Problem s vlastnenim

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
XOR

Problem s vlastnenim

#1 Příspěvek od XOR »

Ahoj, mam tu ted takovy problem - poslal jsem v noci dobyti vlastneni.
Rano na to koukam, dul neni muj, ale nemuzu uz nikam poslat dalsi dobryti, protoze jsem udajne na maximu. A ten dul ktery jsem v noci dobyval mi povolil jednu kradez a ted se tvari jakoze limit 2 utoku za 24 hodin je vycerpan.
Cili - mam 2 vlastneni, vyzkoumany mam 3, ale nemuzu nikam.
Nejaky napad?
Arseni

Re: Problem s vlastnenim

#2 Příspěvek od Arseni »

Nejlepší bude, když si to překontroluješ jestli to tak skutečně je a jestli bude, tak napiš na správu. ;)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
XOR

#3 Příspěvek od XOR »

Dekuji, doted mne nenapadlo ze vypadam jak debil, ale soude podle tehle reakce asi jo.
Tak ja se jdu zkontrolovat.
Kristovy rany to je material... :D :D :D
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

Podle jaký reakce? nic jsem nemyslel na tvou postavu ale myslel jsem to tak, že máš zkontrolovat jestli ten tvůj problém skutečně je tak jak popisuješ, protože se mnohokrát stene, že to tak není a kdyby ten problém byl, že máš napsat na herní správu, která se stará o tuhle hru, nevim jestli sis představoval jinou správu nebo něco jinýho :)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
XOR

#5 Příspěvek od XOR »

Ano, SAMOZREJME je problem presne tak jak ho popisuji. Nevim proc by tady nekdo neco takoveho resil, pokud uz vycerpal vsechny moznosti a 6x se nepresvedcil ze neblbne.
No nic.
Napsal jsem na spravu.
Pred par minutami najednou prisla zprava ze jsem dobyl vlastneni.
Ten postak se musel nekam sakramentsky zatoulat :)
Devil

#6 Příspěvek od Devil »

No jestli to je jak pises, tak je vse v poradku, muzes utocit 2x denne na 1 vlastneni a jestli si mel krades a potom si sel na dobyti vlastneni (ktery se mohlo podelat z ruznych duvodu), jako je porazka, vez, opevneni, magicka vez, tak mas vycerpany 2 utoky.
XOR

#7 Příspěvek od XOR »

mne uz je to ted jedno, vyresilo se to, ale je videt jak nekdo neumi cist.
Zrekapituluji to, kdyby se s tim nekdo zase setkal.
- posilam dobyti na dul - nekdy v noci
- rano koukam - dul je stale volny
- jestli mi chybi nebo nechybi vojak ktereho jsem tam poslal nevim, ale v hlasenich neni vubec nic
- chci poslat znovu dobyti - hlasi mi to dosazeni max, poctu vlastneni podle vedy
- coz je blbost, mam 3 vlastneni podle vedy a jen 2 obsazena
- posilam na ten dul normalni kradez, ta prosla a vratila se s koristi
- posilam dalsi kradez, nejde to, system hlasi ze jsem dosahl 2 utoku za 24 hodin
- nadavam, pisu na forum, pisu spravcum
- nekdy kolem 15 hodiny odpoledne najednou blik - naskoci zprava ze jsem dobyl vlastneni a dul je najednou muj

Opravdu nevim, jak polopaticteji to vysvetlit :)
Tosnadne

#8 Příspěvek od Tosnadne »

XOR píše:mne uz je to ted jedno, vyresilo se to, ale je videt jak nekdo neumi cist.
- jestli mi chybi nebo nechybi vojak ktereho jsem tam poslal nevim, ale v hlasenich neni vubec nic
- chci poslat znovu dobyti - hlasi mi to dosazeni max, poctu vlastneni podle vedy
- posilam dalsi kradez, nejde to, system hlasi ze jsem dosahl 2 utoku za 24 hodin
- nekdy kolem 15 hodiny odpoledne najednou blik - naskoci zprava ze jsem dobyl vlastneni a dul je najednou muj

Nevím čemu se divíš, z toho prvního příspěvku co jsi napsal to vypadalo spíš na to co popisuje Devil, jelikož si nezmínil pár podstatných věcí.. když jsi to taklhe rozepsal tak už snad všem dojde jak jsi to prvně myslel :)
XOR

#9 Příspěvek od XOR »

Ciste pro poradek - napsal jsem uplne to samy, jen zhustene. Pokud jsi z toho vydedukoval neco jinyho, neni to mym psanim :)
monika88

#10 Příspěvek od monika88 »

XOR píše:mne uz je to ted jedno, vyresilo se to, ale je videt jak nekdo neumi cist.

Ahoj já mám asi to samé za problém jen se v tom trochu nevyznám.Tvoje vysvětlení naprosto chápu a je mi to jasné ale mě to právě píše když potřebuji dobýt důl,sice jsem měla dnes útok krádež uspěšně ale nic více takže to mám zkoušet druhy den?Nebo nějaká rada?\díky moc.
Odpovědět