Turnaj vlajek

Pište všechno, co dle vašeho mínění, musí být přidáno do encyklopedie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JarmilPrdel

Turnaj vlajek

#1 Příspěvek od JarmilPrdel »

Encyklopedie celkem jasně uvádí, že turnaj končí, když jakýkoliv hráč nasbírá 30 kompletů vlajek:
http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Tournament

Pokud toto pravidlo už neplatí, tak by bylo na místě ho z encyklopedie odstranit. Pokud platí stále, tak to chce alespoň blíže specifikovat, pro koho a za jakých podmínek se dá uplatnit. V současném turnaji již 30 kompletů padlo a žádně oficiální ukončení jsem nezaznamenal..
OLdxSkuLL

Re: Turnaj vlajek

#2 Příspěvek od OLdxSkuLL »

nechapu kde to tam vidis, jediny cislo 30 je u poctu vytvorenych jezer na mape
JarmilPrdel

#3 Příspěvek od JarmilPrdel »

Jeste vcera to tam bylo, mam print screen, zkusim to sem nejak vlozit.. Jinak vidim, ze pravidla v encyklopedii behem dneska nekdo upravil, je to tam jasne videt v historii zmen. Pokud teda nekdo meni pravidla behem turnaje tak, aby se mu to hodilo do kramu, je prinejmensim zvlastni a jsem z toho hodne zklamanej
Přílohy
Turnaj vlajek.jpg
OLdxSkuLL

#4 Příspěvek od OLdxSkuLL »

no tak to je ostry :-D neda se na to nekde stahnout aplikace ? neco bych si taky poklikal ...
JarmilPrdel

#5 Příspěvek od JarmilPrdel »

Nemam za potrebi si tu hrat s Photoshopem. Jestli mi neveris, tak se proste koukni na historii zmen tehle stranky a porovnej verzi 23 a 21. Kdyz se menej pravidla pred zacatkem nebo po skonceni turnaje tak ok, ale menit je v prubehu? To neni dobry..
Přílohy
Historie zmen.jpg
OLdxSkuLL

#6 Příspěvek od OLdxSkuLL »

tak jsem to nemyslel, je mi jasny zes to nevykouzlil
Masacral

#7 Příspěvek od Masacral »

Ale no tak mládenci, je to přece ruská hra, hra ze země neomezených možností, a Vy jste tu krapet zapr.... nějakou změnou nějakých pravidel ... :lol:

OK, konec nadsázky, doufám, že i v tomto defundním virtuálu se dočkáme vysvětlení, ne mlžení a vytáčení. Pohádek o zelených mužících na Krymu a nadšených civilistech, co si cestou na Ukrajinu zrovna koupili zbrusu novou T-72 jsme už slyšeli dost :lol:, tak tady čistého nálevu, prosím. ;)
ps2512

#8 Příspěvek od ps2512 »

V Questech to bylo správně, ale v encyklopedii to bylo opravdu ještě nedávno špatně.
Odpovědět