Lze nějak přijít o město?
Lze nějak přijít o město?
Když nechám bránu otevřenou, tak mi může nepřítel vymlátit armádu, obsadit vesnici ale město mi asi nijak vzít nemůže ne?
To může fungovat dále...
Je tady něco jako stav obležení který má nějaké negativní dopady na město?
Můžu do obklíčeného města poslat armádu?
Nebo nějak jinak ho osvobodit?
Když nemám ve vesnici nic postaveného, může tam stavět nepřítel?
díky
Olbron
To může fungovat dále...
Je tady něco jako stav obležení který má nějaké negativní dopady na město?
Můžu do obklíčeného města poslat armádu?
Nebo nějak jinak ho osvobodit?
Když nemám ve vesnici nic postaveného, může tam stavět nepřítel?
díky
Olbron
Re: Lze nějak přijít o město?
Přesně město nijak zabrat nejde
Nic jako obležení není, útok jako vždy probíhá ve vteřině a nepořátelská armáda se spakuje a hned odchází.
Pokud máš volnou obec, tak tam může nepřítel samozřejmě stavět, na tom je založen systém obcí.

Nic jako obležení není, útok jako vždy probíhá ve vteřině a nepořátelská armáda se spakuje a hned odchází.
Pokud máš volnou obec, tak tam může nepřítel samozřejmě stavět, na tom je založen systém obcí.

no tak to je pohoda, zavřu bránu a je hotovo 
nechápu pořád jak mohu stavět jinde než ve svém městě?
Chápu že to lze pouze u sousedních měst ale stejně nevím jakým způsobem se na ten prostor dostanu.
A když souseda nemám tak tam nemohu stavět?
díky O.

nechápu pořád jak mohu stavět jinde než ve svém městě?
Chápu že to lze pouze u sousedních měst ale stejně nevím jakým způsobem se na ten prostor dostanu.
A když souseda nemám tak tam nemohu stavět?
díky O.
Když zavřeš bránu tak to budovy v obcích nebudou pracovat a po čase se začnou ničit.
Stavět v obcích můžeš pokud máš otevřenou bránu a osvojenou vědu "zkoumání obcí"(pokud to myslíš, že chceš stavět úplně mimo město, tak to nelze, leda můžeš založit nové město), žádného souseda nepotřebuješ a je lepší když žádného nemáš, takže ani není výhodné stavět dvě města hned vedle sebe, protože si navzájem zabírají obce.
Stavět v obcích můžeš pokud máš otevřenou bránu a osvojenou vědu "zkoumání obcí"(pokud to myslíš, že chceš stavět úplně mimo město, tak to nelze, leda můžeš založit nové město), žádného souseda nepotřebuješ a je lepší když žádného nemáš, takže ani není výhodné stavět dvě města hned vedle sebe, protože si navzájem zabírají obce.

takže abych mohl u někoho stavět musím mít opravdu město hned vedle něj?
ta obec je potom společná? Takže pořád v ní mám jen 8 míst?
Já myslel že se právě zdvounásobí na 16? Že mám jako svých 8 a ještě můžu stavět na jeho 8?
díky, O.
Já myslel že se právě zdvounásobí na 16? Že mám jako svých 8 a ještě můžu stavět na jeho 8?
díky, O.
Obec je spolecna, ale pokud soused uz tam ma sve budovy tak musis je nejdrive zbourat ,anebo obracene, on zboura tobe a postavi tam svoje .Olbron píše:takže abych mohl u někoho stavět musím mít opravdu město hned vedle něj?
díky, O.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Takže máme spolu dohromady v každém rohu 8 míst nebo 16 pro stavbu obydlí?
podle mě jen 8
aha, tak to fakt nemá cenu stavět to vedle někoho ...
Zrovna obydlí tam asi stavět nepůjdou, ty jde postavit jen ve městě.
Ja to chápu tak, že v každém rohu je 8 míst na stavění a pokud okolo tebe je plno (z každé strany město) tak těch 8 míst v růžku je společných pro 4 města (tvoje a 3 další).
Spíš je pravděpodobné, že vedle bude jen jedno město, pak máte společné buď 2 vesničky nebo jen jednu (druhé město sousedí diagonálně - růžkem).
Ja to chápu tak, že v každém rohu je 8 míst na stavění a pokud okolo tebe je plno (z každé strany město) tak těch 8 míst v růžku je společných pro 4 města (tvoje a 3 další).
Spíš je pravděpodobné, že vedle bude jen jedno město, pak máte společné buď 2 vesničky nebo jen jednu (druhé město sousedí diagonálně - růžkem).
jasný, díky za vysvětlení, těch 8 míst v každém rohu jsou prostě společný pro obě města