Celkový počet vědy a perel k vyzkoumání všeho důležitého

Odpovědět
Zpráva
Autor
LDamianElf

Celkový počet vědy a perel k vyzkoumání všeho důležitého

#1 Příspěvek od LDamianElf »

Kolik bodů vědy je třeba ve hře věnovat do výzkumu, než je vyzkoumáno vše důležité (i pro hru suzeréna, nejvyšší level hrdiny, alchymii a podobně) a je možno zastavit / výrazně omezit výzkum?

Kolik je na to třeba perel?

A jak dlouho vám asi tak trvalo od té doby, kdy jste začali hrát, než jste měli výzkum ukončený - na jak vysokou vědu/hodinu jste se ve hře při tom dostali?
lolittka

Re: Celkový počet vědy a perel k vyzkoumání všeho důležitého

#2 Příspěvek od lolittka »

tak pro představu jenom abys měl všude vědu na první úroveň potřebuješ 11.498.011 pochybuji že si někdo dělá záznamy kolik vědy potřeboval na co nebo kolik perel za vědu utratil... Dokonce si nejsem jistá, zda někdo za celé ty dva roky co tahle hra jede má někdo vědu úplně hotovou. Já ne (ale mě věda už jede maximálně 2500 za hodinu - skoro nezkoumám) nejvíce mi jela 7500 bez využití jakýchkoli odměn z questů.
omezit neboo zastavit výzkum můžeš buď vyřazením lidí z laboratoří alchymistů nebo jejich zbouráním.
LDamianElf

#3 Příspěvek od LDamianElf »

Díky moc.

Snažil jsem se to nějak odhadnout a vyšlo mi to kolem 40 - 50 miliónů. Bez klanového zámku samozřejmě. A teoreticky, pokud mají města 7500 vědy / hod, tak má 180 000 za den, to je 65 700 000 za rok.

Tak buď mám velmi špatný odhad a nebo by nemělo být tak těžké tu vědu prakticky dokončit. Nebo se tam projevuje ještě nějaký další prvek, který neberu v úvahu. Snad odpoví ještě někdo.

Co se perel týče, tak můj hrubý odhad je 21 500 perel bez technologie těžby a vojenské přípravy.

Pokud jsem to dobře počítal, tak 6 125 perel potřebuje technologie těžby a 6125 perel potřebuje vojenská příprava.

Celkem by to tedy dělalo nějakých +- 34 000 perel.
lolittka

#4 Příspěvek od lolittka »

těch 7500 vědy mi jelo dohromady s helmou která mi dává 2000/h to je taky nutné brát v potaz.... je pravda že jsem za méně než půl roku vyzkoumala vše co nechtělo perly, teď už je to závislé jen na perlách...
OLdxSkuLL

#5 Příspěvek od OLdxSkuLL »

tech 60m je hodne spatny odhad, to trva jen treti hrdina s momentalne snizenou alchymii, ale porad je tu odmena za quest pozvat pet kamaradu do hry, pak by to mozna priblizne sedelo ...
OLdxSkuLL

#6 Příspěvek od OLdxSkuLL »

jo a kdyby vam hlavou vrtaly ty technologie a vojenska priprava, vzorec je jednoduchej - prumer x 50 tj pokazde se to zvysuje o 5p takze 125 x 50 = 6250 perel za kazde odvetvi na max
Darebacek

#7 Příspěvek od Darebacek »

Těžko říct. Výzkum vědy je zdarma, nepotřebujete platit za to perly. Rychlost výzkumu věd záleží na počtu a úrovně laboratoří alchymistů, na bonusech které dávají zrychlení osvojení vědy, které můžete dostat jako odměnu za questy nebo koupit v lokálních službách.
lolittka

#8 Příspěvek od lolittka »

pokud vím tak za pokročilou vědu se platí perlami... například mistrovství hrdinů na druhý lvl je za 1000 čp, kolonizace na 4. lvl je za 500čp atd...
Darebacek

#9 Příspěvek od Darebacek »

ano, za některé vyšší úr. určitých věd jsou perly opravdu nutné
Odpovědět