Můžete mi někdo potrvdit, že nedávno došlo k bitvě, ve které stavitelovo přenosné opevnění zabilo více jak 2500 jednotek?
Prý koloval report o takové bitvě
Pokud ano, tak by se dalo opevnění vylepšit artefakty/svitky
Podle bitvy dne 4.11. to tak ale není
Report s opevněním
Re: Report s opevněním
Presne jak pises, prubeh one bitvy jasne dokazuje, ze na prenosne opevneni efekty na zvyseni/ snizeni ucinnosti nefunguji - co chces tedy videt za report, myslis, ze u jinych hracu to fungovat bude ?
Myslel jsem jinou bitvu než 04.11, o něco dříve (asi měsíc, nebo dva)
Dostala se k mně informace, že v ní bonusy účinkovaly - jen jsem neviděl report
Chtěl bych potrvdit, nebo vyvrátit, že taková bitva byla (to, že teď je to jinak, to je možný)
To, že neúčinkují, vím - proto mě ta informace překvapila
Dostala se k mně informace, že v ní bonusy účinkovaly - jen jsem neviděl report
Chtěl bych potrvdit, nebo vyvrátit, že taková bitva byla (to, že teď je to jinak, to je možný)
To, že neúčinkují, vím - proto mě ta informace překvapila
-
a myslíš, že si někdo bude pamatovat bitvu, která se odehrála před jedním nebo dvěmi měsíci? dle mého názoru svitky a zaklínadla na zvyšování účinnosti opevnění se vztahují pouze na pevná opevnění postavená ve vlastněních a ne na ta přenosná...
Však to tak nejspíš je, jak jsem psal v prvním postu
Je to jedna specifická bitva, kde stavitel pobil mnohonásobně víc jednotek, několik hráčů se tomu divilo, to by mohlo někomu uvíznout v paměti
Je to jedna specifická bitva, kde stavitel pobil mnohonásobně víc jednotek, několik hráčů se tomu divilo, to by mohlo někomu uvíznout v paměti
Na to pojízdné opevnění se nevztahujou ani artefakty (halapartna stavitele, sekera opevnění, čepy zátarasu), ani schopnosti (jako třeba taktika opevnění), ani různá kouzla. Mohl mít zakouzleného trojského koně, který v kole opevnění likviduje 5000 vojsk, pak springald, který dává 4000 vojsk, tak pak mohl stavitel teoreticky dát 11.500 vojsk v kole opevnění.
Pokud není v bojích dne, ta evidentně ho nenajdete.