Založení města - pomoc kamarádovi

Zde lze povídat o čemkoliv.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lynx

Založení města - pomoc kamarádovi

#1 Příspěvek od Lynx »

Ahoj, doneslo se ke mě že Haron neumí založit město tak jestli mu s tím konečně někdo pomůže, několik dní to chudák zkouší a nedaří se mu :roll:
Modesty

Re: Založení města - pomoc kamarádovi

#2 Příspěvek od Modesty »

No jo, vždy pošle osídlence na 4h 20 minut, aby založil město vedle slánky, co mi chtějí s Míšou přebrat, narazí na tábor a šlape si to 4h a 20 minut zase zpět do Haronova hlavního města :-) ... už to udělal 2x za sebou na stejném políčku :-)

Asi byste mu měli poradit, jak se zakládá nové město :-)

Mod.
SYN

#3 Příspěvek od SYN »

Však taky je z toho pole mapy jedno velký tábořiště jak tam furt někdo kempuje :-)
Haron1

#4 Příspěvek od Haron1 »

Modesty ty jses fakt ubozak. Koupil jsi hotovej ucet ,a nekodakazal jsi ani ctvrtinu z toho , co dokazala modesty. Jednou se ti povedlo zabranit mi zalozit mesto, a mas takovou radost jako kdybys mi znicil armadu.Ono vlastne to bylo obracene, znicili jsme tobe 2 miliony zoldneru, komplektne znicili zrcadla 7 urovne v hlavnim meste, a ochromili dva hrdiny,ale nejak ses o tom nezminil nikomu. To jsem mel take zalozit tema na forume : Naucim modesty hrat, ptorotoze on koupil ucet a neumi to. Pripadas mi jako kaspar , opravdu. Nejspis to bude tim ze uz nekolik dni jsi vubec nespal. To si narizujes budika ze nas spehujes kazdou hodinu v noci ? :lol: Je mi te lito,a timhle trapnym vystupovanim ,a zakladanim stupidnich temat na foru neudelas si jmeno. A sprava by melo zacit neco delat s temi multiucty modesty, protoze to uz opravdu je neunosne.

P.S: mesto je zalozene i presto ze multiucty modesty porad to tam hlidali. Hold, asi na hodinku modesty usnul :lol:. Poskoci konec radovankam,a nezapomente me dat do chramu :lol: :lol: :lol:
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
lolittka

#5 Příspěvek od lolittka »

když opomenu stupiditu tohohle příspěvku myslím že to vůbec nepatří do tohoto tématuv :roll:
Masacral

#6 Příspěvek od Masacral »

Ten zasvěcený referát o multiúčtech je psán z vlastní hluboké praxe? :lol:

Nebo už moc nemultiúčtujete a raději píšete menším hráčům ve formě vyhrůžek, zastrašování či případně nabídky perlového daru? :lol:

Jinka si dovoluji upozornit na mnohem kvalitnější google translatory s kvalitnějším dodržováním pravopisu českého jazyka. Pokud by jste nebyl schopen dohledat je na netu, obraťte se prosím, na virtuální kontakty ruské ambasády v Praze, oni je nabízí svým občanům žijícím na území ČR, aby se mohli akivně zapojovat do netových diskuzí.

Pokud by jste tento krok učinil, potěšíte tím všechny hráče, pocházející z území ČR, pro které je český jazyk rodnou řečí a Vaše nedokonalé translatorské výplody jim krapet turbulují zažívací útroby. :lol:

Velmi Vám již dopředu děkuji! :mrgreen: Klobouček! :lol:
Modesty

#7 Příspěvek od Modesty »

Vzhledem k tomu, že jsem se dva dny bránil sám bez cizí pomoci všem CODům, jejich poskokům a jejich spoustě "pomocných" účtů, tak z toho vyplynuly ztráty 2M žoldnéřů, které nepovažuji za vojsko ale plevel a též ztráta hrdiny. Bohužel ani když byl obranný zpomalovací hero celých 48h ohromený, nedokázali jste nic udělat. V okamžiku, kdy na mě 2-3 hráči, kteří hře věnují násobky času co já, posílají útoky a kouzlí z MNOHA různých účtů, je logické, že relativně malý účet jako já nemůže odolávat věčně a musí přijmout pomoc od okolí. Bohužel pro Vás nadšeně pomáhá skoro každý, kdo je o pomoc požádán, bez ohledu na to, jestli je to 3* nebo hráč z top 10. Formy pomoci jsou různé, od toho, že 3* hráč postaví 2x za sebou tábor před tvého osídlence, přes pomoc s hlídáním příchozích útoků po vojenskou výpomoc.

Smiř se zkrátka s tím, že přes využití desítek vašich účtů k útokům jste ani za 6 dnů a 6 nocí nedokázali dobýt slánku 3 políčka od hlavního města Misa41 ;-)
Haron1

#8 Příspěvek od Haron1 »

Modesty píše:Vzhledem k tomu, že jsem se dva dny bránil sám bez cizí pomoci
Ale nepovidej, a jak ses branil? Tak ze jsi dal do chramu 20 lidi ? Opet se vytahujes , ja kdysi obsadil SJ hned vedle hlavniho mesta modesty,a nic s tim nemohla udelat, protoze ubranit SJ je snadnejsi nez ho sebrat.Ty zadne SJ nikdy nikomu nesebral, takze o tom nemuzes vedet. Jedina tva zasluha v obrane SJ je to ze jsi nespal, pravidelne spehoval nase mesta a kdyz tam sel utok kricel na cely server pomoct. Tak proc se vytahujes porad? Tohle SJ misto tebe ubranil uplne nekdo jiny.
Kazdopadne nesebrali jsme ho, ja to uznavam. Ale o to ani nejde , jde o to jakym spusobem tady vystupujes, a hrajes se na hrdinu. Te tvoje trapne dopisy z multiuctu, to bylo fakt k pobaveni, a tohle tema na forume to je opravdu tresnicka na dortu. Doufam ze za CP z toho SJ vybudujes si zase zrcadla ve meste, abysme meli co bourat.
Modesty

#9 Příspěvek od Modesty »

Jiste, mel jsem dva dny 20 lidi v chramu a to jsem zaplatil z 500/500 ... Ja na rozdil od tebe nemam takovy strach z okolnich hracu, abych mel nakoupenou v chramu zasobu 9000/400 jako ty. Sebrat SJ není snadné, když někdo má jeden účet, to máš pravdu, proto ti tenkrát zůstalo až do konce. Nicméně pokud ovládáš více jak tři velké armády a 10 dalších účtů co dělají křoví, pak je ale situace poněkud odlišná.

Dej mi k dispozici všechny účty, na které máš přístup ty a sebrat někomu SJ bude hračkou ... ;-)
Jarda22

#10 Příspěvek od Jarda22 »

Vskutku veselé zprávičky. Vím, že je těžké psát na počítači správně spisovně, ale když už někdo někoho opravuje, měl by psát lépe (by jste x byste apod.) Těšil jsem se na pořádnou mega bitvu! Prý snad dvou nejsilnějších armád na serveru. Ale jestli to COD vždycky odvolal, tak za to můžu dát palec nahoru jedině Modesty. Že se ubránil a má chuť ještě pobavit ostatní. ;)
Haron1

#11 Příspěvek od Haron1 »

Modesty píše:Jiste, mel jsem dva dny 20 lidi v chramu a to jsem zaplatil z 500/500 ... Ja na rozdil od tebe nemam takovy strach z okolnich hracu, abych mel nakoupenou v chramu zasobu 9000/400 jako ty. Sebrat SJ není snadné, když někdo má jeden účet, to máš pravdu, proto ti tenkrát zůstalo až do konce. Nicméně pokud ovládáš více jak tři velké armády a 10 dalších účtů co dělají křoví, pak je ale situace poněkud odlišná.

Dej mi k dispozici všechny účty, na které máš přístup ty a sebrat někomu SJ bude hračkou ... ;-)
ty jses fakt trapnej, ja nemam cas ani na ten svuj ucet, jinak bych mel uz milion luku a nikdo by tobe nepomohl udrzet to sj. Nejdrive to bylo ze neumim zalozit mesto, ted jsi to prekroutil aa rikas ze celej klan je jeden clovek,a co vymislis zitra? Jinak tu manu v chrame mam uz asi dva roky, muzes si to overit. A kdyz se bavime o strachu.. Tak nedokazu pochopit jednu vec: nacpal jsi mne do chramu,a zrejme na dlouho, ale proc porad spehujes moje mobilni mesto? To si myslis ze i pres ten chram zautocim ?? :lol: :lol: :lol: Ty jsi mi ale hrdina.
Darebacek

#12 Příspěvek od Darebacek »

Kde je vlastně otázka?
Přesouvám to do Flood
n00b

#13 Příspěvek od n00b »

A už jste si někdo roztrhali občanky i v reálu? :D
„Je-li život úděsnější než smrt, je žití největší odvahou.“
sir Thomas Browne