Q: trestajici mec - 2. faze vypaluj a nic...

Diskuse o questech mezi hráči.
Zde se můžete zeptat hráče kdy a jaký quest přichází, nabídnout vlastní výklad, poradit se jak ho splnit nejlépe atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
XOR

Q: trestajici mec - 2. faze vypaluj a nic...

#1 Příspěvek od XOR »

Uz jsem nekolikrat zboural 5 budov v cizich vlastnenich, jak pozaduje zadani, ale stale se nezapocital ani jeden. Bez ohledu na rasu znicenych budov.
Quest pozaduje 7 utoku, pri kazdem zbourat 5 budov.
Ukazatel plneni stale ma 0/7...
Ma nekdo nejakou zkusenost?
Darebacek

Re: Q: trestajici mec - 2. faze vypaluj a nic...

#2 Příspěvek od Darebacek »

Musíš při každém útoku zbourat minimálně 5 budov.
Butr

#3 Příspěvek od Butr »

Využiju tohle místo k jiné otázce k tomuto úkolu:
Už v jiné sérii úkolů jsem neměl možnost vyplatit splnění úkolu černými perlami, přestože jiní tu možnost měli a v této sérii je tomu stejně. Zná někdo důvod proč někdo má možnost se vyplatit a jiný ne? Napadlo mne jestli to není kvůli předplatnému, ale už mi bylo od jiného hráče řečeno, že od má předplatné taky a přesto mu možnost splnit úkol za perly nechybí.

Vlastně ani nevím jaká bude odměna na konci série, ale pokud je na podobný úrovni jako v operaci Trestající dlaň, tak je asi lepší se na to rovnou vykašlat...
qakkec

#4 Příspěvek od qakkec »

Třeba se jenom při posledním update hry u tohoto úkolu změnila možnost okamžitého splnění za ČP.. Jinej důvod mně nenapadá, protože pochybuju, že by se jeden a ten samý úkol pro různé hráče jinak choval..
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Butr

#5 Příspěvek od Butr »

Info o tom, že někdo měl možnost se vyplatit je necelej tejden stará a já dostal úkol včera. Nevím kdy proběhl poslední update a ani to nedokážu zjistit, ale nezdá se mi že by za to update mohl, protože podobná situace už se objevila před cca třemi až čtyřmi týdny u úkolu operace trestající dlaň - jiný hráč se vyplatit mohl a já v úkolu tlačítko splnit neměl a to nejen v první, ale ve všech třech etapách úkolu.

I když tomu nevěřím, ještě počkám jestli se tlačítko neobjeví až časem. Ale dotyčný měl v textu úkolu u druhé etapy že má splnit úkol, nebo přispět černými perlami na válku. Já druhou etapu bohužel neuvidím, protože se vzhledem k odměně na úkol vykašlu, ale u první etapy mám pouze text "Spolu se spojencem provést 15 zdařilých zajetí otroků u panovníků nepřátelské frakce" a nic o možnosti příspěvku černých perel, takže myslím že se možnost vykoupení konat nebude.
Odpovědět