>> PRO VŠECHNY HRÁČE - DŮLEŽITÉ <<

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Zpráva
Autor
qakkec

Re: >> PRO VŠECHNY HRÁČE - DŮLEŽITÉ <<

#101 Příspěvek od qakkec »

Haron1 píše:A kdo ti brani udelat velkou armadu? Navic ze vcerejsiho boje je videt ze i slabsi hrace muzou porazit ti silnejsi.
Hmm a čím to asi je, že 2 slabší hráči porazili jednoho silnějšího? Krom toho, že dohromady měli army o dost větší? Ale i kdyby ne, podstata je stejná - bylo to tím, že ti "slabší" hráči věděli, jak na to - a to je to, o čem je celá tato debata. Že pár lidí od začátku hry, od první postavené budovy jede s jasnou znalostí strategie, kdežto ostatní o nejvhodnější taktice nemají ani ponětí...

Ale to je věc, kterou někteří lidi nepochopí, i kdyby česky/slovensky uměli sebelíp :roll:

edit:
Arseni píše: ono hlavně jde o to, že správa to řešit nechce, už jim byly předloženy dopisy v cizím jazyce co po nás požadovali ale neudělali nic, je to prostě tak nadržujou svým krajanům
ale jo, udělali - dali jim roubík. Tedy opravdu vážný a zásadní trest!!! :twisted:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
ZuSaM

#102 Příspěvek od ZuSaM »

Tak jsem si početla.
Je mi z toho smutno, protože ta hra by mohla mít potenciál.
Nejvíc mě pobavilo, že v rusku jsou taky začátečníci a hrajou. Ano, ale s tím že maji šanci spojit se s někym zkušeným, který je bude chránit, než se od něj naučí princip hry.
Tady je skupina hřáčů s know-how o jakym se nám ani nezdá. A jak je vidno, i pro nejzkušenějšího z nás je to scifi.
V nápovědě je prd a to ještě přeloženo, že si to čech musí ještě přeložit.
Chtěla jsem to hrát pro radost ze hry a protože mě baví strategie. Tohle mě dost odrazuje. Ještě víc, než to že už mám téměř všechno za perly a v aukci jsou hodně drahý zboží.
Asi by se dalo něco vymyslet jak se jich zbavit herně, ale na to nám chybí právě jejich Know-how. Vždy budou o krok napřed.
Havrancz

#103 Příspěvek od Havrancz »

Naimad1 píše:Tak z klanu Avengers o tomto (problém s C.O.D.) a tomto vlákně ví už asi všichni, vypadá na to, že se o to zajímá čím dál víc hráčů...

Já VŮBEC nechápu, PROČ po nás chtějí důkazy atd., když oni jsou správci, admini serverů a ONI mají s 99,9% pravděpodobností přístup k poště hráčů, kdykoli chtělí, tak proč to po NÁS chtějí???!!!??? Když MY můžeme maximálně díky náhodě obdržet ruské zprávy z C.O.D.... Nebo se snad máme nějakým hackerským způsobem dostat tam, kde mají přístup pouze správci nebo admini serverů a najít ruské zprávy od členů C.O.D.???!!??
GO k poště přístup nemá, aspon všude kde jsem ho dělal, jsem přistup něměl....jistě vyšší level správců asi ano...ale udajně, se nesmí z pošty brát cokoli jako dukaz, i když to asi můžou číst nesmí to oficialně použít, je to porušení práva ve spoustě zemí. Tak mi to bylo aspon vždy vysvětleno když jsem patral, nebo byl nějaky maler. Jestli ma někdo jiny zkušenosti......
Haron1

#104 Příspěvek od Haron1 »

qakkec píše:
Haron1 píše:A kdo ti brani udelat velkou armadu? Navic ze vcerejsiho boje je videt ze i slabsi hrace muzou porazit ti silnejsi.
Hmm a čím to asi je, že 2 slabší hráči porazili jednoho silnějšího? Krom toho, že dohromady měli army o dost větší? Ale i kdyby ne, podstata je stejná - bylo to tím, že ti "slabší" hráči věděli, jak na to - a to je to, o čem je celá tato debata. Že pár lidí od začátku hry, od první postavené budovy jede s jasnou znalostí strategie, kdežto ostatní o nejvhodnější taktice nemají ani ponětí...

Ale to je věc, kterou někteří lidi nepochopí, i kdyby česky/slovensky uměli sebelíp :roll:

edit:
Arseni píše: ono hlavně jde o to, že správa to řešit nechce, už jim byly předloženy dopisy v cizím jazyce co po nás požadovali ale neudělali nic, je to prostě tak nadržujou svým krajanům
ale jo, udělali - dali jim roubík. Tedy opravdu vážný a zásadní trest!!! :twisted:
Ted uz vis jak na to, a cela ta banda fnukacu vi to take. Administrace uz vam jasne napsala ze nikdo pravidla neporusuje ,a nema to cenu dal rozmazavat. Vidim jenom hodne kecu ale malo cinu.
P.S: roubika nemam :D
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
lacomann

Re: >> PRO VŠECHYN HRÁČE - DŮLEŽITÉ <<

#105 Příspěvek od lacomann »

Havrancz píše:Předně na co chtějí důkaz? snad podle bankingu každej i z podprůměrným IQ pozná z které země jdou penize, ale tady bude spíš problém, že cela diskuse probíhá pouze s moderatory a ne přímo s adminy....aspon mám ten dojem, vím že hráč komunikuje s GO hry, a ten pak přeposíla info správců, chcete li tvůrcům hry. A i jako GO mám velmi malé páky cokoli se dovědět a papouškuju jen to co mi nyřidí říkat.....prostě, tady je možná jediná cesta, neplatit, už ani rubl, nebo co to tam v tom kremlu mají.
Provoz každeho servru stoji nemalé peníze, a vím že když se začne servr dotovat.....tak začnou tahat za zachranne brzdy, formou že začnou itemy davat jako pobidku a podobně, nebo servr zavřou. Obojí jsem zažil, no rád počkám co se bude dít, ale k k už investovaným 140 dolarům, nepřibude už žádnej...
Na seafightu, bitvy o 10 000 eur vyhrávali zásadně rusové, ale nijak nám to nevadilo, jelikož nás nechaváli hrát, hru kterou hrálo stabilně 15-25 000 lidi ale zničili tak, že ted ji nehraje skoro nikdo....

25 tisíc lidí? ty krá..
Haron1

#106 Příspěvek od Haron1 »

qakkec píše:Já bych se nebál říct to, že jsem skončil proto, že jako češi bez znalosti taktik a celé hry (ani nyní pořádně nemáme taktiku, jak efektivně rozehrát hru na novém serveru, včetně strategie pro rozšiřování a zabírání mapy, předvoje, army,.....) jsme bez šance proti bandě, která od první postavené budovy jede podle strategie, která má za následek likvidaci všech ostatních :mrgreen:

Mas asi 7 tisic lecitelu, a to tady ma malo kdo, kdybys chtel tak za tyden pujdes zas na zriceniny
Haron1

#107 Příspěvek od Haron1 »

Arseni píše:lol harone vyhrožuješ jak mě zničíš a přitom máš proti mě záštitu, to mě chce zničit hráč, kterej se mě sám bojí :lol: :lol: :lol:
Nerozumim tomu co jsi tady napsal, pokud mluvis o chramu, tak ten jsem jeste nepouzival tady .
Arseni

#108 Příspěvek od Arseni »

Haron1 píše:
Arseni píše:lol harone vyhrožuješ jak mě zničíš a přitom máš proti mě záštitu, to mě chce zničit hráč, kterej se mě sám bojí :lol: :lol: :lol:
Nerozumim tomu co jsi tady napsal, pokud mluvis o chramu, tak ten jsem jeste nepouzival tady .
Tak teďka vyloženě lžeš, když dám útok na tvý město, tak to píše "bohové zakazují Vám útočit na toto město" :ugeek:
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Haron1

#109 Příspěvek od Haron1 »

tomu co jsi tady napsal, pokud mluvis o chramu, tak ten jsem jeste nepouzival tady .
Tak teďka vyloženě lžeš, když dám útok na tvý město, tak to píše "bohové zakazují Vám útočit na toto město" :ugeek:
A neni to nahodou obracene ? Kdyz das nekoho do chramu tak je jasne ze na nej nemuzes zautocit take :D To me tam drzis cely den ? Ty jsi teda vojaka
Aaron

#110 Příspěvek od Aaron »

Ahoj,já teda rozhodně nejsem zastánce našich ruských spoluobčanů,to ani náhhodou,ale pár myšlenek po přečtení všech příspěvků co tady v tomto vlákně jsou mám:
-když se vám/nám nelíbí,že tu jsou a nezačínali ze stejné startovní čáry jako my (měli znalosti a zkušenosti co my neměli),tak proč se tedy všichni nespojíme proti nim?Proč se neuzavře dohoda o neútočení třeba mezi deseti nejsilnějšími klany,samozřejmě s vyjímkou C.O.D ?
-proč tedy útočíme čech na čecha?Proč si nepředáváme zkušenosti které máme?Ti zkušenější můžou radit těm nováčkům jak na to i když jsou z jiného klanu a časem tu bude stát třeba 200 zkušených čechů proti 20 extra zkušeným cizincům a to si myslím,že už je síla kterou ani oni nemůžou ustát...
-ano,někteří z vás/nás budeme zničeni,ale naše nabyté zkušenosti by jsme dříve než skončíme měli předat každý dalším deseti čechům.Za jednoho zničeného hráče od C.O.D přijde dalších deset kteří už od začátku budou mít moje zkušenosti s touto hrou které sice zatím nesahají těm z C.O.D ani po paty,ale to se změní,chce to jen čas.
-Quakec,devil,můžete to vzdát (a já to možná taky udělám až mě zničí) nebo můžete rozdávat svoje zkušenosti ostatním,učňům i neučňům,všem které tato hra baví a sledovat jak se poměr sil na tomto serveru pomalu mění.
-nevěřím,že hrstka lidí,jeden klan,dokáže ovládnout celej server proti spojeným silám všech ostatních klanů.Přestaňte si útočit na svoje doly a slaná jezera,poraďte si jak na to a C.O.D půjde do kytek.
-není řešení tu "brečet" a stěžovat si,víte stejně dobře jako já,že s tím nikdo nic dělatt nebude...mimochodem,co je fér? Je fér když někdo začal v říjnu a druhej v lednu?Je fér když je někdo nezaměstnanej a tráví u hry 24 hodin a druhej přijde z práce,hoďku hraje a jde spát neb ráno brzo vstávvá dopráce?Je fér když někdo má finanční zdroje a nakupuje perly a artefakty a jinej na to skrátka nemá,nebo nechce investovat do hry kterou hraje jen pro zábavu?...Tohle všechno je stejně tak nefér jako to,že tu jsou s náma cizinci co už o hře věděli více když začínala !!

Tak nekecejte a něco s tím dělejte,jak na to (podle mě) už jsem napsal...

PS:Až zničí mě,tak po mě rozhodně zůstane dost hráčů,co budou vědět o hodně více než já budou se moci účiněji bránit,...a nezapomeňte,že toto není jediná hra tohoto typu na světě,...když mě zničí,půjdu hrát jinou,...nebo chcete tuto hru hrát věčně??? ;-)
Arseni

#111 Příspěvek od Arseni »

Haron1 píše:
tomu co jsi tady napsal, pokud mluvis o chramu, tak ten jsem jeste nepouzival tady .
A neni to nahodou obracene ? Kdyz das nekoho do chramu tak je jasne ze na nej nemuzes zautocit take :D To me tam drzis cely den ? Ty jsi teda vojaka
Mno to jsem na tebe záštitu použil ale až potom co jsem viděl, že jsi použil ty na mě.
Haron1

#112 Příspěvek od Haron1 »

Mno to jsem na tebe záštitu použil ale až potom co jsem viděl, že jsi použil ty na mě.

No nekdo z nas lze, a ja to nejsem rozhodne . Rikam ti ze chram ja tady jeste nepouzival.

P.S: porad tady mluvite o nejakem zniceni. Na dnesni den ,ano, mate malou armadu, a posilate ji celou na zriceniny. Ale potom az ji budete mit vetsi, tak vam hrac muze znicit jenom cast vojsk ktere se vraceji domu. Minimalne pulka vam zustane , a 40% pak dostanete ze vskrisovatele. Takze ztratite nejakou cast armady,ale muzete klidne hrat dal, a priste si na toho hrace ktery utocil dat pozor.
Coudy

#113 Příspěvek od Coudy »

Zdravím všechny hráče ...
Je tady docela zvláštní téma a hezké počteníčko ...

Nicméně já hrál několik let travian a tam jsem několikrát vysmahnul soupeři armádu kterou budoval třeba půl roku a nikdy jsem z toho neměl špatnej pocit, protože ta hra to umožňuje a navíc stejně jako tady hra je na útocích postavená. Takže pokud vám vadí že na vás někdo zaútočí tak běžte hrát vážně něco jiného.
Bohužel hra je též postavená na aktivitě, takže ti co sem chodí jednou za čas nemají moc šancí, tady bych doporučil hru FARMERAMA, ta není na čas náročná a je hezky udělaná.

Co se týče C.O.D. tak bych to neviděl tak beznadějně, protože vojsko se nemůže zvětšovat do nekonečna, je to limitovaný zlatem a každý hráč dříve či později dosáhne svého limitu a během několika měsíců takové armády bude mít i spousta jiných hráčů. A pak bude hodně záležet na spolupráci, jak už tady bylo řečeno. Obrovská výhoda je když tu hrajete v týmu ať už s přáteli nebo nově poznanými hráči. Je tady velký prostor pro spolupráce mezi klany, stačí se jen domluvit.

Psaní na podporu podle mne nic neřeší, pokud někdo neudělá něco zásadního, tak oni s tím nic udělat ani nemohou. Navíc jsem zde viděl spoustu zablokovanejch hráčů kvuli multivodství, takže jakási kontrola tu je.

Docela mě mrzí že chce někdo skončit jen díky tomu že zaznamenal neúspěch ve hře, je to škoda. Na rozdíl od travianu kde vám mohli zničit vesničky celé, tak tady vám můžou rozbít pouze obce, ale to co máte za branami vám zůstane. Takže pokračovat se dá vždycky ....

Toť můj názor, přeju všem hodně štěstí.
Coudy
Krelik

#114 Příspěvek od Krelik »

Byl jsem požádán mým vůdcem abych poslal na správu tento text:

Dobrý den vážená správo,

Vaše nedostatečná (né-li téměř nulová) aktivnost v případu ruských hráčů,
kteří jsou zde na CZ serveru proti pravidlům, mě přesvědčila, že nemáte
v nejmenším úmyslu nijak zakročit a klidně nás tu necháte pobít a na základě
tohoto odmítám nákup černých perel, do doby než budou tito ruští hráči ze
serveru vykázání a bude učiněno opatření aby se tohle již nemohlo v
budoucnu opakovat.

Připojil jsem k tomu svůj komentář s dotazem, protože nejsem bezduchá ovce
Krelik napsal:
Byl jsem požádán, abych vám toto přeposlal. Můj osobní postoj k tomu je takový, že pokud došlo k porušení pravidel a hráči z klanu C.O.D. zde nemají co pohledávat, tak by jste měli zjednat nápravu. Mě osobně by zajímalo podle čeho identifikujete toho kterého hráče zda toto pravidlo porušil či nikoliv? Bez možnosti toto nějak kontrolovat by takové pravidlo ztrácelo smysl.

Druhý den jsem dostal následující odpověď:
Administrace napsal:
Dobrý den,
To, že jsou zkušenější hráče z jakékoliv země nelze počítat za narušení pravidel.
V každém případě už byly udělány některé možné kroky.
Každý nový hráč při registraci je přeposlán do své jazykové zóny. To znamená, že pokud je z Ruska např., už nebude moci udělat postavu na českém serveru. Bohužel nemůžeme zabránit registraci Rusů, pokud hrají z České republiky.
Vždycky přísně kontrolujeme a trestáme použití jiného jazyka, kromě češtiny. Vy také můžete poslat stížnost, pokud někdo pošle vám zprávu třeba v ruštině.
Pokud je objeveno narušení pravidel, ruští hráči se trestají přísněji.
Vyvedení peněz s IP-adresou zemí SNS bylo blokováno. Systém blokuje automaticky a bezvýjimečně.

Odpověď jsem dostal a vysvětlení je srozumitelné a pochopitelné. Nemám důvod nevěřit správě, že podle toho nepostupuje. Pokud s tím někdo nesouhlasí, tak bez důkazů, že správa nekoná je to pouze jen vlastní názor hraničící s pomluvou. A pokud zmiňovaní hráči (tzv."rusáci") postupují v rámci těchto pravidel, tak je nemá nikdo právo obviňovat. Jsem tu pravda krátce, takže celou věc zatím vidím jen okrajově, ale možná jsem schopen se na to díky tomu dívat objektivněji než ti kterých se to týká osobně. Dle mého názoru je toto prostě v rovině hry, nikoliv v rovině porušení pravidel. Rozhodně souhlasím s tím, že pokud tu hru někdo zná lépe, tak i přes to, že mu to dává výhodu, to není nečestné. Ostatní by to spíše měli akceptovat a podle toho přizpůsobit svoji hru. Je hloupé jít hlavou proti zdi a myslet si, že se zeď uhne.

Kdybych přemýšlel jak situaci řešit, tak bych určitě zvážil funkci chrámů. Podle wiki za 10 bodů boží milosti máte klid na 1hod od konkrétního hráče. Maximálně můžete blokovat 20 hráčů. C.O.D. má 15 členů, takže uvažujte defenzivně, postavte si hodně chrámů a těžte boží milosti více než kolik budete utrácet a nebudou na vás moci vůbec útočit. Mezitím si vybudujte pořádné armády a pak na ně udeřte najednou.

Jen dodám, že z toho jak na vás nepřítel útočí se lze poučit a přispůsobit tomu svoji taktiku. A nemyslete si, že oni u toho tady sedí 24 hodin denně. Stejně jako vy tu nejste pořád, tak ani oni, takže šance jsou na obou stranách. A vítěz bude prostě ten chytřejší toť můj názor.

Svým příspěvkem bych rád uklidnil vášně a bouřlivé emoce. Z jiných online her vím, že všude jsou nějaké zádrhely a je to tedy o tom, jak si s tím kdo dovede poradit. Nemá cenu se kvůli této hře rozčilovat, ale vychutnat si jí takovou jaká je. Co na tom že třeba prohrajete, vždyť i to je zábava, tak to berte sportovně a s nadhedem a zkuste vymyslet jak své nepřátele pokořit bez prudkých emocí.

S pozdravem Krelik
Meck
Kontaktovat uživatele:

#115 Příspěvek od Meck »

Krelik: Jde opravdu vidět, že tu jsi krátce a ještě nemáš základní znalosti hry (ty "chrámy" takhle opravdu nefungují). Takže pochybuji, že budeš mít nějaké vědomosti okolo místní komunity a mentality zdejších hráčů.
Nicméně zajímavý názor a v několika ohledech správný.
Republika 2/3
maflek

#116 Příspěvek od maflek »

Coudy nazor je to zajimavy ale k tomu limitu armady jestli jsi necetl encyklopedii tak gazi vojsk muzes snizit az o 96% coz je docela dost a kdyz si pak vezmes ze mas ve mestech kramky, doly s ryzovistema k tomu jeste kdyz mas velkou armadu tak muzes davat treba dvoje zriceniny naraz takze ten limit by byl dost vysoko...
Per aspera ad astra
Haron1

#117 Příspěvek od Haron1 »

maflek píše:Coudy nazor je to zajimavy ale k tomu limitu armady jestli jsi necetl encyklopedii tak gazi vojsk muzes snizit az o 96% coz je docela dost a kdyz si pak vezmes ze mas ve mestech kramky, doly s ryzovistema k tomu jeste kdyz mas velkou armadu tak muzes davat treba dvoje zriceniny naraz takze ten limit by byl dost vysoko...
I kdybys snizil gazi na 100% tak stejne ta armada bude potrebovat zlato. Treba u prumerneho suzerena v tom rusku armada potrebuje 150 tis zlata za hodinu. Myslis ze tobe pomuzou kramky ? Je tady jeste limit utoku na zriceniny ,a to je 30/24. To znamena ze jednou musis se proste zastavit na nejake care ,a ostatni kdyz budou chtit tak te dozenou.
Arseni

#118 Příspěvek od Arseni »

Harone? Vím že mě asi nemáš moc v lásce a nevím jestli mi odpovíš ale když už tady máme tak zkušeného hráče, tak se tě na to zeptám, jen tak ze zajímavosti, protože se k tomu stejně asi nedostanu, by mě zajímalo přibližnej počet vojsk v arcizříceninách. :)
Haron1

#119 Příspěvek od Haron1 »

Arseni píše:Harone? Vím že mě asi nemáš moc v lásce a nevím jestli mi odpovíš ale když už tady máme tak zkušeného hráče, tak se tě na to zeptám, jen tak ze zajímavosti, protože se k tomu stejně asi nedostanu, by mě zajímalo přibližnej počet vojsk v arcizříceninách. :)
Ano, vim to presne a odpovim.... hodne :lol:
Arseni

#120 Příspěvek od Arseni »

Haron1 píše:
Arseni píše:Harone? Vím že mě asi nemáš moc v lásce a nevím jestli mi odpovíš ale když už tady máme tak zkušeného hráče, tak se tě na to zeptám, jen tak ze zajímavosti, protože se k tomu stejně asi nedostanu, by mě zajímalo přibližnej počet vojsk v arcizříceninách. :)
Ano, vim to presne a odpovim.... hodne :lol:
jj skutečně vtipný :D
ale nějakej přesnější popis by nebyl?
Naimad1

#121 Příspěvek od Naimad1 »

Taky mně to zajímá.... A HODNĚ
Haron1

#122 Příspěvek od Haron1 »

Naimad1 píše:Taky mně to zajímá.... A HODNĚ
No vam tady vadi zkusene hrace , tak si to musite zjistit sami
Arseni

#123 Příspěvek od Arseni »

Haron1 píše:
Naimad1 píše:Taky mně to zajímá.... A HODNĚ
No vam tady vadi zkusene hrace , tak si to musite zjistit sami
Škoda, měl jsi poslední šanci předvést, že jseš alespoň trochu normální, na netu to určitě nebude takovej problém najít, jen se mi s tim nechtělo tolik zabývat :roll:
qakkec

#124 Příspěvek od qakkec »

jediný, co jsem našel, je toto http://mlgame.co.uk/forum/download/file ... &mode=view, ale předpokládám, že to asi není plnej stav army, protože by to bylo nějaký jednoduchý...
Frank Herbert
Arseni

#125 Příspěvek od Arseni »

qakkec píše:jediný, co jsem našel, je toto http://mlgame.co.uk/forum/download/file ... &mode=view, ale předpokládám, že to asi není plnej stav army, protože by to bylo nějaký jednoduchý...
Jé díky qakke, já jsm ještě ani nezačal hledat :D
Každopádně tahle fakt vypadá trochu slabě ale kdo ví.
maflek

#126 Příspěvek od maflek »

To tam neni hrdina? :D tak to by bylo docela husty :D
Per aspera ad astra
Draxon

#127 Příspěvek od Draxon »

tedy Harone, do teď sem tě měl za dobrého bojovníka, ale to co jste provedli s ozunem, tak to je PRASÁRNA nejvyššího kalibru a věřím že za toto te správa potrestá tím nejvyšším trestem a to smazáním účtu a nejenom tebe, ale i toho druhého a znemožnění dalšího působení na tomto světě.

sem také zvědavý jestli se někdy dozvíme kdo na tom účtě ničil a mazal, kdo tam stále dokola dává mazání účtu apod. pochybuji však že to dělá sám ozunu a pochybuji také že vám ozunu dal možnost naexpit takto hrdinu.

a teď povídej a přeháněj. sem zvědavý co na to řekneš.
qakkec

#128 Příspěvek od qakkec »

účet ozuna už má někdo jinej, protože ozunu už nekomunikuje česky jako dřív, ale odepíše ti max. rusky..... :roll:
Frank Herbert
maflek

#129 Příspěvek od maflek »

Per aspera ad astra
amooo

#130 Příspěvek od amooo »

Draxon píše:tedy Harone, do teď sem tě měl za dobrého bojovníka, ale to co jste provedli s ozunem, tak to je PRASÁRNA nejvyššího kalibru a věřím že za toto te správa potrestá tím nejvyšším trestem a to smazáním účtu a nejenom tebe, ale i toho druhého a znemožnění dalšího působení na tomto světě.

sem také zvědavý jestli se někdy dozvíme kdo na tom účtě ničil a mazal, kdo tam stále dokola dává mazání účtu apod. pochybuji však že to dělá sám ozunu a pochybuji také že vám ozunu dal možnost naexpit takto hrdinu.

Asi jste si všimli,ale pro jistotu to napíšu. V té bitvě dne Ozunu nakouzlil kladné zaklínadla na Haron1 (poslední 3) a pak se nechal sežrat ? Opravdu to zavání podvodem nejvyššího kalibru.
Haron1

#131 Příspěvek od Haron1 »

Draxon píše:tedy Harone, do teď sem tě měl za dobrého bojovníka, ale to co jste provedli s ozunem, tak to je PRASÁRNA nejvyššího kalibru a věřím že za toto te správa potrestá tím nejvyšším trestem a to smazáním účtu a nejenom tebe, ale i toho druhého a znemožnění dalšího působení na tomto světě.

Ano mas pravdu, nekdo z "pratel" kterym on daval pristup ke svemu uctu udelal s s nim takovou srandu: propustil mu hrdinu a zboural klenotnici. JInak asi vas zklamu ale neporusil jsem zadna pravidla , opet nic toho ne bude kluci a holky :D
Arseni

#132 Příspěvek od Arseni »

maflek píše:http://mlgame.ru/forum/viewtopic.php?f=41&t=54815
lol já sem myslel, že v arcizříceninách nemůže být hrdina :)
hoanna

#133 Příspěvek od hoanna »

Pečlivě jsem si pročetla celou diskuzi , která se ke konci dost odchyluje od původního tématu a utvrdilo mě to v přesvědčení , že jde o prvoplánový podvod , jako u všeho co kdy přišlo z Ruska . Rusové jsou prostě slované s mentalitou a chováním asiatů , kteří do Evropy nepatří . Jestliže na startu tajného závodu bylo i několik lidí , kteří znali trať i úkoly , pak nejde o férový souboj ( Ona i ta externí kalkulačka bojů bez nutnosti používat perly přišla z Ruska ) . A protože tahle tlupa se všemi výhodami nemohla mít tím pádem ze hry radost , je jasné , že sem šla pouze s cílem vyrabovat tento server ( prosím , neplést si radost ze hry se škodolibostí z toho , že jsem někoho podfoukl ) .
Pro mě z toho plyne jediné : neplatit za nic a hrát jen pro radost . A až to nepůjde , tak jít jinam a zkusit jinou hru . A možná by stálo za to upozornit nováčky , že nemají žádnou šanci na vyvedení peněz , ať zbytečně nevyhazují prachy .
Meck
Kontaktovat uživatele:

#134 Příspěvek od Meck »

Haron1 píše:

Ano mas pravdu, nekdo z "pratel" kterym on daval pristup ke svemu uctu udelal s s nim takovou srandu: propustil mu hrdinu a zboural klenotnici. JInak asi vas zklamu ale neporusil jsem zadna pravidla , opet nic toho ne bude kluci a holky :D
Takže jde o plánovaný zásah tvého "přítele" na cizí účet, se kterým jsi se očividně domluvil a ze kterého jsi měl prospěch.
Promiňte, ale proč ještě tady Haron1 píše a nemá smazaný účet? Pokud je správa rozumná a má nadhled nad situací, zakročí.
Republika 2/3
MMMMM

#135 Příspěvek od MMMMM »

Přiznávám, že z toho co čtu jsem docela zmatený.

Vyjádřili se už majitelé hry k tomu jestli je tahle podvod nebo není?
Haron1

#136 Příspěvek od Haron1 »

MMMMM píše:Přiznávám, že z toho co čtu jsem docela zmatený.

Jo , mas to tady viewtopic.php?f=4&t=370
MMMMM

#137 Příspěvek od MMMMM »

Haron1 píše:

Myslel jsem normální oficiální vyjádření, ne text kde se čeští hráči označují za chudáčky.

Jinak máš pravdu něco málo tam je, ale podle tohohle threadu to evidentně neadresuje skutečné problémy a podezření.

ale když už píšeš a obávám se ..jsi taky jeden z podezřelých. Možná bys to mohl vysvětlit ty?
Haron1

#138 Příspěvek od Haron1 »

Jinak máš pravdu něco málo tam je, ale podle tohohle threadu to evidentně neadresuje skutečné problémy a podezření.

ale když už píšeš a obávám se ..jsi taky jeden z podezřelých. Možná bys to mohl vysvětlit ty?
Ano jste chudacky ,ale to vzdy tak bylo a bude. Tot je moje vysvetleni.

P.S: Zkuste poslat dopis Zemanovi, treba ten s tim neco udela :D
Draxon

#139 Příspěvek od Draxon »

Haron1 píše:

Ano jste chudacky ,ale to vzdy tak bylo a bude. Tot je moje vysvetleni.

P.S: Zkuste poslat dopis Zemanovi, treba ten s tim neco udela :D

Harone, začínáš už být i hulvát.
Draxon

#140 Příspěvek od Draxon »

Haron1 píše:

Toto s tím vůbec nesouvisí, neboť toto bylo napsáno ještě před tvojí poslední prasárnou na ozuna. Za ozuna bych tě zabanoval až by si zčernal ;-).
Aaron

#141 Příspěvek od Aaron »

Tak pokud někdo začíná hru s náskokem vědomostí a zkušeností a potom se posmívá lidem kteří tento náskok na začátku neměli,že jsou chudáčci,...tak to mi přijde dost ubohý a jistě si o takovém člověku uděláte vlastní názor....Pokud správce hry na stížnosti na to odpoví také že jsme chudáči,protože se nám nelíbí,že absolvent gymnázia se vrací na základní školu a posmívá se prvňáčkům (samozřejmě obrazně řečeno) tak o takovém správci hry si jistě také uděláte svůj názor....O člověkovi který na začátku této diskuze argumentoval celkem rozumě (Haron1) a teď po provalení jeho nefér jednání (těžko lze uvěřit,že někdo zcela cizí jen tak náhodou nakouzlil na Harona1 kladná kouzla při jeho útoku aniž by o tom dotyčný nevěděl a shodou okolností zrovna na něj zaútočil) se začíná prezentovat zcela jinak (spíše se teprve opravdu ukazuje co je zač) si jistě také uděláte svůj názor... Spíše mi to přijde,že mu začíná téci do bot a on ví,že už to nebude dlouho trvat....Jistě správa ho podrží,to už nám admini této hry dokázali a co si o nás admini myslí nám zdělili také zcela jasně (jsme podle nich chudáčci),ale pokud se podaší domluvit dohodu mezi 10 nejsilnějšími klany o vzájemné spolupráci proti C.O.D tak sice spousta čechů bude zničena,ale klanu C.O.D bude brzy zvonit hrana...Vím to já,víte to vy a vědí to i náš přítel Haron1...snad proto nám poslední dobou tady v diskuzi trochu znervózněl (viz jeho poslední příspěvky) ... No co,vyhnali ho z ruského serveru (to jsou jeho slova) vyženem ho i odsud,...může zkusit třeba nějakej další :-)
Aaron

#142 Příspěvek od Aaron »

Otevřený dopis správci hry od hráče Aaron odeslaný dne 2.2.2013 v 9:10 hod.

Dobrý den,rozhodl jsem se reagovat na váš článek na fóru s názvem bojkot,proto vám posílám tento otevřený dopis.
Předem bych vám chtěl poděkovat za opatření které jste udělali aby jste zamezili registraci ruských hráčů na českém serveru.
Bohužel jedním dechem musím říci,že od Vás bylo krajně nevhodné (nebál bych se ani slova urážlivé) nazvat české hráče, kterým se nelíbí,že hráči hrající na ruských serverech se reistrují a hrají zde, "chudáčky" !
Spíše bych od vás očekával,jako od správce či tvůrce hry omluvu za to,že toto vaše opatření (blokace registrace hráčů z jiné jazykové zóny na českém serveru) přišlo tak pozdě.Toto jste měli předvídat a zamezit tomu již při startu serveru.Považuji to za vaši chybu a vaše selhání,proto mi přijde velmi nevhodné mluvit o hráčích co na toto poukazují jako o "chudáčcích".
Na závěr mi dovolte ještě jeden příměr:
Pokud se absolvent gymnázia vrátí na základní školu kde svými znalostmi a zkušenostmi bude převyšovat tyto "prvňáčky" a bude jim svým chováním znemožňovat výuku a postup v této "škole",je tento člověk na této "škole" žádoucí ? (samozřejmě mluvím obrazně a má slova se týkají ruských hráčů na tomto serveru) ... a to ani nemluvím o výroku hráče Haron1 na vašem fóru ve smyslu,že čeští hráči jsou opravdu chudáčci...
Děkuji za případnou odpověď
Aaron
Haron1

#143 Příspěvek od Haron1 »

Jeste jeden udavac, nedivim se ze za komunistu a za Hitlera tolik lidi bylo zniceno , je to proste povaha ceskeho naroda. Meli byste uz konecte pochopit ze timhle niceho nedocilite , musite se opravdu spojit a bojovat, prave k tomu se vas snazim vyprovokovat, ale bohuzel marne. Timto koncim debatu ,protoze to nikam nevede.
maflek

#144 Příspěvek od maflek »

Haron1 píše:Jeste jeden udavac, nedivim se ze za komunistu a za Hitlera tolik lidi bylo zniceno , je to proste povaha ceskeho naroda. Meli byste uz konecte pochopit ze timhle niceho nedocilite , musite se opravdu spojit a bojovat, prave k tomu se vas snazim vyprovokovat, ale bohuzel marne. Timto koncim debatu ,protoze to nikam nevede.

K tomu ti muzu odpovedet jediny: Tedka uz se nedivim ze Rusko bylo pomalu do 20 stoleti nenavideno 90% ostatnic narodu pro svou rozpinavost a jak je vidno tato mentalita se vam z hlavy nedostala az doted. Ale toto řešit s tebou nebo i se správou je ztracený stejně, údajné bohatsví vašich carů někde poblíž Sibiřské magistrály :D
Per aspera ad astra
qakkec

#145 Příspěvek od qakkec »

Haron1 píše:Jeste jeden udavac, nedivim se ze za komunistu a za Hitlera tolik lidi bylo zniceno , je to proste povaha ceskeho naroda. Meli byste uz konecte pochopit ze timhle niceho nedocilite , musite se opravdu spojit a bojovat, prave k tomu se vas snazim vyprovokovat, ale bohuzel marne. Timto koncim debatu ,protoze to nikam nevede.
ty wole ale tak napsat tohle už je kreténismus největšího zrna, uvědomuješ si vůbec, co píšeš? tahat sem hitlera, komunisty a ještě se posmívat, že tady tolik lidí umřelo? tohle si už vážně přehnal..

A že končíš debatu? to si psal už několikrát a vždycky ses tady zase začal projevovat... bohužel opakovaný projevy postrádaly stále víc rozum a začínaly byt čím dál víc dementní..
Naposledy upravil(a) qakkec dne 02 úno 2013, 11:11, celkem upraveno 1 x.
Frank Herbert
Aaron

#146 Příspěvek od Aaron »

Haron1,děkuji za tvůj příspěvek týkající se české mentality i tvé obdivuhodné znalosti dějin 2.SV.Bohužel jsem nenašel v tvém názoru žádnou konstruktivní myšlenku až na tu,kterou jsem já přednesl před několika dny a to je o spojení všech klanů proti vašemu...Je obdivuhodné jak jsi to dokázal převrátit a tvrdíš,že to vlastně ty usiluješ o to,anychom se spojili proti tobě a tvému klanu...promiň,ale přijde mi to veli humorné ;-) ... ze začátku diskuze jsi argumentoval dobře,teď už je to z tvé strany opravdu jen bída a utrpení,...zatahovat do této pře Hitlera ... co k tomu dodat... žádná konstruktivní odpověď,jen urážky a pokus odvést od tématu !
Haron1

#147 Příspěvek od Haron1 »

Rekl jsem jenom pravdu, vy bezduvodne urazite rusy , a ja vam rekl jaka je ceska mentalita, bohuzel je to tak, a je to zname v celem svete . Je blbost rict ze rusy nenavidi 90% lidi, ja bych se nebal to rict o cechach, staci kdyz se podivate do Nemecka,Turecka,Spanelska, Italie atd. Dalsi vec je to ze nejsem rus a ani v nasem klanu nejsou rusy, takze muzete je urazet dal (hrajete russkou hru). Proc vas nabadam bojovat? Protoze uz me nebavi behat na zriceniny, potrebujeme nejake vzruseni,adrenalin. A tohle je mozne jen kdyz se na servru bojuje. Tohle je opravdu me posledni psani.
Arseni

#148 Příspěvek od Arseni »

Haron1 píše:Rekl jsem jenom pravdu, vy bezduvodne urazite rusy , a ja vam rekl jaka je ceska mentalita, bohuzel je to tak, a je to zname v celem svete . Je blbost rict ze rusy nenavidi 90% lidi, ja bych se nebal to rict o cechach, staci kdyz se podivate do Nemecka,Turecka,Spanelska, Italie atd. Dalsi vec je to ze nejsem rus a ani v nasem klanu nejsou rusy, takze muzete je urazet dal (hrajete russkou hru). Proc vas nabadam bojovat? Protoze uz me nebavi behat na zriceniny, potrebujeme nejake vzruseni,adrenalin. A tohle je mozne jen kdyz se na servru bojuje. Tohle je opravdu me posledni psani.
lol tak to by mě teda zajímalo proč ti vadí, že furt urážíme rusáky, když podle svých slov rusák nejseš?
Možná tahle hra je z ruska ale tohle je českej server a my tu o rusáky prostě nestojíme, tahle hra je jedna velmi málo dobrých věcí co rusko přineslo světu.
Jj a jedna otázka na darebacka, teda pokud se tady jednou za dva tejdny objevíš, za jakého hráče COD hraješ? abych věděl na koho se zaměřit :evil:
maflek

#149 Příspěvek od maflek »

Harone kdyz uz mas tu snahu tu vytahovat dejiny o kterych vis teda prd a na vztahy mezi zememi tak si zkusit uvedomit jak by to tu tedka vypadalo kdyby cesi ve 2sv valce nebojovali v odboji napriklad v Anglii kde napriklad nad Londynem hrali opravdu klicovou roli ty jeden zabednenej ****** kdyz uz semka chces tahat dejiny tak si uvedom fakta
Per aspera ad astra
maflek

#150 Příspěvek od maflek »

prej bylobost ze lidi rusy nenavidej rad bych se te harone zeptal pokud jsi vysel zakladni skolu tak by jsi mel vedet proc asi byla napriklad studena valka? nebo co treba takova Korea a nebo Vietnam? tam vás ty lidi ai fakt musej milovat a nejen tam ;) :lol:
Naposledy upravil(a) maflek dne 02 úno 2013, 13:51, celkem upraveno 1 x.
Per aspera ad astra
Haron1

#151 Příspěvek od Haron1 »

maflek píše:Harone kdyz uz mas tu snahu tu vytahovat dejiny o kterych vis teda prd a na vztahy mezi zememi tak si zkusit uvedomit jak by to tu tedka vypadalo kdyby cesi ve 2sv valce nebojovali v odboji napriklad v Anglii kde napriklad nad Londynem hrali opravdu klicovou roli ty jeden zabednenej ****** kdyz uz semka chces tahat dejiny tak si uvedom fakta
Ano mas pravdu, cesi bojovali ve 2 SV .... ale na strane nemcu, sory, nebylo to cesko a cechoslovensko. Dejiny mel bys precist ty .
CharakterCZ

#152 Příspěvek od CharakterCZ »

Haron1 píše:
maflek píše:Harone kdyz uz mas tu snahu tu vytahovat dejiny o kterych vis teda prd a na vztahy mezi zememi tak si zkusit uvedomit jak by to tu tedka vypadalo kdyby cesi ve 2sv valce nebojovali v odboji napriklad v Anglii kde napriklad nad Londynem hrali opravdu klicovou roli ty jeden zabednenej ****** kdyz uz semka chces tahat dejiny tak si uvedom fakta
Ano mas pravdu, cesi bojovali ve 2 SV .... ale na strane nemcu, sory, nebylo to cesko a cechoslovensko. Dejiny mel bys precist ty .

Přijde mi, že Haron1 je Rus, kterému někdo pomáhá s překladem, protože jak by Čech mohl vypustit z pusy takovouhle blbost? Jak že Česko bylo na straně Německa? Myslíš to, jak si nás přivlastnili a začali nás okupovat? No jo, to bylo fakt dobrovolný a hrozně moc jsme chtěli spadat pod říši.... Češi emigrovali i s velkým rizikem, že je cestou zastřelí do jiných zemí, např. Anglie, Francie.... aby mohli bojovat proti Hitlerovi! Partyzáni, jako že praví partyzáni, byli všichni kromě rusů, protože na území tehdejší ČSR byli sovětští partyzáni jen násilníci, zloději a vrahové, co utekli z armády jako srabi a okrádali obyvatelstvo (ne všichni, ale většina).... A to je fakt, dějiny bohužel nezměníš a měl by jsi si o nich něco přečíst... 8-)
qakkec

#153 Příspěvek od qakkec »

Haron1 píše:...cesi bojovali ve 2 SV .... ale na strane nemcu....
:shock: mám pocit, že haron k nám zavítal z nějaké pomocné školky, protože co v poslední době píše nemá ani hlavu, ani patu..

dej si facku a vzpamatuj se, děláš tady ze sebe posledními komenty leda tak velkou <l> :roll:

@CharakterCZ - hele nech ho, dyť je to buran... napřed píše, že nás hitler pozabijel, pak zase že jsme bojovali pod hitlerem... panáčka asi v SSSR učili trochu něco jinýho...
Frank Herbert
CharakterCZ

#154 Příspěvek od CharakterCZ »

qakkec píše:
Haron1 píše:...cesi bojovali ve 2 SV .... ale na strane nemcu....
:shock: mám pocit, že haron k nám zavítal z nějaké pomocné školky, protože co v poslední době píše nemá ani hlavu, ani patu..

dej si facku a vzpamatuj se, děláš tady ze sebe posledními komenty leda tak velkou <l> :roll:

@CharakterCZ - hele nech ho, dyť je to buran... napřed píše, že nás hitler pozabijel, pak zase že jsme bojovali pod hitlerem... panáčka asi v SSSR učili trochu něco jinýho...

Někdy podle těch videí z Ruska soudím, že tam asi nemají základní školy.... Také si všimni, jaké používá slovní obraty a skloňování, někdy mi to přijde jak upravený z translátoru :-D
CharakterCZ

#155 Příspěvek od CharakterCZ »

To Haron1 : http://cs.wikipedia.org/wiki/Druh%C3%A1 ... v%C3%A1lka

To All : nehádejte se s ním, až si to pročte, tak se nám určitě omluví :-D
Draxon

#156 Příspěvek od Draxon »

Harone, na největšího masového vraha všech dějin a to Stalina , tak na toho neměl ani Hitler, když už to sem taháš a Stalin, pokud je mě dobře známo, byl balšoj ruskyj čelověk. A kolik desetiletí jste naši republiku ždímali a ničili ji a dnes jste kde, 20 let za opicema. rusko země největších extrémů, největší zbohatlíci světa, ruská mafie a největší žebráci, chudina, která nemá pomalu co do pusy a to jenom díky zase vaší mentalitě. V tomto je náš národ mnohem soudržnější.
co vím, od kamarádky z ruska, tak vás chlapy rusáky moc nechtějí, protože jenom chlastáte a nechce se vám makat a podle toho taky vaše země dnes vypadá. Zbídačená, rozkradená a to musím říci, že více jak ta naše.

Omlouvám se všem ostatním hráčům za tento můj příspěvek, který sem nepatří, jako předchozí haronovi, ale když už sem začal tahat politiku a špíny z minulosti,kydat hnůj na náš národ, tak to si nemohu nechat líbit.

děkuji
maflek

#157 Příspěvek od maflek »

harone ty si do ust normalne nevidis vzpamatuj si a bud hodnej kloucek 12ti letej chlapecek co je rad ze umi cist,psat, pocitat a cele dny jen sedi u pocitace ;) Jinac ti deda mraz a Snehurka pristi Vanoce nic nedovezou :evil:
Per aspera ad astra
Arseni

#158 Příspěvek od Arseni »

Draxon píše:
Haron1 píše:... největší zbohatlíci světa, ruská mafie a největší žebráci, chudina, která nemá pomalu co do pusy a to jenom díky zase vaší mentalitě.
jj je to tak, největší země na světě a lidi se tam maj nejhůř, jsou tam jen milionáři a zbytek žije v chodubě, nic jako střední třída tam neexistuje a když chce někdo z tohohle vyčnívat, tak ho komunistickej režim v čele s Putinem oddělá, tak jak to dřív komáci dělali u nás, jj kde česko mohlo bejt nebejt rusáků co nás okupovali, minimálně na úrovni Rakouska nebo Švýcarska a nutno říct, že tady už nějakej rozdíl je.
CharakterCZ

#159 Příspěvek od CharakterCZ »

To Haron1: ještě jedna zajímavost, před 2 světovou válkou byla ČSR na špičce světa, co se týká vědy, ekonomiky a hospodaření, pak přišla 2. SV a okupace, geršáci utřely nosy. Kdyby nepřišli sověti a nepřivlastnili si nás, mohlo to tak zůstat! ..... z tohohle tvého žvanění bez mozku se mi zvedá žaludek, protože jsem z pohraničí a má rodina bojovala proti Hitlerovi, znám příběhy lidí, které se nikde nepíší a ty tu žvaníš fakt p**oviny!
Arseni

#160 Příspěvek od Arseni »

jj haron ještě jedna otázečka.. to v rusku nemaj zvláštní školy, že studuješ u nás? :mrgreen:
CharakterCZ

#161 Příspěvek od CharakterCZ »

Je to mimo mísu, jen je škoda, že nejdou lajkovat zprávy, u 70% se tu směji a válím se po zemi :-D
MMMMM

#162 Příspěvek od MMMMM »

Milý Harone, nebudu tě tady učit historii, jen chci poznamenat, že ve škole jsi zřejmě nedával pozor, protože Československo na rozdíl od Sovětského svazu s nacisty nikdy nespolupracovalo. Tyhle ubohé lži mne urážejí.

Budu se zájmem sledovat co se stane s tvým účtem ve hře, protože to co jsi tady předvedl neporušuje jen pravidla hry, ale především zákony. Uvidíme jak se k tomu správa postaví. Tady nejde jen o nějakou hru, tady jde o propagování názorů, které jsou trestné a myslím, že nejen tady ale i v Rusku.
Haron1

#163 Příspěvek od Haron1 »

MMMMM píše:Milý Harone, nebudu tě tady učit historii, jen chci poznamenat, že ve škole jsi zřejmě nedával pozor, protože Československo na rozdíl od Sovětského svazu s nacisty nikdy nespolupracovalo. Tyhle ubohé lži mne urážejí.

Budu se zájmem sledovat co se stane s tvým účtem ve hře, protože to co jsi tady předvedl neporušuje jen pravidla hry, ale především zákony. Uvidíme jak se k tomu správa postaví. Tady nejde jen o nějakou hru, tady jde o propagování názorů, které jsou trestné a myslím, že nejen tady ale i v Rusku.
Vedle Němců i další dva miliony mužů ze všech evropských zemí oblékly za války nacistické uniformy,a češi take. Potom jsou treba takove:Svatováclavská rota, vládní vojsko (lidově přezdívané Háchovi Melody Boys) , česka policie ;) . A jeste mi rekni jak mohlo rusko spolupracovat s nemeckem kdyz zrovna valcily :D
Ale to fakt nema cenu dal probirat, jen se smeji tomu jak tady delate ze seby chytraky a snazite se me urazit, to je vse ceho jste schopni, je mi vas lito.
MMMMM

#164 Příspěvek od MMMMM »

Haron1 píše:
MMMMM píše:Milý Harone, nebudu tě tady učit historii, jen chci poznamenat, že ve škole jsi zřejmě nedával pozor, protože Československo na rozdíl od Sovětského svazu s nacisty nikdy nespolupracovalo. Tyhle ubohé lži mne urážejí.

Vedle Němců i další dva miliony mužů ze všech evropských zemí oblékly za války nacistické uniformy,a češi take. Potom jsou treba takove:Svatováclavská rota, vládní vojsko (lidově přezdívané Háchovi Melody Boys) , česka policie ;) . A jeste mi rekni jak mohlo rusko spolupracovat s nemeckem kdyz zrovna valcily :D
Ale to fakt nema cenu dal probirat, jen se smeji tomu jak tady delate ze seby chytraky a snazite se me urazit, to je vse ceho jste schopni, je mi vas lito.
Nikdo tě tady neuráží, urážky píšeš jen ty.

Omlouvám se, ale co se týká tzv. argumentů tak nemohu jinak než parafrázovat Shakespeara: Kecy, kecy , kecy. Můžu ti uvést řadu podobných argumentů proti tebou vychvalovanému národu, ale tuhle hru já hrát prostě nebudu.

Co se týká spolupráce s nacisty - nastuduj si sám, abys zvládl poskytnu vodítko - například Pakt Molotov-Ribbentrop, nebo se můžeš třeba zeptat Poláků co si myslí o společném útoku Třetí říše a Sovětského svazu na Polsko hned na začátku Druhé světové války. Je zbytečné to dál rozebírat, je to jen o znalosti historických událostí.
Darebacek

#165 Příspěvek od Darebacek »

Prosím nepoužívat urážky a neslušné výrazy, stejně tak ponechat diskusi o dějinách, národech, politice apod.
Tento fórum byl vytvořen k účelům projednání hry.
Co se týká "neaktivity" správy, o tom prosím nemluvte, správa se snaží odpovídat na Vaše dotazy operativně.
Činy, které byly povolené výrobcem hry, už byly uskutečněny.
Myslím, že toto téma je k ničemu a proto ho uzavírám.
Pokud se vám něco nelíbí, viz speciální sekci "Co se vám nelíbí ve hře".
Pokud chcete pokračovat v diskusi, prosím, dělejte to v sekci "Komunikace, volná od moderování"
Zamčeno