Nepovedená grafika

Odpovědět
Zpráva
Autor
Ozmondius

Nepovedená grafika

#1 Příspěvek od Ozmondius »

Ta grafika je PŘÍŠERNÁ. Je to standartně tak kostičkované nebo se dá někde nastavit lepší rozlišení grafiky ? Otvíraná okna nabídek jsou z části mimo okno prohlížeče a to i při přepnutí prohlížeče na fullscreen. A takových chyb je tu víc. Hra působí dojmem 15 let zpátky :(
qakkec

Re: Nepovedená grafika

#2 Příspěvek od qakkec »

Ozmondius píše:Otvíraná okna nabídek jsou z části mimo okno prohlížeče a to i při přepnutí prohlížeče na fullscreen..
co máš za rozlišení, prosím tě? :shock:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Naimad1

#3 Příspěvek od Naimad1 »

Někdo si asi zapl minecraft a tuto hru a když si to přepl na MC, tak si pomyslel, že v této hře je kostičkovaná grafika :D
Popravdě ale myslím, že když jsme byli ve škole na kompech a tam byl pomalý net, tak to bylo trochu více kostičkovanější, ale nejsem si jistý.
Ozmondius

#4 Příspěvek od Ozmondius »

qakkec píše:
Ozmondius píše:Otvíraná okna nabídek jsou z části mimo okno prohlížeče a to i při přepnutí prohlížeče na fullscreen..
co máš za rozlišení, prosím tě? :shock:
1650x1080
Ozmondius

#5 Příspěvek od Ozmondius »

Naimad1 píše:Někdo si asi zapl minecraft a tuto hru a když si to přepl na MC, tak si pomyslel, že v této hře je kostičkovaná grafika :D
Popravdě ale myslím, že když jsme byli ve škole na kompech a tam byl pomalý net, tak to bylo trochu více kostičkovanější, ale nejsem si jistý.

mine-co ? hahahaha, ježíš ty si tak vtipný ....

Teď vážně. Ta grafika je podobná jak na amize 500, čekal bych něco ... lepšího. Docela mi to kazí dojem ze hry jako takové :(
Naimad1

#6 Příspěvek od Naimad1 »

No, tak nevím... Ale mně se stává, že prostě nemůžu kliknout na mapu nebo něco a řeším to tak v Mozille Firefox - otevřu a zavřu lištu záložek
qakkec

#7 Příspěvek od qakkec »

Mám na ntb 1600x900 a všechny okna mám v pohodě, stejně tak grafiku.. Nahoď nějakej screen toho okna i té minecraftové grafiky :D

edit: tak problém s grafikou je v tom, že není optimalizovaná pro větší rozlišení, na 1920x1080 taky vypadá docela škaredě :mrgreen:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
hynekzalesak

#8 Příspěvek od hynekzalesak »

grafika v poho, v mobilu na nic :cry:
BubeniCZECH

#9 Příspěvek od BubeniCZECH »

Já teda proti grafice nic nemam, ale je fakt, že když otevřu vědu, tak křížek na zavření mam z větší části mimo okno.
Klid, je to jenom hra :o)
Arseni

#10 Příspěvek od Arseni »

je pravda, že grafika není kdovíjaká a za ostatníma online hrama zaostává o parník ale platí tu klišé, že jde hlavně o hratelnost a ta se tady vyvedla, sice by to byla pecka kdyby k tomu byla ještě parádní grafika ale musíme brát to co je :) jinak to s tím křížkem je spíš chyba interface, kdy jsou některé části mimo obrazovku i při maximalizaci přes celou obrazovku
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Odpovědět