Nevidíte v tomto trochu omezení?

edit: mám kolem sebe plnou (_;_) zřícenin 1. úrovně a na ty už nezaútočím taky

Sice by se možná nechtělo tobě ale myslím, že by našlo dost sviní, které by s chutí plenily nové hráče.qakkec píše:2 měsíce je podle mě až moc.. Na vyšší úrovni se mně nebude chtít loupit hráče, kde dostanu pár tisíc surovin, takže začátečníci by byli v bezpečí. I za tyto 2 měsíce se dá nabrat slušná army, dost pokročit ve výzkumu a udělat si několik měst..
Nazdar WyfreWyfre píše:To Petr55: děláš špatně vědu a těžbu v tom případě, za týden jsem byl schopný vyprodukovat armu o cca 400 tis bodech a navíc do hlavního města ti po splnění Q s bránou přijde záštita (pokud ji zrušíš seš hold blbec...) a tu neprorazí nikdo minimálně né teď a dlouho ještě ne...
Ps: Já se už blížím titulu Magistr... co mám dělat potom? Když je tu sotva pár kapitánů.. musel jsem zastavit produkci jednotek a produkuji jen pár určitých...
Tak teď jsem naplno pochopil jak to qakkec myslel, teď jsem postoupil na kapitána (ještě, že jsem se k němu tak nehnalqakkec píše:Je to docela krize - kapitánů je málo a ti co jsou, tak mají na 60 dní ochranu starobylých.. Na koho mám teď útočit?V podstatě to znamená, že 60 dní mám, co se týče útočení, smůlu - jediné co se bude dat jsou další založená druhá a další města hráče za předpokladu, že si otevře hradby..
To nacházíš zříceniny 3. úrovně? Já nemůžu ani za boha najít nic jiného než 2. úroveňWyfre píše:Však kapitáni maj už většinou 2-3 města, tak můžete řádit. Trošku bída to je, ale snažím si to vynahrazovat zříceninami