Učeň má úkol dobýt šachtu.
Už více jak před 24h jeden můj učeň dobyl Štolu. Co je tedy přesně úkolem ? Dobýt všechny 3 (Štolu, Lom, Zlatou žílu) nebo nějaká chyba ?
Mentor - Q šachta
- galbatoryx
Re: Mentor - Q šachta
nejdřív musí být suzerénamooo píše:Učeň má úkol dobýt šachtu.
Už více jak před 24h jeden můj učeň dobyl Štolu. Co je tedy přesně úkolem ? Dobýt všechny 3 (Štolu, Lom, Zlatou žílu) nebo nějaká chyba ?
mistifikace je nej 

Přesně tak jak píše Galbatoryx, úkoly se odemykají postupně, ten úkol co je napsaný černě může (nebo spíše musí) být vykonaný jako další. Ty šedé zatím nejsou dostupné
Wyfre - dezertér
Máte už někdo vyzkoušeno, jestli když učen splní podmínky "nedostupného" úkolu, tak jestli se po jeho zpřístupnění nastaví jako splněný?
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Já mám odemknut úkol "dobýt šachtu" i když ještě nedal maršála spíše se to odemkne nějak časem, pokud to nedá postupně
Edit: má dobytou štolu, ale úkol se nezapočetl, změnu architektury má taktéž ale tu nemám odemknutou takže nevím jestli se splní.
Edit: má dobytou štolu, ale úkol se nezapočetl, změnu architektury má taktéž ale tu nemám odemknutou takže nevím jestli se splní.
Wyfre - dezertér
Zdravim, muj ucen splnil uz dva dostupne ukoly a to: loupez a stat se suzerenem.
Ale porad se mu jeste dalsi 3 ukoly neodemkly.
Takze se chci zeptat, kdy se mu odemkne ukol: dobyt sachtu, znicit zriceniny 5. urovne a zmenit architekturu ???
Ale porad se mu jeste dalsi 3 ukoly neodemkly.
Takze se chci zeptat, kdy se mu odemkne ukol: dobyt sachtu, znicit zriceniny 5. urovne a zmenit architekturu ???
všechny questy mají určené pořádí a pro jejich aktivaci je potřeba splnit předešlé nebo jinou podmínku, pokud si pamatuji dobře, tak úkol na změnu architektury se objeví po vyzkoumání čtrvtého města, (kolonizace level 3) zničit zříceniny 5. úrovně se objeví po zničení zřícenin 4. úrovně, u dobytí štoly už si nejsem tak jist, jestli je to dáno nalezením vnějšího vlastnění nebo osvojení vědy "vnější vlastnění"