Spravedlnost už zmizela nadobro
Spravedlnost už zmizela nadobro
Dnes bylo několik hráčů z klanu COD zablokováno za multivodství, to sice zní hezky ale jsou zablokování pouze na 3 dny, což je zcela nepochopitelné, neboť za multivodtsví se blokuje natvalo, když si nějakej českej hráč založí druhej účet a poství si pět baráčků, tak okamžitě dostane trvalý ban dokud se to nevysvětlý co a jak ale silnej top hráč z COD dostane pouhé 3 dny.
Napsal jsem správě a ta nečekaně ryhcle odpověděla a to tím, že pokud se to bude opakovat tak dostanou ban na dalších 7 dnů a pokud se to bude opakovat ještě jednou tak natrvalo, tohle je jasné nadržování protože za multivodství je tvalej ban okamžitě.
Napsal jsem správě a ta nečekaně ryhcle odpověděla a to tím, že pokud se to bude opakovat tak dostanou ban na dalších 7 dnů a pokud se to bude opakovat ještě jednou tak natrvalo, tohle je jasné nadržování protože za multivodství je tvalej ban okamžitě.
Re: Spravedlnost už zmizela nadobro
Tak to nechápu. Kdyby to byl roubík ve hře nebo BAN na fóru, tak to jěště lze chápat, ale ban na 3 dny za multivodství ?!?!?!
To jako myslí, že když daný hráč z C.O.D. nebude používat další účty, jenom jeden, po skončení trestu, tak mu to projde? A přitom tady někteří hráči dostanou BAN za multivodství natrvalo, ikdyž jenom hrají 2 hráči z jednoho počítače a neví, že se to má nahlásit? TOTO NENÍ NORMÁLNÍ !!!
To jako myslí, že když daný hráč z C.O.D. nebude používat další účty, jenom jeden, po skončení trestu, tak mu to projde? A přitom tady někteří hráči dostanou BAN za multivodství natrvalo, ikdyž jenom hrají 2 hráči z jednoho počítače a neví, že se to má nahlásit? TOTO NENÍ NORMÁLNÍ !!!
Ale ono asi nejde o to, že by měl jiný účty - spíš si vzájemně lezli na ty svoje.. Když jeden nebyl online a bylo potřeba poslat útok/podporu, nebo se bránit, tak se přihlásili na ty offline účty a pomohli si vzájemně..
Jestli je to horší, nebo menší přestupek než ten, že má 1 člověk 2 samostatný účty, si už přeberte sami...

Jestli je to horší, nebo menší přestupek než ten, že má 1 člověk 2 samostatný účty, si už přeberte sami...
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
Každopádně se nesmíš z jednoho počítače přihlásit ke dvoum účtům pokud to není povoleno a v případě, že to dělaj aby mohly být v podstatě celou dobu online, tak to je podvod.
V žádné, opakuji v žádné hře, neni za multi ban dočasný.......!!!! Dokonce s douškou, že ještě jeden pardon mají k dispoici /7 dnů/.
Já se ptám:
-jak to, že jste na multi nepřišli dřív? /top hráči jsou kontrolování GO zpravidla denně!
-jak to, že někdo má ban za multi na pořád, někdo né?
-jak to, že se na ně nejde utočit? To jste ji ban už dávat ani nemuseli......to není trest
Vážně uvažuji, že zítra podám trestní oznámení na neznámeho pachatele za podvod, tady se hraje o víc jak 5000kč, at si to PČR vyšetří, a jsem zvědav, tady jste na uzemí ČR, a ne někde na UK, kde se může vše. Tato hra nese všechny atributy tzv. letadla což je na našem území zákazáno. A darebáčku vůbec bych se nedivil, kdybys byl obviněn za napomahání tr. činu podvodu...protože toto podvod je!
COD si ze startu podvodem, /ted už je jasné, že podvodem/ nadělali neporazitelné armady, a ted jim date baniček, ban to z mého pohledu není, v žádném případě.
My hráči, žádáme at se snáma začne bavit GO pro střední a východní evropu, a ne nejnižši GO co může tak zavírat topiky na foru.
My hráči, žádáme at vedení hry vyda prohlášení co se vlastně stalo, a proč reagovalo jak reagovalo.
My hráči, žádáme , že v případě nevysvětlení výše uvedených skutečností, aby nam byly vráceny vložené prostředky, abychom mohli odejít z této hry.
pro komunikaci se mnou skype havran61
Já se ptám:
-jak to, že jste na multi nepřišli dřív? /top hráči jsou kontrolování GO zpravidla denně!
-jak to, že někdo má ban za multi na pořád, někdo né?
-jak to, že se na ně nejde utočit? To jste ji ban už dávat ani nemuseli......to není trest
Vážně uvažuji, že zítra podám trestní oznámení na neznámeho pachatele za podvod, tady se hraje o víc jak 5000kč, at si to PČR vyšetří, a jsem zvědav, tady jste na uzemí ČR, a ne někde na UK, kde se může vše. Tato hra nese všechny atributy tzv. letadla což je na našem území zákazáno. A darebáčku vůbec bych se nedivil, kdybys byl obviněn za napomahání tr. činu podvodu...protože toto podvod je!
COD si ze startu podvodem, /ted už je jasné, že podvodem/ nadělali neporazitelné armady, a ted jim date baniček, ban to z mého pohledu není, v žádném případě.
My hráči, žádáme at se snáma začne bavit GO pro střední a východní evropu, a ne nejnižši GO co může tak zavírat topiky na foru.
My hráči, žádáme at vedení hry vyda prohlášení co se vlastně stalo, a proč reagovalo jak reagovalo.
My hráči, žádáme , že v případě nevysvětlení výše uvedených skutečností, aby nam byly vráceny vložené prostředky, abychom mohli odejít z této hry.
pro komunikaci se mnou skype havran61
qakkec píše:Ale ono asi nejde o to, že by měl jiný účty - spíš si vzájemně lezli na ty svoje.. Když jeden nebyl online a bylo potřeba poslat útok/podporu, nebo se bránit, tak se přihlásili na ty offline účty a pomohli si vzájemně..![]()
toto je multi!!!!
Havrancz - PLNÝ souhlas.
No počkám chlapci co odpoví a uvidíme, pak Vám to sem skopíruju. V každém případě s tou žalobou to není špatný nápad. Zítra mám se Sokolem oběd, tak to proberem:-) Asi by to Havrane bylo průchozí a ztráty, které by postihli žalobou server bude muset ruským mafiánům někdo zaplatit........že by darebáček? 

Hele ale to přirovnání k letadlu mě vůbec nenapadlo - a jak nad tím tak přemýšlím, tak na tom možná fakt něco bude 

Frank Herbert
Frank Herbert
žádný trestní oznámení rovnou podat žalobu 

Nn, když podáš trestní oznámení, tak to musí policie prošetřit a když se prokáže, že se jedná o trestný čin, tak je automaticky soud na podnět státního zástupce a ty se můžeš připojit jako poškozený s nárokem na odškodnění.upinka píše:žádný trestní oznámení rovnou podat žalobu
Kdyby se podala žaloba, tak by veškerý náklady na soud šli za tím, kdo žalobu podal - včetně papírování, formalit,.....
Proto když jsem chtěl z borca dostat dlužný peníze, tak jsem to bral přes trestní oznámení a pak se jenom "připojil" k trestnímu řízení jako poškozenej - a šup, bez nákladů, bez drbání s formalitami, s právníkem,.... mě borec musel nahradit vzniklou škodu

Frank Herbert
Frank Herbert
Co Ti na tom přijde jako letadlo? Jestli tahle hra měla fungovat na principu letadla, tak to krachlo hned jak to začaloqakkec píše:Hele ale to přirovnání k letadlu mě vůbec nenapadlo - a jak nad tím tak přemýšlím, tak na tom možná fakt něco bude

Ale je fakt, že i mě teď blesklo hlavou, že na tom něco bude..

To co se tu deje je ve vsech on-line hrach co jsem prosel...vzdy byli TOP hraci propojeni s adminy a Ti je kryli, pripadne admini meli nekolik uctu ve hre, kde si davali co potrebovali a byli temi TOP hraci, hraci co se ozyvali dostavali pokuty bran jim majetek a pokud byli otravni i BANy. Nikdy a to podytykam nikdy na ne nebyl metr. V jedne hre byl majitel rekneme relativne solidni, to ze po stiznostech v tajnosti adminy co nechavali na sobe delat trofeje pro sve kamarady po tichosti vymenil...ale nikdy nesahl k tomu, aby lidem co si platili vyrovnal skodu zpet. Ze by tahla hra byla vyjimka se mi nezda...hlavne kdyz krom pocitu ze jsem nejlepsi, si jeste navic vyvedu penize
Jedina moznost tehle hry zajistit ferovost je BAN pro multaky a ti co byli postizeni od nich by meli dostat veskerou nahradu co utratili za CP. Bohuzel s trestnim oznamenim u her kde neni provozovatel se sidlem v CR republice zrejme neuspejeme. A oni to moc dobre vi. A tahle hra je styl letadlo nekdo to proste musi zaplatit z tech co se nechaj okradat. Pokud ne tak to pujde do minusu a hru ukonci.

Jedina moznost tehle hry zajistit ferovost je BAN pro multaky a ti co byli postizeni od nich by meli dostat veskerou nahradu co utratili za CP. Bohuzel s trestnim oznamenim u her kde neni provozovatel se sidlem v CR republice zrejme neuspejeme. A oni to moc dobre vi. A tahle hra je styl letadlo nekdo to proste musi zaplatit z tech co se nechaj okradat. Pokud ne tak to pujde do minusu a hru ukonci.
Dalsi tema
Prectete si pravidla . Jinak ucet meli zablokovat jen na jeden den spravne . Budu psat stiznost

Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
A nebylo to podle tebe náhodou ještě nedorozumění? neměli by se vám ještě omluvit a dát vám každýmu slaný jezero? že si vůbec správa dovolila zabanovat 7 hráčů COD, se teď naplno projevilo jak cod celou dobu hraje.
1. Majitel práv samostatně rozhoduje, co se považuje za narušení těchto Pravidel Hry.Haron1 píše:Dalsi temaPrectete si pravidla . Jinak ucet meli zablokovat jen na jeden den spravne . Budu psat stiznost
2. V případě narušení Pravidel Hry Uživatelem Majitel práv je oprávněn používat následující potrestání:
omezit použití Uživatelem vnitroherní pošty;
nuceně přejmenovat postavu, sdružení hráčů, vnitroherní objekty;
odebrat předměty, vnitroherní valutu, jiné vnitroherní hodnoty;
omezit pozastavit nebo úplně zastavit přístup k evidenčnímu záznamu;
odstranit postavy nebo evidenční záznamy (evidenční záznam).
zrušit Smlouvu
3. V případě přiznání viny a souhlasu Uživatele na další důkladné dodržení těchto Pravidel Majitel práv je oprávněn uložit pokutu za předčasné odblokování evidenčního záznamu, přitom Majitel práv je oprávněn odmítnout předčasné odblokování bez vysvětlení příčin.
kde tam vidíš ten jeden den?
Hlavně je vidět, že COD je banda podvodníků - žádnej jinej klan neměl tolik hromadnýho porušování pravidel 

Frank Herbert
Frank Herbert
No asi to bude tim , ze zadny jiny klan nebyl tak proverovan jako COD. Cekam az to schytaji i ostatni klany.qakkec píše:Hlavně je vidět, že COD je banda podvodníků - žádnej jinej klan neměl tolik hromadnýho porušování pravidel
taky Vám přijde, že teď začíná vyplouvat na povrch, že ono vychvalované mistrovství a zkušenosti COD hráčů je hlavně mistrovství a zkušenost v podvádění a švindlování?qakkec píše:Hlavně je vidět, že COD je banda podvodníků - žádnej jinej klan neměl tolik hromadnýho porušování pravidel
Prvni poruseni pravidel je zablokovani uctu na jeden denkde tam vidíš ten jeden den?
Druhe 3 dni
Treti a dalsi ucet muzou zablokovat na vzdy.
Haron1 píše:Prvni poruseni pravidel je zablokovani uctu na jeden denkde tam vidíš ten jeden den?
Druhe 3 dni
Treti a dalsi ucet muzou zablokovat na vzdy.
ty tohle v té citaci z pravidel opravdu vidíš?
nebo snad existují ještě nějaká jiná, utajená pravidla, ze kterých cituješ ?
existuji jina
taky jsi mohl napsat rovnou, že pro vás existují jiná pravidla než pro platící čechyHaron1 píše:existuji jina
aspoň jseš upřímnej
bych nikdy nečekal, že ti poděkuji, ale patří se to:
dík za upřímnost
Harone doposud jsem si tě vážil, ač jsi stál na druhem břehu, ale ja toto beru pouza jeko relax, a tyto spory k tomu patří. Jseš dost inteligentní člověk, je to patrno z tvého písemneho projevu, i ze znalosti historie, viz příspěvek o 2.Sv. válce kde jsi měl samozřejmě pravdu. Česko ma problém se vyrovnat svými novodobyma dějinama a ve školách se tot neučí ani dnes. Jako rusko má problém, že nikdy, nevědělo kde začíná, a kde končí. Toto na okraj.
Ale nikdy nebudu souhlasit se dvěma věcmi ve hře, s vulgaritou /proč máš roubík na 3 dny?/ a s multi podvody, ty jsem schopen ještě pochopit, i když né tolerovat v případě 10 letýho kluka, který si chce užít par hodin slávy v prvni desitce. Což ale neni případ o kterem se bavíme....kdyby se v mém klanu stal takový případ, okamžitě ho vyloučím, i kdyby to byl hráč tvých kvalit....a ty je tady obhajuješ, a hledáš pro ně obhajobu...no v tom je asi ten rozdíl mezi náma.
Pravidla jsou jen jedna, pak je doporučení sankcí pro GO, což je vyhradně v pravomoci GO. Doporučení nikde nenajdete, dokud nejste GO, ale haron je asi informován lépe...i když GO není. Já se tady opravdu nedivím už ničemu. Připadá mi to jak poslanecká sněmovna.....už se jen směji.
Ale nikdy nebudu souhlasit se dvěma věcmi ve hře, s vulgaritou /proč máš roubík na 3 dny?/ a s multi podvody, ty jsem schopen ještě pochopit, i když né tolerovat v případě 10 letýho kluka, který si chce užít par hodin slávy v prvni desitce. Což ale neni případ o kterem se bavíme....kdyby se v mém klanu stal takový případ, okamžitě ho vyloučím, i kdyby to byl hráč tvých kvalit....a ty je tady obhajuješ, a hledáš pro ně obhajobu...no v tom je asi ten rozdíl mezi náma.
Pravidla jsou jen jedna, pak je doporučení sankcí pro GO, což je vyhradně v pravomoci GO. Doporučení nikde nenajdete, dokud nejste GO, ale haron je asi informován lépe...i když GO není. Já se tady opravdu nedivím už ničemu. Připadá mi to jak poslanecká sněmovna.....už se jen směji.
Smazán offtopic
Vzhledem k neperspektivě tématu zamykám
Vzhledem k neperspektivě tématu zamykám