Změna postavy
Změna postavy
Dneska odpoledne (zřejmě po nějakém upgrade) mi zmizely moje města (monstra ) a najednou mám nové město,nějakého krále.
Mnou nakoupené ČP jsou v háji a začínám od nuly.
Co s tím ??
pertboy
Mnou nakoupené ČP jsou v háji a začínám od nuly.
Co s tím ??
pertboy
Re: Změna postavy
To je nějaká blbost. Každopádně tohle směřuj na Správu. Před vstupem na server (když klikáš na tu zelenou šipečku Archon) je vpravo dole tlačítko "Napsat Správě" . Tam jim popiš tvůj problém.
Wyfre - dezertér
Jj už jsem psal,ale zatím mi neodpověděl nikdo. ;-(Wyfre píše:To je nějaká blbost. Každopádně tohle směřuj na Správu. Před vstupem na server (když klikáš na tu zelenou šipečku Archon) je vpravo dole tlačítko "Napsat Správě" . Tam jim popiš tvůj problém.
Musíš počkat mě trvalo 3 dny než na mě reagovali když jsem psal na správu
Wyfre - dezertér
Dobrý den,
Předal jsem váš vzkaz ještě jednou do Správy pošty support_cz@gain2f.com a dostal jsem takovou odpověď , že z vašeho počítače se do hry přihlašují dvě postavy: pertboy a pertboy14. Za prvé, musím říct, že mít několik postav je zakázáno, je to multivodství. Za druhé, chci se vás zeptat o jaké postavě zatím mluvíte. Jak vidím, petrboy14 má 2 města. Možná jste vytvořil druhou postavu a teď prostě je pletete?
Předal jsem váš vzkaz ještě jednou do Správy pošty support_cz@gain2f.com a dostal jsem takovou odpověď , že z vašeho počítače se do hry přihlašují dvě postavy: pertboy a pertboy14. Za prvé, musím říct, že mít několik postav je zakázáno, je to multivodství. Za druhé, chci se vás zeptat o jaké postavě zatím mluvíte. Jak vidím, petrboy14 má 2 města. Možná jste vytvořil druhou postavu a teď prostě je pletete?
Přeji hezký den,Darebacek píše:Dobrý den,
pertboy používat nemohu,jelikož bylo obsazené.
A pokud někdo používá tento nick od nás z domu,tak to se musím pozeptat.
Děkuji. Pertboy
Možná někdo dostal přístup do Vašeho hesla?
Celé mi to nějak nesedí, jelikož po registraci do hry má uživatel stejný nick i na fórum (nejspíš řešené propojením db). Píšete/píšeš, že nick pertboy používat nemůžete/nemůžeš, jelikož bylo obsazené, ale píšete z něho na fóru. Pokud se mýlím, tak mě opravte.pertboy píše: Přeji hezký den,
pertboy používat nemohu,jelikož bylo obsazené.
A pokud někdo používá tento nick od nás z domu,tak to se musím pozeptat.
Děkuji. Pertboy
BTW jáká je pravděpodobnost, že někdo z domu bude používat podobný nick, ve stejné hře?.. Celé mi to přijde jako nesmysl.. Vidím to na ten multiaccount a trest za jeho používání a né na "chybu update".
Gody,zřejmě jsi jedináček a nemáš "milujícího" sourozence, popřípadě mladšího sourozence,který ve vás vidí vzor a snaží se vás napodobovat. Obě verze umí napáchat víc škody než užitku.

Ahoj,
souhlasím s Dejmalem často jsem měl potyčky kvůli mulťátství a přitom mladší bratr zkoušel to co já... Většinou se to vyřešilo tak, že správa dala podmínky (např.: nesmíte na sebe navzájem útočit ani sinchroně útočit na jiný cíl, nebo se nijak ovlivňovat ať už škodit nebo pomáhat si).
Jistě něco takového půjde zařídit i zde...
souhlasím s Dejmalem často jsem měl potyčky kvůli mulťátství a přitom mladší bratr zkoušel to co já... Většinou se to vyřešilo tak, že správa dala podmínky (např.: nesmíte na sebe navzájem útočit ani sinchroně útočit na jiný cíl, nebo se nijak ovlivňovat ať už škodit nebo pomáhat si).
Jistě něco takového půjde zařídit i zde...
Ve všeobecných podmínkách máš určený, že v případě hraní z jednoho PC to musíte oznámit správě a taky tam jsou uvedený omezení, která budete muset splnit (sou docela krutý ale
).

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Jó, podmínky jsou přísné.
Máte vždyť obrovskou převahu nad jinými hráči, když hrajete ve dvou a ještě k tomu spolupracujete, je to nepoctivě.