taková všehochuť...

Určeno pro porovnávání strategií a konstruktivní diskuzi zkušených hráčů
Odpovědět
Zpráva
Autor
nagger

taková všehochuť...

#1 Příspěvek od nagger »

pár dotazů/stížností či tak něco...

1)výzkumník neukazuje stávající postavené budovy od sousedních měst - to je dle mého BUG - byl tam, tak je musel vidět
2)země na krajích map také mají společné krajní stavby ? pokud ano, zpráva od výzkumníka tomu neodpovídá...
3)doba cestování např útoku je nějak počítaná, nebo systém "hodí kostkou" ???? nebo to tipuje 5leté dítě? pokud mi jdou dva shodné útoky do 2 šachet vzdálených 8 a 20 zemí prakticky stejně dlouho... - a to pouze 2-3x déle než do sousedící země.... nebo programátor s IQ houpacího koně ?
4)kam zmizí stavebníci po stavbě ?????????? 450 lidí mi staví xhodin jednu chaloupku dřevorubce - ta se vzhledově ani nezmění (mizérie) - a po stavbě zmizí... - to tam umřeli ???? 450lidí chcíplo při stavbě chatrče ? zlatý uranový doly....
5)grafika....tragedie...jakási zámecká dlažba všude ve městě, rozlišení jak před 10 lety, na fullscreen při fullHD monitoru to už je doslova ke zblití...

celé to působí jako rychloslátanina s vidinou ohromného rychlého zisku s náklady 00nic - jsou v plánu updaty ? kdy, jaké ? kdo kromě google translatoru kontroloval překlad encyklopedie.... -> ubohá parodie na online hru :roll:
qakkec

Re: taková všehochuť...

#2 Příspěvek od qakkec »

Nelíbí se ti to, tak to nehraj :roll:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Arseni

#3 Příspěvek od Arseni »

Myslim, že budeme velmi rádi, když odsud zmizíš a přestaneš tuhle hru hrát.
Jinak je fakt zvláštní použít spojení "zlatý uranový doly".
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
nagger

#4 Příspěvek od nagger »

Děkuji Vám za "Offtopick" reakce - dle pravidel (bod 4) byste měli dostat varování. - nicméně pro adminy - správně je "Off Topic" - dvě slova a bez "k" ;)

Kdyby měl někdo náhodou konkrétnější reakci, sem s ní 8-)
Yumick

#5 Příspěvek od Yumick »

1) Bohuřel asi nechápu co tím myslis, každopádně úkol vyzkumíka je zhodnotit oblast -> počet polí k zástavbě, a podat informaci pokud je přítomno důl/šachta/jezero apod... budovy si můžeš ověřit pomoci špionu

2) ne nemají, každý čtverec (obdelník pro šťouraly) je oddělený od ostatních

3) vzdálenost je počítana pouze na "království" a je jedno jestli jdeš přes 10 nebo jedno pole. Možná tvoje IQ bude na úrovni co popisuješ

4) opravdu nikdo po výstavbě nezmizi, podívej se pořadně, možná si měl ve frontě další stavbu

5) tohle je tvůj názor, nelíbí se ti grafika? nehraj

divné, že se tahle hra stala hrou roku 2011, pokud ti vadí překlady můžeš pomoct a přeložit to sám,

nagger -> ubohá parodie na člověka
nagger

#6 Příspěvek od nagger »

1) vím, co mi ukáže výzkumník a považuji to za chybu - na daném území byl, tedy má ukázat kompletní přehled území, ne jen možnost postavení různých "dobývajících" budov (mluvím o stavbách v "obcích) - ale i ty budovy, pokud je tam již sousedící město má postaveny - v Encyklopedii je na toto upozornění - ale to nic nemění na tom, že je to chyba - určitě je pro výzkumníka nemožné najít ložisko železné rudy a přehlédnout nad ním stojící důl....

2) ok - vlastnost hry - i když podivná - zvýhodňuje rohová města - nemají společné "obce"

3) ok - vlastnost hry - opět chybná/nelogická - rozdělení říše je evidentně jen kvůli větší přehlednosti - království na sebe typem terénu plynule navazují - tedy je nesmysl, aby šla výprava z jednoho rohu království do sousedící země (ve vedlejším království) stejnou dobu, jakou jde do protějších rohů sousedícího království - vzdušnou čarou přes 20 zemí.... -
IQ je hodnota, kterou vymyslelo lidstvo pro jakési škatulkování - znám lidi s nízkým IQ a přesto jsou rozumní 8-) ale pokud jsi programátor, pak jsi zřejmě "oprávněně" rozhořčen... jestli někoho hodnota IQ uráží, tak by ho mohla urážet výška v cm, váha v kg...

4) zde moje chyba - omlouvám se - ztráty jdou na vrub tréninku vojska, kde na každého vojáka při výcviku umírá neskutečné množství lidstva - člověk by řekl, že při výcviku 1 nejlepšího vojína nemusí umřít 24 členů jeho jednotky - solidní masakr... snad takhle nefunguje třeba česká URNA - ale nemůžu tomu opět říkat chyba, zase by se někdo urazil...

5)nelíbí se mi grafika, tak nemám hrát ??? Další uražený přispěvatel... Kritizuji, protože je důvod - je to poměrně nová hra - v moři dnešních by tedy mohla nabídnout něco na přilákání hráčů - a většině puberťáků (typický hráč této hry - zase se nezapomeňte všichni urazit) na vzhledu dnešních her záleží až na prvním místě - proto ty mraky opuštěných měst - hra nic nenabízí, jako spousta online her nemá dokonce ani chat na realtime komunikaci... - to je v zájmu tvůrců této hry něco s tím provést, já si rád zahraju i starý DOSový hry 8-)

tato hra se hrou roku 2011 stala kde ? v jaké zemi ? v jaké konkrétní "soutěži" ? kdo hlasoval ?- těmito tituly se pyšní tolik her, že je to minimálně podezdřelé 8-)

Yumick - zažádej si sám o ban dle pravidel fóra - bod 7 ;)
Arseni

#7 Příspěvek od Arseni »

K tý pětce, tak samozřejmě grafika hry není kdovíjaká na dnešní dobu ale hra mě prostě baví, tak nad tím nějak nepřemíšlím, když si uvědomíš, že třeba minecraft hrajou milióny lidí a jakou má grafiku, podle tvého úsudku by to měl v dnešní době pořádnej propadák., Jo a ještě k jedničce, to je asi tvůj jedinej opdstatněná stížnost, jelokož skutečně i když máš premium nelze vidět budovy sousedních měst, zajímavé je, když tam stojí zřícenina tak špióni ty budovy viděj :)
qakkec

#8 Příspěvek od qakkec »

Hochu ty seš na facku :mrgreen: Chceš, aby flashová online hra tahala stovky MB jenom proto, aby grafika byla tiptop a na úrovni her, ke kterým máš klienta? Bys mě rozesmál :lol: :lol:

Ano, hra má pár "faktů" - chybami nebo logickými nesrovnalostmi bych to nenazýval.. Prostě koncept je takový jaký je, logika pohybu taky, stejně tak zobrazování průzkumníkem. Krajních měst může být na této obrovské ploše 1,6% - prskáš kvůli POTENCIONÁLNÍMU zvýhodnění 1,6% procent míst pro město? Navíc je extrémně malá šance, že by si někdo DOBROVOLNĚ založil město tak, aby měl hraniční vesnice s jiným městem..

ps: pokud ti tak moc záleží na vzhledu, tak patříš k mladé generaci hochu a nezažil si tu bezvadnou atmosféru starejch a graficky mizernejch her.. Takže si sbal svých 5 švestek a 5 názorů a utíkej si hrát LoL :roll: :lol:
Frank Herbert
Arseni

#9 Příspěvek od Arseni »

qakkec píše:Hochu ty seš na facku :mrgreen: Chceš, aby flashová online hra tahala stovky MB jenom proto, aby grafika byla tiptop a na úrovni her, ke kterým máš klienta? Bys mě rozesmál :lol: :lol:

Ano, hra má pár "faktů" - chybami nebo logickými nesrovnalostmi bych to nenazýval.. Prostě koncept je takový jaký je, logika pohybu taky, stejně tak zobrazování průzkumníkem. Krajních měst může být na této obrovské ploše 1,6% - prskáš kvůli POTENCIONÁLNÍMU zvýhodnění 1,6% procent míst pro město? Navíc je extrémně malá šance, že by si někdo DOBROVOLNĚ založil město tak, aby měl hraniční vesnice s jiným městem..

ps: pokud ti tak moc záleží na vzhledu, tak patříš k mladé generaci hochu a nezažil si tu bezvadnou atmosféru starejch a graficky mizernejch her.. Takže si sbal svých 5 švestek a 5 názorů a utíkej si hrát LoL :roll: :lol:
Počkej teď se před tebou zas bude ohánět pravidlama fóra :lol:
galbatoryx

#10 Příspěvek od galbatoryx »

nagger píše:1) vím, co mi ukáže výzkumník a považuji to za chybu - na daném území byl, tedy má ukázat kompletní přehled území, ne jen možnost postavení různých "dobývajících" budov (mluvím o stavbách v "obcích) - ale i ty budovy, pokud je tam již sousedící město má postaveny - v Encyklopedii je na toto upozornění - ale to nic nemění na tom, že je to chyba - určitě je pro výzkumníka nemožné najít ložisko železné rudy a přehlédnout nad ním stojící důl....

2) ok - vlastnost hry - i když podivná - zvýhodňuje rohová města - nemají společné "obce"

3) ok - vlastnost hry - opět chybná/nelogická - rozdělení říše je evidentně jen kvůli větší přehlednosti - království na sebe typem terénu plynule navazují - tedy je nesmysl, aby šla výprava z jednoho rohu království do sousedící země (ve vedlejším království) stejnou dobu, jakou jde do protějších rohů sousedícího království - vzdušnou čarou přes 20 zemí.... -
IQ je hodnota, kterou vymyslelo lidstvo pro jakési škatulkování - znám lidi s nízkým IQ a přesto jsou rozumní 8-) ale pokud jsi programátor, pak jsi zřejmě "oprávněně" rozhořčen... jestli někoho hodnota IQ uráží, tak by ho mohla urážet výška v cm, váha v kg...

4) zde moje chyba - omlouvám se - ztráty jdou na vrub tréninku vojska, kde na každého vojáka při výcviku umírá neskutečné množství lidstva - člověk by řekl, že při výcviku 1 nejlepšího vojína nemusí umřít 24 členů jeho jednotky - solidní masakr... snad takhle nefunguje třeba česká URNA - ale nemůžu tomu opět říkat chyba, zase by se někdo urazil...

5)nelíbí se mi grafika, tak nemám hrát ??? Další uražený přispěvatel... Kritizuji, protože je důvod - je to poměrně nová hra - v moři dnešních by tedy mohla nabídnout něco na přilákání hráčů - a většině puberťáků (typický hráč této hry - zase se nezapomeňte všichni urazit) na vzhledu dnešních her záleží až na prvním místě - proto ty mraky opuštěných měst - hra nic nenabízí, jako spousta online her nemá dokonce ani chat na realtime komunikaci... - to je v zájmu tvůrců této hry něco s tím provést, já si rád zahraju i starý DOSový hry 8-)

tato hra se hrou roku 2011 stala kde ? v jaké zemi ? v jaké konkrétní "soutěži" ? kdo hlasoval ?- těmito tituly se pyšní tolik her, že je to minimálně podezdřelé 8-)

najdi si holku ;)
mistifikace je nej ;-)
Tosnadne

#11 Příspěvek od Tosnadne »

galbatoryx píše:
nagger píše:1) vím, co mi ukáže výzkumník a považuji to za chybu - na daném území byl, tedy má ukázat kompletní přehled území, ne jen možnost postavení různých "dobývajících" budov (mluvím o stavbách v "obcích) - ale i ty budovy, pokud je tam již sousedící město má postaveny - v Encyklopedii je na toto upozornění - ale to nic nemění na tom, že je to chyba - určitě je pro výzkumníka nemožné najít ložisko železné rudy a přehlédnout nad ním stojící důl....

najdi si holku ;)
ZABIL!! +1

PS: sry za off-topic ale tohle mě fakt pobavilo :lol:
nagger

#12 Příspěvek od nagger »

arseni: Minecraft a tahle napodobenina Divokých kmenů je trochu jiná liga hochu - minecraft je originál s nápadem - tohle je imitace bez inovací - ale ty zřejmě rozdíl nechápeš

qakkec: hochu ty jseš napřezdržku, ale puberťáci mě nezajímají 8-) já někde psal, že chci, aby online hra tahala stovka MB ? zajdi na oční - je to ve tvým zájmu - nebudeš pak utrácet tisíce za nesmyslné hry na internetu
krajních měst je 1,6% ??? zkus zajít znovu na základní školu na počty chlapečku - jenom rohových měst je přes 6%, tvoje naděje na spočítání okrajových království, kterých je celých 28 ze 63 raděj nechám bez komentáře

škoda, že neumíš číst - třeba se to někdy naučíš :lol: já používal předchůdce PC, když tvoje rodiče neměli páru, co je to sex :lol:

arseni: pravidla jsou jednou daná - to , že ty, qakkec a dalších pár zde věčně spamuje a považuje se za bohy je Vaše zoufalost :lol:

galbatoryx: no tys to opravdu dorazil puberťáčku 8-) já už na holky nejsem, tu si zkus najít ty místo kupování perel :lol:

Tosnadne: no aspoň umíš napsat Off-topic - což ani admini na fóru nedali :)

takže Vám chlapci přeji hodně štestí v této hře roku 2011 - zřejmě jste ji volili sami, ač roku 2011 tato hra na tomto serveru včetně něj neexistovala - ale je jistě velmi oblíbená, a to, že jsem po pouhých 14 dnech bez kupování perel na místě 266 v žebříčku a stovky nehrajících hráčů všude po mapě o kvalitách hry vypovídá 8-)

přeji Vám hodně štestí ve hře, třeba na to nějakou holku ulovíte :lol: no asi ne...určitě ne :lol: ale časem Vám to snad dojde ;)
Arseni

#13 Příspěvek od Arseni »

Mě by spíš zajímalo proč tuhle hru pořád ještě hraješ, když na ni furt jen nadáváš :ugeek:
galbatoryx

#14 Příspěvek od galbatoryx »

nagger píše:arseni: Minecraft a tahle napodobenina Divokých kmenů je trochu jiná liga hochu - minecraft je originál s nápadem - tohle je imitace bez inovací - ale ty zřejmě rozdíl nechápeš

qakkec: hochu ty jseš napřezdržku, ale puberťáci mě nezajímají 8-) já někde psal, že chci, aby online hra tahala stovka MB ? zajdi na oční - je to ve tvým zájmu - nebudeš pak utrácet tisíce za nesmyslné hry na internetu
krajních měst je 1,6% ??? zkus zajít znovu na základní školu na počty chlapečku - jenom rohových měst je přes 6%, tvoje naděje na spočítání okrajových království, kterých je celých 28 ze 63 raděj nechám bez komentáře

škoda, že neumíš číst - třeba se to někdy naučíš :lol: já používal předchůdce PC, když tvoje rodiče neměli páru, co je to sex :lol:

arseni: pravidla jsou jednou daná - to , že ty, qakkec a dalších pár zde věčně spamuje a považuje se za bohy je Vaše zoufalost :lol:

galbatoryx: no tys to opravdu dorazil puberťáčku 8-) já už na holky nejsem, tu si zkus najít ty místo kupování perel :lol:

takže Vám chlapci přeji hodně štestí v této hře roku 2011 - zřejmě jste ji volili sami, ač roku 2011 tato hra na tomto serveru včetně něj neexistovala - ale je jistě velmi oblíbená, a to, že jsem po pouhých 14 dnech bez kupování perel na místě 266 v žebříčku a stovky nehrajících hráčů všude po mapě o kvalitách hry vypovídá 8-)

přeji Vám hodně štestí ve hře, třeba na to nějakou holku ulovíte :lol: no asi ne...určitě ne :lol: ale časem Vám to snad dojde ;)
Ve škole by řekli, že tvá touha po neustálém zviditelńování, sebe sama, vyplívá z nenaplněnosti v dětství ... a co se týká mé první poznámky --->
jelikož musíš mít poslední slovo ..... jsi žena .... takže : najdi si kluka
mistifikace je nej ;-)
nagger

#15 Příspěvek od nagger »

Člověk, co mě nejprve vyzve k ukončení hry, protože by byl velmi rád, kdybych zmizel, protože jsem si dovolil kritiku, najednou má dotaz... ok
Já stále jen nadávám ? Jednou jsem měl jeden kritický příspěvek a x hráčů ze špičky žebříčku se na mě sesypalo jak kdybych jim šel po krku - někomu holt stačí málo. Proč stále hraju ? Encyklopedie je přeložena google translatorem, fórum skoro prázdné, a já to hraji 14dnů - to na většině her nestačí k objevení všech možností hry.
Nebo Vám tady kvůli kritice Vaší modly tak strašně vadím ? Pak se Vám milí sponzoři velmi omlouvám a raději už se na fóru nebudu na nic ptát, vše je evidentně cílené a nutné pro lepší zážitek ze hry 8-)
nagger

#16 Příspěvek od nagger »

galbatoryx píše:
nagger píše:arseni: Minecraft a tahle napodobenina Divokých kmenů je trochu jiná liga hochu - minecraft je originál s nápadem - tohle je imitace bez inovací - ale ty zřejmě rozdíl nechápeš

Ve škole by řekli, že tvá touha po neustálém zviditelńování, sebe sama, vyplívá z nenaplněnosti v dětství ... a co se týká mé první poznámky --->
jelikož musíš mít poslední slovo ..... jsi žena .... takže : najdi si kluka

citace tě uspokojují ? :shock: no tvoje volba - já zde mám téměř nejmíń příspěvků, ale neustále se zviditelňuji :lol: neboj chlapečku, už tě zde s kamarády nebudu obtěžovat 8-) užij si to zde se zbývajícími 100 aktivními hráči ;)
Arseni

#17 Příspěvek od Arseni »

nagger píše:Člověk, co mě nejprve vyzve k ukončení hry, protože by byl velmi rád, kdybych zmizel, protože jsem si dovolil kritiku, najednou má dotaz... ok
Já stále jen nadávám ? Jednou jsem měl jeden kritický příspěvek a x hráčů ze špičky žebříčku se na mě sesypalo jak kdybych jim šel po krku - někomu holt stačí málo. Proč stále hraju ? Encyklopedie je přeložena google translatorem, fórum skoro prázdné, a já to hraji 14dnů - to na většině her nestačí k objevení všech možností hry.
Nebo Vám tady kvůli kritice Vaší modly tak strašně vadím ? Pak se Vám milí sponzoři velmi omlouvám a raději už se na fóru nebudu na nic ptát, vše je evidentně cílené a nutné pro lepší zážitek ze hry 8-)
lol zkrituzuješ co se dá a říkáš tomu "jeden kritický příspěvek", kdyby jsi byl v pořádku jak píšeš tak by jsi své problémy slušně napsal a né, že začneš řvát jak je všechno špatný a programátoři nemají žádné IQ.
A věz, že kdyby tahle byla jediný co mě drží při životě, tak bych si rovnou mohl hodit mašly :o
qakkec

#18 Příspěvek od qakkec »

Hele pusinko, tak mně ukaž, jak ses dostal k těm 6%, vážně jsem na tebe zvědavej, co teď vyplodíš za kravinu a jak si ji zdůvodníš :lol: :lol:

ps: když už se snažíš psat jako dospělej a snažíš se mě urazit slovem "puberťák", tak mi řekni, co je zač slovo "jseš" - nějaká rádoby snaha spisovné češtiny? 8-) :lol: A prej "až se naučím číst" - to mi napsal někdo, kdo píše "jseš" :lol: :lol: :lol: Ehm... a jestli si používal PC, když moji nevědeli, co je sex (teď ses předvedl jako obyčejnej křupanskej buran, když do internetové diskuze musíš tahat něčí rodinu - sorry, seš prostě troska), tak bys měl:
1. byt už dávno pod drnem
2. vzit si tu svoji "kalkulačku" (rozuměj předchůdce PC) a tam si hrát svoje super, mega, giga, extra,... bezvadný grafický hry :lol:
Frank Herbert
nagger

#19 Příspěvek od nagger »

Arseni: v diskuzích na internetu se ŘVE s použitím CAPSLOCK- že se všichni urážíte při poukázání na pár jasných chyb ve hře je ukázka neuvěřitelné vztahovačnosti některých osob 8-) "Mašly" si klidně hoď - tvoje volba.

qakkec: hele pusinko - slovo puberťák označuje jistou věkovou kategorii, dle které se zde všichni chováte - jestli tě to uráží, tak evidentně jenom proto, že puberťák "jseš" - Čistě spisovně moc lidí nemluví/nepíše - ty taky rozhodně ne ;)
že neumíš počítat není můj problém - čistě rohové země jsou v každém království 4 z 63 - i dítě na základní škole by bez počtu tipnulo, že poměr 4/63 je víc, než tvých 1,6%, ale okrajových alespoň jednou stranou je celkem již 28/63 jak jsem psal - ale to už evidentně absolutně nechápeš - jasné zdůvodnění - stačí ti to ? Ale neboj, nejsi sám, s procenty má problém většina lidí.

-vážně jsem na tebe zvědavej, co teď vyplodíš za kravinu a jak zdůvodníš tvých 1,6% rohových zemí ty (ale ty máš zřejmě problémy i se zrakem a v každém království vidíš jen jednu jedinou rohovou zemi - obdélník s jedním rohem..hm..) :lol: :lol:
Uznáš chybu ?

Předchůdce dnešních PC není kalkulačka cardo :lol:
qakkec

#20 Příspěvek od qakkec »

Okey, delší strana mapy má 73 království, kratší strana má 22. Každé království má 63 polí - 9 na delší straně, 7 na kratší. Tohle jsou fakta, na kterých se snad shodne každej.. V prvním postu si totiž psal krajní místa MAPY, nikoliv KRÁLOVSTVÍ - takže bereme MAPU, která se skládá z 1606 králoství, kdy každé království má 63 polí - tj. celkem 101178 polí.

A teď okrajových vodorovných polí MAPY je 73*9 (počet vodorovných království mapy * počet polí vodorovné strany v království * 2) to celé *2 (vrchní okraj mapy a spodní okraj mapy. Svislých okrajích MAPY to je 22*7 (počet svislých království * počet polí svislé strany v království) to celé opět *2 (levá svislá a pravá svislá). Celkem tedy máme okrajových polí
73*9*2 + 22*7*2/11

celkový počet okrajových polí MAPY je 1622 - 4 (společná rohová pole). No a 1618 je kolik procent z celkového počtu polí, tedy z 101178? Krásných 1,599% (zaokrouhleno 1,6%) ;) Takže napřed se nauč přesně vyjadřovat a pak se můžeš hádat o procentech - v opačném případě ze sebe děláš maximálně kreténa, co neumí pořádně napsat, co to vlastně chce (a pak se kvůli tomu ještě hádá)... :lol:

ps: když se někdo snaží psat spisovně a napíše rádoby spisovný "jseš", tak je prostě debil :lol: Já, i když na diskuzních fórech píšu nespisovně, tak aspoň používám nespisovný slova.. Ne neexistující zkomoleniny :lol:

edit: udělám ti radost a na tvoje další milý a úsměvný posty už reagovat nebudu - za to mně tvoje chování na úrovni arogantního rozmazlenýho fracka, co musí v diskuzi nadávat na něčí rodinu (= SEŠ TOTÁLNÍ CHUDÁK), nestojí.. Takže si klidně napiš urážky jaký chceš a budeš mít poslední slovo. Všichni budeme psokojení - ty a tvoje ego, že jste měli to poslední slovo a my ostatní, že už budeš konečně držet svou virtuální držku :mrgreen:
Frank Herbert
nagger

#21 Příspěvek od nagger »

už prvnímu (skutečně reagujícímu -yumick) došlo, že jde o království a z dotazu to jasně vyplývá - ale pokud chceš slovíčkařit, tak ty tady počítáš "mapu říše" - a to jsem nikde nepsal :lol:
nebo jen stále nepochopils, že společné obce, o které šlo, nemají ani ty na krajích království ? zřejmě ne...

ale výpočet máš moc pěknej, to ti muselo dát zabrat :lol:

jestli někde v mém komentáři četls nadávání na tvoji rodinu, tak máš opravdu problém se čtením, nebo IQ houpacího koně - se čtením třeba ještě něco uděláš 8-) stejně tak, já ti nikde nenadával, ani neurážel, s výrazy rozmazleného fracka (kterému maminka zřejmě zapomněla koupit perly)začals ty ;)

Svým chováním JSEŠ opravdu vzor této hry :lol:
Yumick

#22 Příspěvek od Yumick »

Pár dnů tu nejsem a ono se to tady hádá a beze mě? :ugeek:

Co se okrajových polí v každém království týče, bral bych to jako výhodu a vlastnost hry než chybu. Každopádně opravdu chráněných obcí by bylo jen ty 4 rohové, ostatní mají vždy alespoň 2 pole ke kterým patří.

S jednou věcí musím s naggerem souhlasit a to je informace od výzkumníka na poli ležícím vedle nějakého vlastnění, které má vystavěné obce, je matoucí a nelogická, napoprvé jsem to nepochopil a opravdu bych to označil za chybu/nelogičnost hry. Nemůžu souhlasit se způsobem jakým to napoprvé podal
maflek

#23 Příspěvek od maflek »

nagger píše:už prvnímu (skutečně reagujícímu -yumick) došlo, že jde o království a z dotazu to jasně vyplývá - ale pokud chceš slovíčkařit, tak ty tady počítáš "mapu říše" - a to jsem nikde nepsal :lol:
nebo jen stále nepochopils, že společné obce, o které šlo, nemají ani ty na krajích království ? zřejmě ne...

ale výpočet máš moc pěknej, to ti muselo dát zabrat :lol:

jestli někde v mém komentáři četls nadávání na tvoji rodinu, tak máš opravdu problém se čtením, nebo IQ houpacího koně - se čtením třeba ještě něco uděláš 8-) stejně tak, já ti nikde nenadával, ani neurážel, s výrazy rozmazleného fracka (kterému maminka zřejmě zapomněla koupit perly)začals ty ;)

Svým chováním JSEŠ opravdu vzor této hry :lol:
ty neumíš přirovnávat IQ k ničemu jinému než k houpacímu koni? :D to o tobě taky už něco vypovídá :P
Per aspera ad astra
Devil

#24 Příspěvek od Devil »

1. Taky me stve.
2. Nemaji.
3. V kralostvi ze ktereho posilas muzou byt ruzne casy a zalezi na vzdalenosti. Kdyz posilas dal, tak se to pocita podle mnozstvi kralostvi, ktere prejdes a casy jsou stejne.
4 Nikam. Bud mas rozestavenyho jeste neco a delnici se pridaj k te stavbe, nebo mas nastavenou automatizaci vycviku vojaku/pruzkumniku (nevim proc se to menuje vyzkumnik, to je dle me vedec).
5. Nechapu, ze sis grafiky nevsiml hned pri spusteni, nekoho zajima vic kvalita hry, nez grafika.
mrspek

#25 Příspěvek od mrspek »

qakkec píše:Hochu ty seš na facku :mrgreen: Chceš, aby flashová online hra tahala stovky MB jenom proto, aby grafika byla tiptop a na úrovni her, ke kterým máš klienta? Bys mě rozesmál :lol: :lol:

:D Velmi dobře Ty !!! Pobavilo xD To je třeba pohlásit tyhle (nejspíš) 12ti letý nestoudný hlupce, co si ještě sami na nic nevydělali, maj všechno od fotříka a pláčou tady jak je bolí svět...

Jo lidi, po nás potopa... (už to není mladá generace, sic mladá degenerace ;))

Viva la rozum 8-)
Odpovědět