Zřiceniny

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
Wasterlord

Zřiceniny

#1 Příspěvek od Wasterlord »

Kolik minimalne zřicenin muze byt v jednom kralovstvi? Zničil vse zřiceniny ve vsech kralovstvach kolem mě, a ted už po cely den ne mužu najit žádnou...
galbatoryx

Re: Zřiceniny

#2 Příspěvek od galbatoryx »

neomezený počet a také nemusí být žádná ... já mám okolo sebe 200 zřícenin které jsou bud´moc silné nebo mají nízký lvl ...
mistifikace je nej ;-)
Wyfre

#3 Příspěvek od Wyfre »

Stačí si přečíst wiki
Wyfre - dezertér
galbatoryx

#4 Příspěvek od galbatoryx »

sry napsal jsem to špatně nečetl jsem to ani ve wiki byl jsem otom přesvědčen ;-)
mistifikace je nej ;-)
FenzZy

#5 Příspěvek od FenzZy »

galbatoryx píše:sry napsal jsem to špatně nečetl jsem to ani ve wiki byl jsem otom přesvědčen ;-)
Pochopil jsem správně, že království je mapka o 63 políčkách... a na jednom políčku může být maximálně 1 zřícenina nebo město, důl atd...
Takže to co jsi řekl špatně je těch 200? Nebo to bereš i v okolních královstvích, to číslo 200?
galbatoryx

#6 Příspěvek od galbatoryx »

FenzZy píše:
galbatoryx píše:sry napsal jsem to špatně nečetl jsem to ani ve wiki byl jsem otom přesvědčen ;-)
Pochopil jsem správně, že království je mapka o 63 políčkách... a na jednom políčku může být maximálně 1 zřícenina nebo město, důl atd...
Takže to co jsi řekl špatně je těch 200? Nebo to bereš i v okolních královstvích, to číslo 200?
tyto zříceniny jsou na území cca. 50 království ..
mistifikace je nej ;-)
Odpovědět