Hra ze dvou počítačů .
Hra ze dvou počítačů .
Ahoj. Hru hrajeme doma dva. Chceme mít společný svaz popřípadě později klan . Oba hrajeme z jiného počítače, je to porušení multivévodství ?? Byl jsem od podpory upozorněn na sdílení účtu, ale tady na fóru jsem se dočetl, že ze dvou PC jde hrát bez problému. Tak jak to vlastně je. Bratr radši přestal hrát ať mě nezabanujou. Může mi někdo kompetentní odpovědět. Předem děkuji. Pepimo
Re: Hra ze dvou počítačů .
Pokud budete hrát ze dvou počítačů tak je to bez omezení ale musíš to nahlásit na správu/pokud jsi bloklý tak to napiš z portálu/ kvůli IP adrese.Pokud budete hrát z jednoho počítače tak opět musíš nahlásit a jsou tam navíc omezení jako třeba žádná vzájemná podpora podpora a jenom dva útoky denně apod.
Děkuji moc za odpověď. Už jsem psal na podporu o povolení.
-
S tou ip adresou a povolením to docelas nechápu
,co když má celý panelák stejnou ip a nebo několik sousedů:-) což je celkem běžné ,všem bloknou účty?Trochu postavené na hlavu:-D

Právě proto je povolené hrát z více počítačů, když je stejný IP, no ono jelikož jde o peníze, tak by si jednotlivec mohl dost přilepšit, kdyby měl 3-4 účty.veronika2013 píše:S tou ip adresou a povolením to docelas nechápu,co když má celý panelák stejnou ip a nebo několik sousedů:-) což je celkem běžné ,všem bloknou účty?Trochu postavené na hlavu:-D
jo jo jo to je pravda a protože takových hráčůcodů je tu spoustu a nesmějí mít konkurenci proto se to ,,přísně,, sleduje 

Ahoj a muzu hrat jeden učet z jinych mist??
diky
diky
v pravidlech žádný takový zákaz není, já už myslím hrál ze 3 počítačů a automatický systém mne nezabanoval
trošku problém může být s tím prohlížečem pro android, psali, že může dávat IP z jiné země a to by mohl být problém
trošku problém může být s tím prohlížečem pro android, psali, že může dávat IP z jiné země a to by mohl být problém
Můžeš hrát z více počítačů ale nesmíš udělat cokoliv co by jakkoli pomohlo dalšímu případnému hráči z toho počítače, protože by to mohlo být bráno jako multivodství.Vesy84 píše:Ahoj a muzu hrat jeden učet z jinych mist??
diky
Tak si bratr napsal na podporu o povolení hry z notebooku a nedostal odpověď. Účet , který byl pozastaven si brácha vymazal , aby nezablokovali i mě. Tak nevím pokud hrajeme z PC a z noťasu , tak by neměl být problém v tom, že budeme spolupracovat. Vždyť tato hra je tak nastavena a je o spolupráci. Za týden jsem udělal dvě hvězdy a co dál ??? Hodně qestů nemůžu dál plnit , jelikož potřebuji někoho ke spolupráci a proč ne bráchu na jiném PC. Jak tak pročítám fórum , tak hrají i jiní hráči ne ???? A to chtěl hrát i nejmladší bratr
)

No to je právě to, tady se správa zrovna moc nepřetrhne aby něco vyřešila.
Když se nad tím tak zamyslím, tak on ten zákaz multivodství je stejně blbost.Proč zakazovat hrát víc účtů? když to někoho baví.. . .Má být vysloveně zakázáno podporování se navzájem.Ne mít na jednu IP víc účtů a vyřešilo by to všechno.
Vysledovat zda se účty podporují, by nebyl takovej problém a určitě by i nějaký upozornění pro adminy šlo zautomatizovat.Ostatně, pokud tu budem na jednom kompu hrát 2, stejně mi nikdo nezabrání v tom předat tomu druhému informace.A kdo mi dokáže, že jsem podváděl když pošlu průzkum přesně na pozici kde průzkum z druhého účtu našel pětku důl/zlatou žílu nebo lehkou zříceninu?
Vysledovat zda se účty podporují, by nebyl takovej problém a určitě by i nějaký upozornění pro adminy šlo zautomatizovat.Ostatně, pokud tu budem na jednom kompu hrát 2, stejně mi nikdo nezabrání v tom předat tomu druhému informace.A kdo mi dokáže, že jsem podváděl když pošlu průzkum přesně na pozici kde průzkum z druhého účtu našel pětku důl/zlatou žílu nebo lehkou zříceninu?
Podle mě nejde ani tak o předávání informací, ty si hráči předavají mezi sebou běžně. Jde o to, aby si nevlastnil víc měst a vnějších vlstnění. Pak totiž máš k dispozici dvoj nebo trojnásobek armády a zdrojů. Vzhledem k tomu, že jde o prašule, tak tohle ty, kteří hrají sami za sebe, značně znevýhodní. 

-
Když mám spojence ve svazu a půjdu se přihlásit z jeho PC, stane se něco (bloknou mě)?
jop, můžou tě bloknout 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Ona je to cele takova past na pitomce, ktera nema omezit multivodstvi hracu, kteri plati a chteji na hre vydelavat. Je technicky nemozne odhalit multaka, ktery je dobre pripraveny (ve virtualu, za vpn nekam jinam a nechova se jako pitomec), lze hrat treba deset uctu z jedineho pocitace a sprava nenajde nic, co by ji mohlo byt jen vzbudit podezreni.
Cili podobne jako chybne preklady, ktere vedou az k omylum nebo chybne programovani diky nemuz je nutne hru prubezne vypinat a znova natahovat, je to proste bug teto hry s nimz je potreba pocitat a ktery hre lze odpustit, dokud do ni nenasypete tisice a nezacnete ocekavat kvalitu za tisice.
Cili podobne jako chybne preklady, ktere vedou az k omylum nebo chybne programovani diky nemuz je nutne hru prubezne vypinat a znova natahovat, je to proste bug teto hry s nimz je potreba pocitat a ktery hre lze odpustit, dokud do ni nenasypete tisice a nezacnete ocekavat kvalitu za tisice.