Blahopřejeme hosa !

Témata v této sekci může vytvářet pouze ten, kdo publikuje povídku o zničení arcizříceniny
Odpovědět
Zpráva
Autor
FJCH

Blahopřejeme hosa !

#1 Příspěvek od FJCH »

Hráč hosa zničil arcizříceninu s 31316 ČP!
Blahopřejeme k takovému vítězství a s netrpělivostí očekáváme na jeho vyprávění o hrdinském činu!
hosa

Re: Blahopřejeme hosa !

#2 Příspěvek od hosa »

Jednu lednovou noc jsem tuto hru náhodou objevil. Bylo to v roce 2013, nemohu nikomu říct, kolik času jsem tady strávil,ale hodně,neměl jsem mentora tak to šlo pomalu.
Postupně jsem se začal učit pravidlům hry a v důsledku toho se mi hra stále více líbila, stejně jako společnost, která se stala nedílnou součástí hry.
Nejdříve jsem s obdivem sledoval zprávy o bitvách, které hráči hráli, a věřil jsem, že se někdy dostanu do bodu, kdy bych mohl zničit i agresivní ruinu, nebo něco silnějšího.
vytrvalost se však vždy vyplácí, pomalu jsem postupoval sbíráním artefaktů pro hrdiny, ale vždy mi připadalo trochu neskutečné najít a zničit zříceninu 7 ur., Ve středu 11.9 brzo ráno se to stalo. Výzkumníci hlásí nalezení něčeho podivného nevěřil jsem svým očím ,,, byly nalezeny ruiny 7.ur,,, Nevěřím tomu tak se hned jdu přesvědčit a vidím na vlastní oči, zřícenina 7ur. ,,,,, uauuuuuu ,,Cítím jak se mi zrychluje tep" Posílám vizionáře jestli si někdo z okolních království nejde pro tu plnou pokladnici perel. "Uf nejde" mé srdce buší jako blázen. protože mám placenou kalkulačku, počítal jsem s rychlostí blesku jestli i se svou pokornou armádou můžu vyhrát ,, útok trval asi 1 nekonečnou hodinu. Připojuji obrázek této bitvy s touhou pro ostatní hráče zažít tu radost ze zničení ruiny 7 ur. http://prntscr.com/p8retc
Přílohy
Screenshot_1.png
dneska

Re: Blahopřejeme hosa !

#3 Příspěvek od dneska »

Ahoj!
Povídka je dobrá ale bylo by lépe ji doplnit detaily.
Odpovědět