přemistěni města

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
mildor

přemistěni města

#1 Příspěvek od mildor »

chci přemistit hlavní město do druheho mesta.
když přemistim hlavní město do druheho budu mít v tom přemístěnem hlavním městě všechny budovy jak byly?
( v navodu jsemse dočetl že se zboura např. diplomaticky sbor znamená to že když mam založeny klan tak se zruší?)
Arseni

Re: přemistěni města

#2 Příspěvek od Arseni »

Diplomatický sbor se zbourá, protože lze postavit jen v hlavním městě, klan se zcela jistě nezruší.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
mildor

#3 Příspěvek od mildor »

když přemistím hlavní město do nového města budou v novem hlavním městě stejne budovy a na stejnem míste jak v starem hlavním městě? :D :D
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

To se ti stěhuje jen ten punc hlavního města s tím, že se ti to nové ještě rozšíří na 51 polí, jinak tam ale budou ty budovy, které jsi měl tam měl postavené.
Wyfre

#5 Příspěvek od Wyfre »

Nene bacha na to tady musím Arseniho opravit. Veškeré budovy, které lze stavět jen v hlavním městě se s přesunem zbourají a taktéž se zbourají budovy v políčkách 44 (včetně)-51. V novém hlavním městě, pokud bude na (5) úrovni se automaticky odemknout buňky 44-51, které ovšem budou prázdné a budou se muset vystavět znova. Aspoň takhle to psal Darebaček kdysi. Pokud s tím má Arseni zkušenosti tak mě prosím dodatečně oprav :) já jsem hlavní město nepřesouval takže nevím.
Wyfre - dezertér
Arseni

#6 Příspěvek od Arseni »

Wyfre píše:Nene bacha na to tady musím Arseniho opravit. Veškeré budovy, které lze stavět jen v hlavním městě se s přesunem zbourají a taktéž se zbourají budovy v políčkách 44 (včetně)-51. V novém hlavním městě, pokud bude na (5) úrovni se automaticky odemknout buňky 44-51, které ovšem budou prázdné a budou se muset vystavět znova. Aspoň takhle to psal Darebaček kdysi. Pokud s tím má Arseni zkušenosti tak mě prosím dodatečně oprav :) já jsem hlavní město nepřesouval takže nevím.
Já sem ale myslel budovy v novém hlavním městě, na to se ptal :)
Wyfre

#7 Příspěvek od Wyfre »

Ne ptal se jestli se mu se starým hlavním městem přesunou budovy do nového, tak to chápu já.
Wyfre - dezertér
Arseni

#8 Příspěvek od Arseni »

A já jsem mu napsal, že mu tam zůstanou budovy, které tam má postavené.
Darebacek

#9 Příspěvek od Darebacek »

Máte pravdu.
Tato informace je v popisu věd v wiki:
Přemístění Hlavního města
Pro přemístění Hlavního města osvojte si příslušnou vědu. Potom klikněte na osvojenou vědu, objeví se menu tam si vyberete město, kam chcete přemístit Hlavní město. A hotovo. Hlavní město je přeneseno do jiného města. Toto město může být jakékoli úrovně, dokonce i první. Při přenesení tam hlavního města – v něm stanou přístupny 51 buňka. Maximální úroveň hlavní budovy se nemění, zůstává stejnou jako před přemísťováním. Může být 51 buňka ve městě s hlavní budovou 2. úrovně.\\
Město, které předtím mělo 51 buňku jako hlavní, teď bude mít tolik buněk, kolik je může podle terénu a podle úrovně hlavní budovy. Kvůli tomu, že buněk stane v tomto (teď už obyčejném městě) měně, než bylo, budovy z neexistujících buněk se zmizí. Zmizí také i budovy, které mohou být pouze v hlavním městě (např., Diplomatický sbor), budete moci je postavit v novém Hlavním městě.
Vojska starobylých, pokud stali v bývalém Hlavním městě – tam zůstanou.
Odpovědět