aukce
Re: aukce
to je holt smůla, tady s poptávkou nabídka neroste, takže se cenu chtě nechtě budou šroubovat strašně nahoru 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
To třeba za rok budou teprv ceny, takže nakupujte dokud je to v rozmezí 2 až 3násobku
Za rok ti asi jen tak někdo neuvěří, že jsi získal 100 perel za 250 tisíc.
Holt už nejsou časy kdy se daly perly koupit za nominální hodnotu nebo jen o 10 000 dráž

Za rok ti asi jen tak někdo neuvěří, že jsi získal 100 perel za 250 tisíc.
Holt už nejsou časy kdy se daly perly koupit za nominální hodnotu nebo jen o 10 000 dráž

nj, ale co nový hráči, ti mají totálního smolíka
takže hru bude nakonec hrát pár set lidí co se stihli registrovat do 2 měsíců, z těch se to vyprofiluje na 100-200, co bude tak 5 klanů a koned
chtělo by to ještě rozlišit aukce např. podle registrace, 1 aukce = 1 měsíc kalendářní
takže hru bude nakonec hrát pár set lidí co se stihli registrovat do 2 měsíců, z těch se to vyprofiluje na 100-200, co bude tak 5 klanů a koned
chtělo by to ještě rozlišit aukce např. podle registrace, 1 aukce = 1 měsíc kalendářní
- galbatoryx
ja jsem se napriklad registroval tak asi v sestem sedmem mesici hry a uz jsem taky vyhral aukci. Ja si myslim ze nakonec budou ty extra suzereni delat jenom ty perly za 100+...
a kdyz se podivam na nemecky server tak tam uz jsem videl hrace co mel vsechny vedy (mimo toho zlepseni tezby to mel 18/50) bud uplny anebo mel posledni a to okynko ze jim za to jeste musi dat CP
a kdyz se podivam na nemecky server tak tam uz jsem videl hrace co mel vsechny vedy (mimo toho zlepseni tezby to mel 18/50) bud uplny anebo mel posledni a to okynko ze jim za to jeste musi dat CP
Ono se podle mě není zas tak čeho bát, jednou se cena perel na aukcích musí zastavit, protože nikdo nemá nekonečný sklady a tady na českým serveru nikdy nebude tolik hráčů aby tu byly krvelačný řežby o každou aukci.