Účet

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
SweDs

Účet

#1 Příspěvek od SweDs »

Zdravím,
mám otázku ohledně jednoho účtu. Tenhle účet ruším a kamarád mi chce darovat jeho účet . Už to prý tady řešit a tak mi napsal nějaké udaje které potřebujete ....
zde jsou :
1) nový:
lukyno17@centrum.cz
starý: dragonxxx@seznam.cz

2)
Poslední splněné questy, které se nepodařily:
Přivolání lékářů Chrámu!
Zrychlení výcviku vojsk
Vytrvalost nosičů
Znovu noční host
Pomoc Rady frakcí

Poslední splněné questy, které se podařily:
Roste jako z vody
Znalosti jsou na dně lahve
Rekord: hrdina oloupil 50krát
Bravurní kuráž hrdiny
Bez písmen a gramatiky se neučí i matematiku

3)
Způsob platby:
platební karty
datum: 2. 5. 2014
čas: 12:52
kvantita ČP: 1800
mail: dragonxxx@seznam.cz

Předem děkuji za odpověď
S pozdravem
Alexandra :)
lolittka

Re: Účet

#2 Příspěvek od lolittka »

nerozumím otázce :shock:
SweDs

#3 Příspěvek od SweDs »

lolittka píše:nerozumím otázce :shock:
:) ... jestly jde to předělat ... kámoš už sem psal :)
lolittka

#4 Příspěvek od lolittka »

předělat to nejde... leda by ti kamarád sdělil svoje heslo, ale to by podle pravidel neměl... pokud ale budeš hrát jakýkoli účet (i nový) z počítače, kde máš tento starý musíš ten starý nejdřív zrušit. návod je tu na fóru už několikrát jak účet zrušit.
SweDs

#5 Příspěvek od SweDs »

ok díky :)
Darebacek

#6 Příspěvek od Darebacek »

Ahoj,
To se řeší pouze osobně v herní poště nebo na support_cz@elyland.net.
razari

#7 Příspěvek od razari »

Jeden z hráčů našeho klanu se přihlašoval do hry přes FB a nyní se do hry nemůže přihlásit. Kontaktoval správu ML a přišlo mu toto:

Pro změnu hesla je zapotřebí e-mail, uvedený při registraci. Jelikož tento hráč se přihlašuje přes facebook email nemá. Zaprvé musí změnit ve hře email. Musí napsat osobně na support_cz@elyland.net a uv0st toto:
1) nový email a svůj nick ve hře
2) 5 posledních splněných questů
3) pokud používal nějaký způsob placení je třeba napsat jeho název a poslední platbu (datum, čas, kvantitu ČP) telefonní číslo (pokud platba byla přes SMS) nebo emailovou adresu (při platbě pomocí jiných způsobů)
Email musí být úplně nový, který nikdy nebyl registrován ve hře.
Pak je třeba už měnit heslo.
Pro změnu hesla je třeba kliknout na hlavní stránce na otazník vedle řádku pro uvedení hesla.
Na emeilovou adresu bude zaslán odkaz, po přechodu dostane ještě jeden dopis s novým heslem, které bude vytvořeno systémem automaticky.

Problém je v tom, že si opravdu nepamatuje posledních 5 splněných Q - upřímně, kdo z nás by si je z hlavy pamatoval - a tudíž je ze hry v podstatě vyřazen neb v tomto problému mu nepomůže ani jeho zástupce, který na splněné Q nemá možnost se podívat.

CO dělat v tomto případě ??????????
lolittka

#8 Příspěvek od lolittka »

já nevim ale když se přihlašuju přes facebook na jiných serverech bere to tu mailovku se kterou se přihlašuju na facebook, tudíž by podle mého měla fungovat mailov adresa se kterou se přihlašuje na fb. ať to dotyčný zkusí než to takhle zdlouhavě řešit se správou...
razari

#9 Příspěvek od razari »

ad lolittka: díky, předala jsem dál hráči kterého se to týká
lolittka

#10 Příspěvek od lolittka »

dej kdyžtak pak vědět jak to dopadlo, docela mě zajímá jestli funguje mailovka z FB nebo jestli to tu zase funguje jinak než kdekoli jinde :-)
razari

#11 Příspěvek od razari »

ad lolittka:

ahoj, zatím nijak, z FB se do všeho, kromě ML, bez problémů přihlásí, od správy dostal nějaké pokyny, které udělal, ale stejně nepomohly a pak mu prý ujely nervy a napsal jim něco od plic :-) (ani se nedivím) a tak asi už se do hry nikdy nedostane......
Darebacek

#12 Příspěvek od Darebacek »

Přes facebook mail to nefunguje. Je třeba na začátku si změnit ten facebook mail na obyčejný (napsat na support_cz@elyland.net) s uvedením těchto údajů, a už pak budete moci si změnit heslo, které vám přijde už na nový mail. Pak po změně hesla při přihlášení je třeba neklikat na přihlášení přes facebook, ale psát ručně svůj login a nové heslo.
lolittka

#13 Příspěvek od lolittka »

je mi jasné že přes FB mail, který automaticky vygeneruje FB každému registrovanému uživateli to nepůjde, ale do FB se taky každý přihlašuje svým e-mailem, který má na seznamu, gmailu apod... Když se registruji do jakékoli hry přes facebook registruje mě to přes e-mailovou adresu, kterou se přihlašuji do fb - pro mě konkrétně na centrumu a veškeré support zprávy mi chodí tam. Proč to nefunguje i v ML stejně je mi záhadou.
Darebacek

#14 Příspěvek od Darebacek »

Ano, ale ve hře se registruje už přes váš účet na facebooku, nebere to váš email, registrovaný v facebooku. V systému se to ukazuje, jako jmenopříjmení@facebook.com. Na tokový email se dopisy od systému neodesílají. Nevím, proč.
Odpovědět