Nevím jak to správně pojmenovat, ale je super začít z toho.
Takže podíváme se na tento seznam stránek v naší wikině.
Pravidla
Vyvedení peněz
Vkládání peněz
Rychlý start
Rasy
Města
Obce
Zásoby
Černé perly
Obyvatelstvo
Budovy
Brána
Tržnice
Aukce
Vojsko
Popis
Parametry
Vědy
Popis věd
Alchymie
Specializace
Království
Vnější vlastnění
Doly
Šachty
Slané jezero
Zříceniny
Záštita starobylých
Bojové mise
Tituly
Žebříčky
Frakce
Společný útok
Výpomoc
BOJ
Kalkulačka boje
Mise s hrdinou
Založení tábora
Nebojové mise
Špionáž
Zkoumání
Založení města
Dohled
Přeprava zásob
Přeprava vojsk
Hrdinové
Třídy hrdinů
Návyky
Zaklínadla
Popis zaklínadel
Použitá zaklínadla
Příprava zaklínadla
Artefakty
Svitky
Láhve s manou a zkušenosti
Ohromení
Svazy
Zástupce
Klany
Monarchistické
Demokratické
Mentorství
Turnaje
Nepředvídané události
Questy
Zprávy
Odlišnosti serverů
FAQ
Chyby při platbě
Referalní systém
Pokud máte poznámky k tomu, prosím, nechte komentář.
Hlavní tagy v encyklopedii
Re: Hlavní tagy v encyklopedii
Myslím, že by nebylo od věci, kdyby si každej vzal třeba jednu stránku nebo víc jak by se mu chtělo a prostě by to celé upravil tak aby se odstranil veškerý špatný slovosled, překlepy a různé chyby. Samosebou by bylo potřeba aby daný člověk řádně znal hru a mohl tak opravit i řadu nesrovnalostí, které ve wiki jsou.
Se dobrovolne hlasim na prepis encyklopedie do cestiny. Nektere spojeni jsou skutecne zajimava a chvilku mi trva nez mi dojde co tim chtel basnik rict a pri spojeni Jestli někdo pobije Vaši sázku sem se kousla smichy do klavesnice.
nebýt Chakitky, tak jsem tohle vlákno jsem přehlédnul
Chaki děkuji!
moje 2 haléře:
Vkládání peněz - asi je lepší vložení peněz, ale úplně nejlepší je nákup perel nebo nákup černých perel, sice jsou tam popsané i ty ml-dolary, ale přeci jen lidé vetšinou hledají jak koupit perly, tak je to aspoň praští do očí
vynechávám názvy typu vlastnění, obce atp.
Slané jezero - všude je množné číslo tak sem to chce taky množné číslo - Slaná jezera
Zkoumání - buď definitivně přejmenovat i s výzkumníkama na průzkum/průzkumník nebo aspoň dát neutrální Zkoumáni terénu, takhle nikdo neví oč jde
Použitá zaklínadla - popisují se tam druhy zaklínadel, tak proč to nenazvat Druhy zaklínadel, nebo Typy zaklínadel
Láhve s manou a zkušenosti - nemá tam být alespoň zkušeností ?
Ohromení - už to slovo je špatně a potřebuje zmenit i ve hře - Ochromení nebo pro začátečníky lepší Ochromení hrdiny
Svazy - tady možná jednotné číslo???
Nepředvídané události - asi je správně Nepředvídatelné události
Odlišnosti serverů - s tímhle odkazem jsem měl dřív trošku problém, ne proto že by byl špatně, ale vůbec jsem neměl představu co to označuje - možná to chce spíše něco jako Druhy serverů, Typy serverů, Druhy herních serverů, nebo jen stručně Herní servery
Chaki děkuji!
moje 2 haléře:
Vkládání peněz - asi je lepší vložení peněz, ale úplně nejlepší je nákup perel nebo nákup černých perel, sice jsou tam popsané i ty ml-dolary, ale přeci jen lidé vetšinou hledají jak koupit perly, tak je to aspoň praští do očí
vynechávám názvy typu vlastnění, obce atp.
Slané jezero - všude je množné číslo tak sem to chce taky množné číslo - Slaná jezera
Zkoumání - buď definitivně přejmenovat i s výzkumníkama na průzkum/průzkumník nebo aspoň dát neutrální Zkoumáni terénu, takhle nikdo neví oč jde
Použitá zaklínadla - popisují se tam druhy zaklínadel, tak proč to nenazvat Druhy zaklínadel, nebo Typy zaklínadel
Láhve s manou a zkušenosti - nemá tam být alespoň zkušeností ?
Ohromení - už to slovo je špatně a potřebuje zmenit i ve hře - Ochromení nebo pro začátečníky lepší Ochromení hrdiny
Svazy - tady možná jednotné číslo???
Nepředvídané události - asi je správně Nepředvídatelné události
Odlišnosti serverů - s tímhle odkazem jsem měl dřív trošku problém, ne proto že by byl špatně, ale vůbec jsem neměl představu co to označuje - možná to chce spíše něco jako Druhy serverů, Typy serverů, Druhy herních serverů, nebo jen stručně Herní servery