klanový zámek

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
Modesty

klanový zámek

#1 Příspěvek od Modesty »

mám dotaz - pokud má klan zámek a klesne počet členů pod 5, co se stane se zámkem? Přijde o něj klan? Podle toho, co se děje u C.O.D. to tak opravdu vypadá. Co budovy a vojáci vycvičení v tom zámku? To tam zůstane všechno, takže když ho někdo bude chtít dobýt, bude muset nejdřív sejmout ty jednotky tam a pobourá polovinu budov tam a zámek přijde díky tomu o bránu? No jestli je to tak, tak je to naprosto super :)
Arseni

Re: klanový zámek

#2 Příspěvek od Arseni »

Kód: Vybrat vše

Pokud klan se ztrácí svůj status a je pouze na etapě registrace, ztráci všechny svoje klanové hrady. Nemůže dobyt klanový hrad, když dokonce má osvojenou vědu. 
Hrad by měli jednoznačně ztratit, co se týče budov a armády, tak se zkušeností s mizením hráčům tipuju, že by vše mělo zůstat jak je, akorát už zámek bude bez vlastníka, jen otázka standart neni jasná :-) Každopádně ten zámek nebude nedobytná pevnost, když už tu armu nebude mít kdo živit.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Modesty

#3 Příspěvek od Modesty »

:) já vidím 50% praporů a mozek si to přebral na budovy

každopádně záleží na tom, kolik jim tam zůstalo zlata... ale takových 500k žoldáků nebo kolik to tam měli se chvilku bude žrát... i když jedna silnější armáda by to měla se svitkama dát... už to není tak cool, ale i tak to potěší
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

No pokud už tam neni hrdina co vytváří 300k zlata, tak to půjde rychle dolu. :)
deutericus

#5 Příspěvek od deutericus »

fakt by mě zajímalo, jak se jim podařilo vyrobit takovýhle kotrmelec...
Arseni

#6 Příspěvek od Arseni »

No inu může se stát ale je překvapení, že zrovna tady :)
razari

#7 Příspěvek od razari »

Měla bych dotaz, možná spíš návrh, možná to bude jen postesknutí bez další realizace, ale.......

1. proč :?: pokladník, který v zámku může stavět budovy, nemůže cvičit i armádu, dělat zrcadla, antišpióny a mít tím možnost plnohodnotně zastoupit vůdce klanu v případě nutnosti (jeho nemoc, nepřítomnost apod.)

2. proč :?: vůdce klanu a pokladník nemají přístup z města přímo do klanových zámků, ale musí stále vyjíždět na mapu a klikat na některý ze svých zámků - usnadnilo by to u obou hodně práci právě při stavbě budov apod. a pokladníkovi výdej surovin členům klanu neb si myslím, že skoro každý umístí do zámku klanové skladiště (nemusí nikdy nikam stěhovat, je to v případě zabezpečeného zámku hodně chráněné atd.)

Jsou hry, kde se tvůrci ptají hráčů na pro ně potřebná vylepšení, tady to bohužel takhle nefunguje a je to škoda.
Budu jen ráda, pokud dostanu odpověď :D a v lepším případě i to, že můj návrh bude i zrealizován :P .

Pěknou hru všem.
lolittka

#8 Příspěvek od lolittka »

1) cvičit armádu a objednávat antispy a zrcadla může vojenský ministr
2) tohle bych taky ocenila :-D
razari

#9 Příspěvek od razari »

ad lolittka
vím, že to může tvořit vojenský ministr, ale kdyby to mohl i pokladník (v tomhle případě já :roll: ) bylo by to ještě více operativnější (rozhodně u nás v každém případě, jsem ženská a jsem tedy pečlivější a navíc jsem tady pořád díky penzijnímu věku :cry: )
lolittka

#10 Příspěvek od lolittka »

taky jako pokladník nemůžeš vidět útoky na klan, stejně tak je to rozdělené v KZ tohle mi přijde logické a správné... tak ať tě udělají vůdcem a budeš moci vše
razari

#11 Příspěvek od razari »

ad lolittka

jenom to ne :roll: , vůdce tedy fakt NE :lol: :lol:
lolittka

#12 Příspěvek od lolittka »

no já nevim ale dle mé zkušenosti je pokladník vždycky skoro vůdce, tam už je rozdíl nepatrný :-D
Odpovědět