Dul/Stola
Dul/Stola
Chci se zeptat zda se Doly a Stoly nejak automaticky obnovi ..
Prozkoumavam kolem sebe mapu a kdyz najdu napr Stolu tak ma trvanlivost 5 Dni .. nebo Dul 10 .. strasne malo .
To se musim odstehovat nekde kde jeste nikdo nema zadny hrad ? .. nebo se tu ty stoly a doly na jinych mistech v mem dosahu obevi ?
Prozkoumavam kolem sebe mapu a kdyz najdu napr Stolu tak ma trvanlivost 5 Dni .. nebo Dul 10 .. strasne malo .
To se musim odstehovat nekde kde jeste nikdo nema zadny hrad ? .. nebo se tu ty stoly a doly na jinych mistech v mem dosahu obevi ?
Re: Dul/Stola
Nové se objeví jakmile zanikne nějaký jiný důl nebo štola, čas po který budou existovat je náhodný(jinak doly zpravidla vydrří déle než štoly, lomy, šachty a žíly), nicméně pokud by jsi objevil nějaký dobrý důl, tak můžeš jeho životnost prodlužovat pomocí ČP 
S obnovou dolů to v nejbližší době bude asi špatné protože mají životnost třeba i 140 dnů.

S obnovou dolů to v nejbližší době bude asi špatné protože mají životnost třeba i 140 dnů.
aha .. bo ja mam kolem mne nekolik Stol a Zil a vsechny maj 5-10 dnu Zivotnost .. a kdyz se obnovi, obnovi se ve stejnem kralovstvi ? popr stejne bunce ?
Já jsem zatím nic neobjevil, je možné že se doly y štoly objevují až od nějaké úrovně?
Olbron
Olbron
Taky zatím nic objeveno... Důl/štoly atd. objevuje průzkumník, když dám prozkoumat buňku, že? Zatím mi nachází jen místa k založení města 

- galbatoryx
hmm já prozkoumal cca. 3500 polí a našel jsem 10-15x důl, 3x zlátá žíla, 7-8 štol, 10-15 kamenolomů a 0 slaných jezer ..

mistifikace je nej 

lol, tak to já mám prozkoumáno 20 polí 

Doly a šachty se objevují už od začátku, jiné je to jen se zříceninama, u těch můžeš objevit max. o jeden levl vyšší.Olbron píše:Já jsem zatím nic neobjevil, je možné že se doly y štoly objevují až od nějaké úrovně?
Olbron
Je tedy naděje že i jako Vážený pán něco naleznu. OK, už se těším 

A může se důl/štola/zřícenina/jezero objevit i na buňce, kde nelze postavit město? Mám se obtěžovat posílat tam znova výzkumníka? Případně je nějaká závislost pravděpodobnosti objevení na počtu políček v buňce?
Dík za odpověď
Dík za odpověď
Actioni contrariam semper et æqualem esse reactionem.
- Isaac Newton, Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, London, Jussu Societatis Regiae ac Typis J. Streater, 1687
- Isaac Newton, Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, London, Jussu Societatis Regiae ac Typis J. Streater, 1687
může.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert