Více perlové zříceniny vs počet perel ve hře

Určeno pro porovnávání strategií a konstruktivní diskuzi zkušených hráčů
Odpovědět
Zpráva
Autor
LDamianElf

Více perlové zříceniny vs počet perel ve hře

#1 Příspěvek od LDamianElf »

Hrál jsem aktivně před x měsíci a teď jsem se ke hře zase vrátil. Všiml jsem si, že hodně ubylo zřícenin (vidím tedy zatím pouze zříceniny I), které mají v sobě víc perel. Konkrétně zříceninu I s více perlami jsem z těch řekněme 20 ti nebo 30 ti ještě neviděl. Od dalšího hráče jsem se dozvěděl, že podobné je to i u silnějších zřícenin, s tím, že víc perel sice je, ale je to mnohem vzácnější (zříceniny IV).

Pozorujete to samé? Vnímáte nějaký rozdíl u množství perel ve zříceninách oproti době před několika měsíci (řekněme před zavedením grálu?).

Mám i soukromý tip. Ve hře je zřejmě nějaké počítadlo, které hlídá kolik perel jde do hry (nákupy), kolik je vyvedeno (v podobě peněz) a kolik investováno... a je tam hlídán nějaký poměr, aby se hra nedostávala do mínusu.

Když byl zaveden grál, znamená to, že napevno hra dává 200 perel za hodinu navíc. Tyto perly dostávají vesměs nejsilnější hráči (a je možné, že část těchto perel vyvádí ve formě peněz).

U malého serveru, jako je ten náš český, to může znamenat, že hra začne škrtit perly tam, kde nejsou nastaveny pevně za hodinu (SJ, grál), ale jsou rozdělovány "náhodně ve formě nepovinného bonusu" - tedy u více perlových zřícenin.

Fakticky by pak zavedení grálu znamenalo víc perel pro nejsilnější a méně perel pro začátečníky a slabší hráče.

Co si o tom myslíte?
Naposledy upravil(a) LDamianElf dne 02 úno 2015, 18:37, celkem upraveno 1 x.
lolittka

Re: Více perlové zříceniny vs počet perel ve hře

#2 Příspěvek od lolittka »

tahle situace už je taková už asi rok nebo možná méně ale bylo to tak ještě dlouho před tím než se zavedl grál...
Darebacek

#3 Příspěvek od Darebacek »

Grál se objevuje, kdy se nasbírá dostatek perel, ale neovlivňuje počet perel ve zříceninách. Je slané jezero a je grál. Mohlo by být dva slaných jezera ale počet perel ve zříceninách stejně záleží pouze na platbách hráčů.
LDamianElf

#4 Příspěvek od LDamianElf »

Děkuji moc za odpovědi.
Darebacek

#5 Příspěvek od Darebacek »

Není zač.
Odpovědět