Encyklopedie celkem jasně uvádí, že turnaj končí, když jakýkoliv hráč nasbírá 30 kompletů vlajek:
http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Tournament
Pokud toto pravidlo už neplatí, tak by bylo na místě ho z encyklopedie odstranit. Pokud platí stále, tak to chce alespoň blíže specifikovat, pro koho a za jakých podmínek se dá uplatnit. V současném turnaji již 30 kompletů padlo a žádně oficiální ukončení jsem nezaznamenal..
Turnaj vlajek
Re: Turnaj vlajek
nechapu kde to tam vidis, jediny cislo 30 je u poctu vytvorenych jezer na mape
-
Jeste vcera to tam bylo, mam print screen, zkusim to sem nejak vlozit.. Jinak vidim, ze pravidla v encyklopedii behem dneska nekdo upravil, je to tam jasne videt v historii zmen. Pokud teda nekdo meni pravidla behem turnaje tak, aby se mu to hodilo do kramu, je prinejmensim zvlastni a jsem z toho hodne zklamanej
no tak to je ostry
neda se na to nekde stahnout aplikace ? neco bych si taky poklikal ...

-
Nemam za potrebi si tu hrat s Photoshopem. Jestli mi neveris, tak se proste koukni na historii zmen tehle stranky a porovnej verzi 23 a 21. Kdyz se menej pravidla pred zacatkem nebo po skonceni turnaje tak ok, ale menit je v prubehu? To neni dobry..
tak jsem to nemyslel, je mi jasny zes to nevykouzlil
Ale no tak mládenci, je to přece ruská hra, hra ze země neomezených možností, a Vy jste tu krapet zapr.... nějakou změnou nějakých pravidel ...
OK, konec nadsázky, doufám, že i v tomto defundním virtuálu se dočkáme vysvětlení, ne mlžení a vytáčení. Pohádek o zelených mužících na Krymu a nadšených civilistech, co si cestou na Ukrajinu zrovna koupili zbrusu novou T-72 jsme už slyšeli dost
, tak tady čistého nálevu, prosím. 

OK, konec nadsázky, doufám, že i v tomto defundním virtuálu se dočkáme vysvětlení, ne mlžení a vytáčení. Pohádek o zelených mužících na Krymu a nadšených civilistech, co si cestou na Ukrajinu zrovna koupili zbrusu novou T-72 jsme už slyšeli dost

V Questech to bylo správně, ale v encyklopedii to bylo opravdu ještě nedávno špatně.