleží na úhlu pohledu, slouží to hlavně aby ostatní viděli, že plníš tu sérii úkolů, když někdo vidí, že máš druhej svitek a on ho má taky, tak si řekne jestli byste třeba nemohly spolupracovat.
Díky za vysvětlení. Měj se , pěknou hru.