Dobrý den,
dne 12.7.2013 jste mě vítali v této hře, takže by se dalo říci, že už tu toho dost pamatuji. Můj dotaz se stáčí k turnajům. Je někde k dispozici seznam výherců turnajů vlajek a podzemních jezer v horizontu například jednoho roku? Poslední dobou se mi zdá, že oblast kde zkoumám je skoro vymazána z mapy této hry a ačkoli kupuji šance a zrychlení, nikde se to neodráží. Nynější turnaj podzemních jezer končí 4.10. a já nenašla ještě ani jedno a tak by mne i zajímalo, jakým způsobem toto funguje. Jak se vlajky a jezírka umisťují, je to systémem, někdo ten systém programuje? Nechci tu brečet, ale nebaví mne už nadarmo vyhazovat perly.
Děkuji za odpovědi a doufám, že se toho ujme i někdo kompetentní
Turnaje
Re: Turnaje
Tak tento problem mame asi všetci čo sa týka pravej strany mapy.Sú tu nejaký vyvolený hráči ktorý majú v turnaji prednosť?Platíme takisto ako oni a stále su pred nami.Po skončení turnajov by sa mohli zobrazit informácie na ktorých miestach sa objavovali jazera ci vlajky.
Dobrý den,
bylo by možné zveřejnit, jakým způsobem jsou rozmísťovány nejen vlajky, ale i podzemní jezera, slaná jezera, grály , zříceniny lvl 7 ? Je zřejmé že nejde o náhodný výběr, ani o výběr podle útraty, podle počtu (reálných) aktivních hráčů...takže KDO a jak toto rozhoduje nebo programuje? Existuje nějaká kontrola ? Děkuji.
bylo by možné zveřejnit, jakým způsobem jsou rozmísťovány nejen vlajky, ale i podzemní jezera, slaná jezera, grály , zříceniny lvl 7 ? Je zřejmé že nejde o náhodný výběr, ani o výběr podle útraty, podle počtu (reálných) aktivních hráčů...takže KDO a jak toto rozhoduje nebo programuje? Existuje nějaká kontrola ? Děkuji.
No keby si vývojari a admini robili svoju prácu tak ako majú a aspoň trošku by im záležalo na hre a hráčoch ktorý tu hrajú tak by to tu vypadalo úplne inak.Nečudujte sa že, noví hrači nechcu alebo úplne stratia chuť hrať ked vidím ake veci sa tu dejú.Hrám túto hru asi 8 mesiacov a pochopil som že spravodlivosť a slušnost odišla už dávno z tejto hry.