Čaues ...
Hledal jsem, ale nenašel, a to konkrétně :
Změnit architekturu Hlavní budovy lze za černé perly ...
Dočetl jsem se, že změna "stojí" 200 - 1 000 černých perel ... asi jsem tomu "porozuměl" správně, že podle lvl. Hlavní budovy se "odvíjí" i cena ...
Nikde jsem se, ale nedočetl konkrétní údaje ... tedy :
např.
Na lvl. 3 stojí změna tolik a tolik perel a dojde tím konkrétně k takové a takové změně (přesný údaj o počtu obytných míst, místa ve skladu atd.)
Nebo jsem "špatně" hledal ??? Lze "někde" zjisti tyto konkrétní "informace"
Na lvl. 1 stojí změna ... perel a hlavní budova bude mít ... parametry
Na lvl. 2 stojí změna ... perel a hlavní budova bude mít ... parametry
Na lvl. 3 ...
Na lvl. 4 ...
Na lvl. 5 ...
Díky za odpověď ...
Změna architektury Hlavní budovy
Re: Změna architektury Hlavní budovy
ahoj, asi jsi hledal opravdu spatne, ponevadz, kdyz potrebujes info o hlavni budove, zkus to nejprve poradne v hlavni budove, nez se zacnes prodirat ruskym prekladem z encyklopedie - zhruba uprostred je zalozka "zmenit architekturu!" -naskoci obrazky moznosti vzestupne dle ceny (mas recht 200,400,... - 1000p) - cena po kliknuti na domecek naskoci vlevo dole, horsi je to pak s infem o zmenach, tam je to neco jako drazdit klitoris po osmi pivech, musis se tim prokousat, ale moc zuby nekousat, pri nastaveni kurzoru ti tam naskoci pop-out, obcas ... (prirustek a kapacita obyvatel, kapacita skladist) - vyse vylepseni je linearne zavisla na urovni hlavni budovy
lovu zdar
lovu zdar
OLdxSkuLL má pravdu.
Zajděte to hlavní budovy a najděte tam tlačítko Změnit architekturu. Když zamíříte myší na každý druh uvidíte parametry.
Zajděte to hlavní budovy a najděte tam tlačítko Změnit architekturu. Když zamíříte myší na každý druh uvidíte parametry.
Tady by bylo super, kdyby se z dalších vyšších úrovní odečítala cena těch, co už jsem zaplatil.. přeci jenom někdo vylepší jednou a potom se rozhodne, že chce vyšší lvl... a zase platit plnou pálku je škoda 

„Je-li život úděsnější než smrt, je žití největší odvahou.“
sir Thomas Browne
sir Thomas Browne