Útočení na hráče s menším titulem

Určeno pro porovnávání strategií a konstruktivní diskuzi zkušených hráčů
Odpovědět
Zpráva
Autor
qakkec

Útočení na hráče s menším titulem

#1 Příspěvek od qakkec »

Je to docela krize - kapitánů je málo a ti co jsou, tak mají na 60 dní ochranu starobylých.. Na koho mám teď útočit? :( V podstatě to znamená, že 60 dní mám, co se týče útočení, smůlu - jediné co se bude dat jsou další založená druhá a další města hráče za předpokladu, že si otevře hradby..

Nevidíte v tomto trochu omezení? :mrgreen:

edit: mám kolem sebe plnou (_;_) zřícenin 1. úrovně a na ty už nezaútočím taky :(
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Larim

Re: Útočení na hráče s menším titulem

#2 Příspěvek od Larim »

Můj návrh zní...

O zříceninách 1. úrovně říct všem ve vašem klanu a nechat si od členů nazpět poslat souřednice zřícenin 2. úrovně, které objevili.

Jinak prozkoumávat a prozkoumávat.
Temný elf Larim, člen klanu High Society
qakkec

#3 Příspěvek od qakkec »

To nic nemění na tom, že nejsou žádní hráči, které bych mohl okrádat :mrgreen:
Frank Herbert
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

A myslíš, že by to nové hráče bavilo, kdyby hrály týden a hned by je zmasyl nějakej hráč ale je pravda, že by tu ochranu by mohly zmenšit alespoň na měsíc. To já, když se podívam po svém okolí, tal vidím samý první levly, který s tím sekly a já vím, že s tím nemůžu nic dělat, protože se na ně nemůžu nijak dostat :?
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Petr53

#5 Příspěvek od Petr53 »

Ahoj
Já bych tu ochranu zase chtěl aspoň na 6 měsíců. Věda a těžba jde strašně pomalu. Nezbývá než mít bránu stále zavřenou. Jediná ochrana proti nedočkavým plenitelům!
qakkec

#6 Příspěvek od qakkec »

2 měsíce je podle mě až moc.. Na vyšší úrovni se mně nebude chtít loupit hráče, kde dostanu pár tisíc surovin, takže začátečníci by byli v bezpečí. I za tyto 2 měsíce se dá nabrat slušná army, dost pokročit ve výzkumu a udělat si několik měst..
Frank Herbert
Wyfre

#7 Příspěvek od Wyfre »

To Petr55: děláš špatně vědu a těžbu v tom případě, za týden jsem byl schopný vyprodukovat armu o cca 400 tis bodech a navíc do hlavního města ti po splnění Q s bránou přijde záštita (pokud ji zrušíš seš hold blbec :D...) a tu neprorazí nikdo minimálně né teď a dlouho ještě ne...

Ps: Já se už blížím titulu Magistr... co mám dělat potom? Když je tu sotva pár kapitánů.. musel jsem zastavit produkci jednotek a produkuji jen pár určitých...
Wyfre - dezertér
Arseni

#8 Příspěvek od Arseni »

qakkec píše:2 měsíce je podle mě až moc.. Na vyšší úrovni se mně nebude chtít loupit hráče, kde dostanu pár tisíc surovin, takže začátečníci by byli v bezpečí. I za tyto 2 měsíce se dá nabrat slušná army, dost pokročit ve výzkumu a udělat si několik měst..
Sice by se možná nechtělo tobě ale myslím, že by našlo dost sviní, které by s chutí plenily nové hráče.

A souhlasim s tebou, že za dva měsíce se dá udělat odolná obrana, pokud se teda nenejde silnej hráč, kterej tě bude chtít skolit za každou cenu.

Ale 6 měsíců, vždyť je to půl roku, to si už rovnou můžešč zahrát nějakou singleplayer hru, online hry jsou kontaktu s hráči, né že si budeš půl roku hrát téměř bez kontaktu s hráči :)
Arseni

#9 Příspěvek od Arseni »

Wyfre píše:To Petr55: děláš špatně vědu a těžbu v tom případě, za týden jsem byl schopný vyprodukovat armu o cca 400 tis bodech a navíc do hlavního města ti po splnění Q s bránou přijde záštita (pokud ji zrušíš seš hold blbec :D...) a tu neprorazí nikdo minimálně né teď a dlouho ještě ne...

Ps: Já se už blížím titulu Magistr... co mám dělat potom? Když je tu sotva pár kapitánů.. musel jsem zastavit produkci jednotek a produkuji jen pár určitých...
Nazdar Wyfre

můžu se zeptal kolik přibližně máš jednotek s tím milionem vojenských bodů? :mrgreen:
Arseni

#10 Příspěvek od Arseni »

qakkec píše:Je to docela krize - kapitánů je málo a ti co jsou, tak mají na 60 dní ochranu starobylých.. Na koho mám teď útočit? :( V podstatě to znamená, že 60 dní mám, co se týče útočení, smůlu - jediné co se bude dat jsou další založená druhá a další města hráče za předpokladu, že si otevře hradby..
Tak teď jsem naplno pochopil jak to qakkec myslel, teď jsem postoupil na kapitána (ještě, že jsem se k němu tak nehnal :D) a je to teda solidní bída, když snad ani není možný najít kapitána bez záštity, to jedině, že by přestal hrát a žáštita odešla dřív ale když už má někdo kapitána tak s tím asi jen tak neskončí leda, že by ho to přestalo bavit kvůli tomu, že nemůže na nikoho útočit. No tak mě napadlo, jestli by nešlo, že by bitvu zahájil spojenec a já se jen přidal :)
Ale my si máme tak co stěžovat, ještě na tom nejsme tak špatně jako Wyfre :D :D :D

EDIT: A to v jednom městě potřebuju 18 teraformerů :(
Wyfre

#11 Příspěvek od Wyfre »

Však kapitáni maj už většinou 2-3 města, tak můžete řádit :). Trošku bída to je, ale snažím si to vynahrazovat zříceninami :)
Wyfre - dezertér
Arseni

#12 Příspěvek od Arseni »

Wyfre píše:Však kapitáni maj už většinou 2-3 města, tak můžete řádit :). Trošku bída to je, ale snažím si to vynahrazovat zříceninami :)
To nacházíš zříceniny 3. úrovně? Já nemůžu ani za boha najít nic jiného než 2. úroveň ;)
Wyfre

#13 Příspěvek od Wyfre »

Nemáš na to titul, s každým titulem objevuješ zříceniny pro tvůj titul + o titul víš. Já díky jednomu questíku našel i zříceniny 5 a 6 úrovně. Ale to je škoda mluvit :D...
Wyfre - dezertér
Arseni

#14 Příspěvek od Arseni »

A jaká armáda byla v tý 6. úrovni, předpokládam, že by to ještě byla pořádná nálož i pro tebe nebo ne? :mrgreen:
Wyfre

#15 Příspěvek od Wyfre »

Myslím, že to byla slušná armáda pro mě ještě tak za půl roku... :D
Wyfre - dezertér
Odpovědět