Quest: Svaz
Quest: Svaz
Hledam nejakou dobrou dusi do svazu, jde mi hlavne o splneni questu, kdyby se tu nekdo nasel, at napise tady, nebo ve hre. Predem diky.
Tak uz hotovo...
Tak uz hotovo...
Re: Quest: Svaz
Ahoj,
sháním někoho do svazu za účelem splnění questu. Pokud někdo potřebuje také splnit quest, ať se ozve.
mappy
sháním někoho do svazu za účelem splnění questu. Pokud někdo potřebuje také splnit quest, ať se ozve.
mappy
Ahoj taky potřebuju
43-9

Téma přesunuto, můžete diskutovat a požadovat si u ostatních hráčů svaz 

Wyfre - dezertér
Re: Quest : "Splnit 150 úkolů za sebou"
AAhojky nechce někdo svaz? Nick Rouk pošlete mi žadost diky
Edit Wyfre: Piš příspěvky tam kam patří a né tam kam se ti zrovna za chce. První upozornění. Potom ti budu příspěvky mazat a nebo dostaneš upozornění
Edit Wyfre: Piš příspěvky tam kam patří a né tam kam se ti zrovna za chce. První upozornění. Potom ti budu příspěvky mazat a nebo dostaneš upozornění
Ahoj, také hledám někoho do svazu 35-11 - didda
Wyfre - doufám, že píšu do správného tématu
Edit Wyfre: Jop
Wyfre - doufám, že píšu do správného tématu

Edit Wyfre: Jop

Taky hledám někoho do svazu, kdo hraje v noci (22h-06h) a nejlépe temný elf nebo démon.Pozice města 27,20.
Stále hledám někoho do svazu,nyní i na ůkol oloupit 10 měst opačné frakce a 1 společný ůtok, pište ve hře,popřípadě se můžeme domluvit i na odpoledne (okolo 17 hodiny).
Stále hledám někoho do svazu,nyní i na ůkol oloupit 10 měst opačné frakce a 1 společný ůtok, pište ve hře,popřípadě se můžeme domluvit i na odpoledne (okolo 17 hodiny).
take hledam nekoho do svazu. napiste mi budu i prez noc 

Hledam nekoho do svazu, nejlepe pobliz 51-20. Jednak kvuli splneni questu a zaroven i pro pozdejsi spolupraci a vypomoc. Idealne nekdo aktivni a pokud mozna svetla strana.
Diky
Diky
-
to samé hlavně kvůli úkolu předem díky za nabídku