game

Zde lze povídat o čemkoliv.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jalapeno

game

#1 Příspěvek od jalapeno »

Jestli jste chytří tak tuto hru nehrajte
Arseni

Re: game

#2 Příspěvek od Arseni »

Ano, chytrá rada. Pokud jste chytří, tak nehrajte žádnou online hru.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Masacral

#3 Příspěvek od Masacral »

Chytrý člověk nehraje hry, ve kterých autoři z hráčů dělají velryby :lol:

Ale kdo chce být whale, je mu tady bohatě přáno. :D Jen by se měl naučit dobře rusky,aby se mohl domluvit s hlavními velrybami v rybníčku, a taky s velrybáři, zvláště, když se šikovně mění způsoby plavby v rybníčku. ;)

A pro zajímavost- pro výhodné trvání rybníčku stačí velrybářům cca několik stovek velryb. :mrgreen: Tak krásnou plavbu! :)
OLdxSkuLL

#4 Příspěvek od OLdxSkuLL »

ja jsem hrdy plankton !!!
Masacral

#5 Příspěvek od Masacral »

Takových je nás, doufejme, většina :mrgreen:
antirusia

#6 Příspěvek od antirusia »

Ale prosím tě !!!!!! :D
LDamianElf

#7 Příspěvek od LDamianElf »

jalapeno píše:ano pane sice jsem moc nedokázal v hře ale v životě hraji jinou ligu
harone a taktika je dobrá věc ale jaké mají potom hodnotu ty reporty..já by řekl že tyto reporty jsou jako zprávy TV Nova (jestli chápete )
a jen tak si myslím že vaše stotisícové armády proti naším sotva tisícový nemají moc šancí
Ať nespamuji vlákno, které na to není určeno.

Tohle děláš i u jiných her?

Jako že jdeš třeba hrát šachy a když prohráváš, tak začneš oponovat tím, že sice hraješ mizerně šachy, ale jinak jsi fakt machr? Nebo když si jdeš třeba s kamarády zahrát hokej nebo fotbal? "No a co, že jsem levej a netrefím se do brány, zase mám mercedes!"

Tady je to o hře MyLands. Buď jsi dobrý nebo ne. Pokud ne, tak to, že máš jinak super život je sice fajn vědět, ale pro hru celkem nepodstatné. Pokud to neznamená, že si hodláš koupit artefaktový komplet boha, takže ve hře bude víc perel pro všechny a bude jistota, že tento server nebudou jen tak rušit.

PS: pokud hodláš, tak super, díky za to a mám vážně radost, že se ti v životě daří až tak dobře. :) ;)
jalapeno

#8 Příspěvek od jalapeno »

hele elfíku jestli chceš můžem se osobně setkat a já ti to vysvětlím jak jsem to myslel pěkně mezi 4 očima , co ty na to???
LDamianElf

#9 Příspěvek od LDamianElf »

jalapeno píše:hele elfíku jestli chceš můžem se osobně setkat a já ti to vysvětlím jak jsem to myslel pěkně mezi 4 očima , co ty na to???
No dal bych přednost tomu, kdybys to prostě a úplně obyčejně a neromanticky napsal.

Určitě se s tebou nebudu scházet jen kvůli tomuto vysvětlení - i když přiznávám, že okolnost, že chceš to vysvětlení udržet mezi 4 očima tomu dává takový ten lákavý punc exkluzivity. Předpokládám, že půjde o nějaké utajené guru techniky. ;)

A také mi lichotí, že mi hned takhle zkraje navrhuješ soukromou schůzku. Až mi z toho zčervenala má elfí ouška. :oops: ;) Aby sis můj zájem o tebe nevyložil špatně, pro jistotu upozorňuji, že jsem ti neodepisoval s nějakými postranními úmysly, zahrnujícími fyzické sblížení a kontakt mezi námi. Ale kdo ví, třeba bys mne svým šarmem a vtipem dokázal přesvědčit a ani já bych neodolal a alespoň několik letmých dotyků a mužných objetí si s tebou vyměnil. :mrgreen:

Naneštěstí to nevypadá na to, že by byl v plánu nějaký sraz v brzké době. Navíc takový, na který bych chtěl přijít.

Zatím, pokud na tom vysvětlování pouze osobně trváš, nezbývá mi než se smířit se svou nevědomostí až do doby, kdy se třeba někdy potkáme...
jalapeno

#10 Příspěvek od jalapeno »

paráda jen jsem měl spíše představu někde v hospodě u pivka
akorát na setkání mě nikdo nepozval tak klidně přijedu když budu moct
Odpovědět