Hlasování
Re: Hlasování
dávám svůj hlas číslu 1. (ten by snad měl na výtězství stačit, když není konkurence
)
není pro prvního hlasujícího taky nějaký artík?

není pro prvního hlasujícího taky nějaký artík?

-
Hlasuji: číslo 1, fotka 1.
davám svůj hlas číslu jedna
Že bych dal hlas.....nevím koho zvolit.....tak volím číslo 1.....
Jdu proti davu a hlasuju pro cislo 3, hlavne za tu polohu mlsne kocicky, doufam, ze si za projevenou duveru zaslouzim jeste par priloh z jinych uhlu 

davám svůj hlas číslu jedna
tak hlasování měním pro slečnu č. 2 - to za tu druhou fotku, tam je z ní neskutečná kočka 

Naposledy upravil(a) Modesty dne 15 kvě 2014, 19:46, celkem upraveno 1 x.
To jsou jen 2 účastnice??? Čekal jsem min. 10 krasavic a z těch dvou teda lze vybrat jen tu 1. Doufám, že příští Miss a Mister bude v hojnějším počtu. 

Dvojka sice ma par kil nad magazinovou normu, ale na nic si nehraje a navic nevypada vubec spatne. Volim c. 2!
a na co si jednička hraje??
- deutericus
hlasuji pro č.2
je to krásná ženská
je to krásná ženská
pokud mam zvolit s ktery z nich mam stravit vikend, tak Volim čislo 1 

srovnej prvni fotku a dalsi dve kde si hraje na sexy kocku… snaha byla asi velika, ale vysledek je zalostnejlukes007 píše:a na co si jednička hraje??

no, dle mého názoru se snaha cení a stejně tak odvaha sem vystavit svoje fotky (což díky dvou zúčastěným moc žen nemělo), na to by si neměl zapomínat..jinak rád se podívám na tvuj pokus vypadat svůdně...možná by pak přišla i trocha sebereflexe
...kopnout přece dokáže každý, podpořit už ne...nebo za tím je něco jiného? 

Naposledy upravil(a) lukes007 dne 16 kvě 2014, 08:09, celkem upraveno 1 x.
Jen jsem psal svuj nazor. Jsem tak trochu od fochu, takze se na to divam asi jinak. Pro me je dulezity vysledek dle zadani a ne snaha o vysledek. To je vse. Neni v tom nic osobniho ani se to netyka urovne ve hre (ze bys potreboval nejakou ochranu za obhajobu???) Holek si cenim obou, ze se prihlasily. Ja jsem nic neposlal - nejsem typ na ucast v takovych soutezich a po pravde na to ani nemam dispozice. Nicmene, kdyz stojis a prednasis pred stovkou posluchacu, tak to taky neni uplnej med. Spis poslu nejakou montaz - pokud najdu trochu casu a dobry zdrojelukes007 píše:no, dle mého názoru se snaha cení a stejně tak odvaha sem vystavit svoje fotky (což díky dvou zúčastěným moc žen nemělo), na to by si neměl zapomínat..jinak rád se podívám na tvuj pokus vypadat svůdně...možná by pak přišla i trocha sebereflexe...kopnout přece dokáže každý, podpořit už ne...nebo za tím je něco jiného? jako že máš o pár M amry méně? (což pokud do ted nebylo, tak to možná přijde)

No a co se tyka tveho spojeni volby Miss se silou armady, tak to vypada, ze mas asi mas trochu problem se svym egem.

nemá problém s egem, jen jsi mu dal právě příležitost na nabrání frakce až trochu povyrosteš
ale teď vážně, dejte pokoj...

jj… jak jsi psala… je to jen hra…lolittka píše:nemá problém s egem, jen jsi mu dal právě příležitost na nabrání frakce až trochu povyrosteš![]()
No a pokud mu ke stesti chybi nabrani nejake frakce, tak mu opravdu zavidim. Uz jsem venoval par stovek kil exp i nejake desitky mega bodu do frakce… nic, na cem by mi stal zivot

souhlasím, zbytečné poměřování orgánů, rovněž jsem vyjadřoval pouze svůj názor 

-
numero 2

Nevím proč to lidi pořád nechápou ale volí se nahoře v anketě!!!
oni hlasují nahoře v anketě ale mají zvláštní nutkavou potřebu to sdělit veřejně 

no zas jako prrr - je to způsobené tím, že darebacek změnil v průběhu doby způsob hlasování, takže jako arseni nebo lolittko to zas nepřehánějte, asi nikdo není slepý, pitomý nebo negramotný, aby si nepřečetl, že se má hlasovat nahoře, ale prostě pokračuje v nastoleném trendu a odhlasuje to a zároveň to napíše, já v tom nevidím vůbec nic špatného
To jo, celou dobu na fórum nikdo skoro ani nepáchne ale teď maj najednou všichni potřebu se vyjadřovat
pro mě za mě ať se klidně vyjadřujou, bude to tak jen lepší, jen ať taky nezapomenou vyplnit anketu. S tím, že nikdo neni pitomý nebo negramotný bych až tak úplně nesouhlasil, po internetu se pohybují celé tlupy hráčů, kteří jsou extrémně mladí, nemají přílišnou mozkovou aktivitou a vyznačují se především hraním minecraftu
samozřejmě to není cílenou na normální hráče minecraftu, aby mi domů nezačel chodit sloní trus 

Co je to prosím "mozkovou aktivuty" ? Jde o překlep nebo o užívání translatoru?
Jinak díky za snahu o moderaci v tomto Bet Sheolu ...