neaktivni hrači
neaktivni hrači
co bude s městečky hraču kteři je jen postavili a nepokračuji prostě hru nehraji ? Jini hrači by si na těch mistech postavili sve města
Re: neaktivni hrači
po pár dnech neaktivity se smažou.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
Řekl bych spíš týdnech neaktivity ale časový úsek ti opravdu neřeknu.
Wyfre - dezertér
Seš si jistej? Já už jsem narazil na pár hráčů kteří na to nešáhli snad už měsíc a jejich města existují vesele dál, to u některých mi zas přišlo, že to netrvalo ani týden od založeníqakkec píše:po pár dnech neaktivity se smažou.

Ti hráči se mohli občas lognout.. Obecně je to tak, že po X dnech nelognutí se otevře brána, po dalších Y dnech nelognutí zmizne město.. Samozřejmě, že pokud se na ten účet někdo před smazáním města přihlásí, tak se počítadlo mazání zase vynuluje 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert
Brána by se měla měla otevřít po 7 dnech a nejspíš za dalších 7 dnů se smažou, to ale není pár dnů, dva tejdny je celkem dost času, je to úplně jedno stejně s tím nic neuděláme 

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jak tu poznám neaktivní hráče....jako nováček bych chtěla třeba útočit na neaktivní, abych získala nějaké zásoby...nechci ale přepadnout někoho, kdo hraje, protože bych se odvetě neubránila....jde to z města nějak zjistit????
Tak na to potrebujes hlavne spiony, jestli jsi zacatecnik, tak ve meste nesmi byt opevneni nebo vez, to by ti udelalo peknej neporadek s armou a neaktivni hrac se pozna tak, ze mu napriklad kamenolom nejede na 100%, protoze uz dlouho nehraje. Dalsi vec je, ze ma ten hrac preplneny sklady.