Prudiči ve hře

Odpovědět
Zpráva
Autor
Cedrik

Prudiči ve hře

#1 Příspěvek od Cedrik »

Občas se stane, že na Vás jde spam... Když je to součást taktiky, je to hodnoceno. Občas se stane, že spam jde skoro každý den... to pak asi není "občas"a říkáte si, koho to může bavit a proč. A když zjistíte, že jde i na dalších 5-6 lidí z klanu, řeknete si, co to jako je? Obyčejně "to" je JarmilPrdel nebo Fett. Těžko říci, jestli prdel je slušné slovo, ale asi dobře vystihuje dotyčného pana čokojamku. Přes to člověku proběhne hlavou, jaké stvoření se pod jménem skrývá a jaké má zvláštní sebeuspokojení, když každý den pošle jednoho žoldu, který se jako kamikadze rozbije o obranu nebo narazí na bránu a vrací se zbědován domů. A přínos do hry? Otravná mucha, která ji nepatrně narušuje.
A zvláštní je, že největší 2 prudiči - JarmilPrdel a Fett se výborně střídají.
Pravidla to neporušuje (tedy pokud Fett s Jarmilem nejsou jedna osoba a nevadí slovo Prdel), ale hře to nic nepřidá...
Uplynul den a pan čokojamka si zřídil městečko na spamy, a hrdě v názvu...
Přílohy
spaming.jpg
zlutka.jpg
zlutka1.jpg
Naposledy upravil(a) Cedrik dne 19 lis 2016, 13:34, celkem upraveno 2 x.
Masacral

Re: Prudiči ve hře

#2 Příspěvek od Masacral »

Podle užívání stejných sprostých slov v osobní komunikaci a obdobné stylistiky vět bych tipoval, že jde o dvojici tatíka se synkem nebo jednoho krapet mentálně rozostřeného jedince ... 8-) :lol:

Pokusíme se dotyčným herně poskytnout psychologickou pomoc. :twisted:
JarmilPrdel

#3 Příspěvek od JarmilPrdel »

Abych to uvedl na pravou míru, tak vězte, že Fett není můj syn. Vím to, protože jsem vnuk svého strýce.
Fett

#4 Příspěvek od Fett »

Looooooooooooooooooooooooool, nevzpomínám si, že bych někdy posílal něco na masacrakecala :D nebo že bych mu psal ...

a druhej brečí na fórku nad prostou nezakázanou mechanikou hry :D

to jsem se asi dnes nejvíc nasmál, jen tak dál kluci :)

P.S. Cedriku jako manažer bys nemusel používat nelegálně office .. kontroluj si co je vše vidět na screenech ;)
P.S.S. a na hubnutí je lepší cvičit než kupovat nějakej pás :D
Cedrik

#5 Příspěvek od Cedrik »

Jak je vidět, podle sebe soudím Tebe.
On je totiž i pás na zpevnění břicha při kulturistice pokud to ještě nevíš Fette....
JarmilPrdel

#6 Příspěvek od JarmilPrdel »

Ale Cedriku, Lékárna.cz není přece e-shop pro kulturisty. Hlavně ten pás Ergotex, na který si koukal, je určen pro ženský s kýlou. Vím to, protože je nejlevnější a loni jsem ho pořizoval mladší ségře. A koupil sis ho nakonec v bílé, nebo v béžové variantě? Každopádně ti s ním přeji hodně zdaru v posilovně, škoda že u toho nebudu :lol:
Přílohy
Pás pro buzny.png
Pás pro buzny.png (131.89 KiB) Zobrazeno 17236 x
Fett

#7 Příspěvek od Fett »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

jo tak kulturista :)
Přílohy
luku.png
luku.png (570.67 KiB) Zobrazeno 17233 x
JarmilPrdel

#8 Příspěvek od JarmilPrdel »

Hehe, ten je ale hnusnej :lol:
Cedrik

#9 Příspěvek od Cedrik »

Ano, je to tak prosté.Byl jsem na operaci s kýlou a hledal jsem nějaký pás na zpevnení, protože dnes je to přesně měsíc.. Zůstal ve vyhledávači. Nekoupil jsem ho.
Ale sranda musí být. To jsem měl reagovat hned takto?
Přeji hezký den všem stalkerům.
Cedrik

#10 Příspěvek od Cedrik »

a zoufalci jedou dál.....
Přílohy
zoufalci.jpg
Cedrik

#11 Příspěvek od Cedrik »

a velké útoky o jednom žoldákovi kamikadze pokračují...
Přílohy
žlutka.jpg
JarmilPrdel

#12 Příspěvek od JarmilPrdel »

Teď už je ale trochu pozdě brečet nad rozlitým mlíkem.. Když ti tenkrát vadilo, že útočim na váš klan, měl ses se mnou domluvit, jako to udělali třeba Marco Polo. Ale to ty ne, tys radši běžel za Haronem a prosil ho, ať mě přijede sejmout. Haron ti to ale odmítl, přeposlal komunikaci Jířovi a ten to poslal dál do klanu. Teď jen sklízíš, co sis zasel a nenaděláš s tím vůbec nic :lol:
Cedrik

#13 Příspěvek od Cedrik »

Tobě se rozlilo mléko?
Pohádce o Haronovi nevěříš ani ty sám... A jestli si to on tady přečte, tak se bude chechtat Tvé hlouposti...Je mi Tě líto...
Masacral

#14 Příspěvek od Masacral »

Takže celý klan MarcoPolo platí výpalné slovutnému Jarmilkovi? :lol: jdu se jich na to zeptat ... :lol:
JarmilPrdel

#15 Příspěvek od JarmilPrdel »

Já přece netvrdím, že mi celý klan dává výpalné. Dostal jsem ho pouze od Hanne a byla to jednorázová záležitost, která zařizuje imunitu pouze jí. Prostě nemám potřebu na útočit Marco Polo, protože s jejich vůdcem nakonec vždycky najdeme jinou možnost, jak situaci vyřešit. Kdyby to samé zkusil Cedrik, jako váš bývalý vůdce, místo toho, aby hned běžel za Haronem, nechodily by teď na něj permanentní spamy :P

PS: Cedriku, tvá paměť je zřejmě stejně špatná, jako tvé vůdcovské schopnosti, takže litovat bych měl spíš já tebe :lol:
Masacral

#16 Příspěvek od Masacral »

Ta paranoia je ale holt potvůrka :lol:

Tímto prosím, aby hráči Jarmilovi nenadávali a nepoužívali vůči němu vulgarit - je to nemocný člověk, potřebuje naši pomoc a péči, ne naši agresivitu. Děkuji Vám za pochopení!
JarmilPrdel

#17 Příspěvek od JarmilPrdel »

Ano, Mascarakecal má v jednom pravdu. Nerad to přiznávám, ale opravdu potřebuji pomoct. A to víc, než kdy jindy. Budu opravdu vděčný, pokud se najde dobrý člověk, který by mohl posílat spamy na hrstku poserů, kteří mě už měsíce chrámují a já na ně tím pádem nemůžu. Jedná se konkrétně o tyto hráče: Havrancz, Qwer001, Otto11, Wenceszlav, Natasa, CZmarcus79, Frog1, Liborek, Diggy, Weslo, Igino.... a pár dalších podřadných joudů, kteří nestojí za zmínku. Na oplátku bych zase já mohl poskytnout patřičnou protislužbu. Neočekávám, že se někdo ozve, ale byl by hřích, se o to alespoň touto formou nepokusit ;)
Odpovědět