aukce

Odpovědět
Zpráva
Autor
FIFINKA

aukce

#1 Příspěvek od FIFINKA »

nelibi se mi aukce mohlo by tam byt vic možnosti jelikož už je ve hře vice hraču a mohlo by to byt nastavene na určity nasobek častky vše vybiraji jedni a tytež hrači s vyššim lvl
qakkec

Re: aukce

#2 Příspěvek od qakkec »

to je holt smůla, tady s poptávkou nabídka neroste, takže se cenu chtě nechtě budou šroubovat strašně nahoru :)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Arseni

#3 Příspěvek od Arseni »

To třeba za rok budou teprv ceny, takže nakupujte dokud je to v rozmezí 2 až 3násobku ;)
Za rok ti asi jen tak někdo neuvěří, že jsi získal 100 perel za 250 tisíc.
Holt už nejsou časy kdy se daly perly koupit za nominální hodnotu nebo jen o 10 000 dráž ;)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Wyfre

#4 Příspěvek od Wyfre »

Přesně tak a taky proto je to aukce, já jsem vůbec rád, že je tu tolik aukcí a že se třeba nedraží jen 1-5 položek :D to by bylo teprve peklo
Wyfre - dezertér
amooo

#5 Příspěvek od amooo »

nj, ale co nový hráči, ti mají totálního smolíka
takže hru bude nakonec hrát pár set lidí co se stihli registrovat do 2 měsíců, z těch se to vyprofiluje na 100-200, co bude tak 5 klanů a koned

chtělo by to ještě rozlišit aukce např. podle registrace, 1 aukce = 1 měsíc kalendářní
galbatoryx

#6 Příspěvek od galbatoryx »

tak nejde jen o aukce ...
mistifikace je nej ;-)
Iambest

#7 Příspěvek od Iambest »

ja jsem se napriklad registroval tak asi v sestem sedmem mesici hry a uz jsem taky vyhral aukci. Ja si myslim ze nakonec budou ty extra suzereni delat jenom ty perly za 100+...
a kdyz se podivam na nemecky server tak tam uz jsem videl hrace co mel vsechny vedy (mimo toho zlepseni tezby to mel 18/50) bud uplny anebo mel posledni a to okynko ze jim za to jeste musi dat CP
Arseni

#8 Příspěvek od Arseni »

Ono se podle mě není zas tak čeho bát, jednou se cena perel na aukcích musí zastavit, protože nikdo nemá nekonečný sklady a tady na českým serveru nikdy nebude tolik hráčů aby tu byly krvelačný řežby o každou aukci.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Odpovědět