Quest: zničit 50 jákykoliv zřícenin

Diskuse o questech mezi hráči.
Zde se můžete zeptat hráče kdy a jaký quest přichází, nabídnout vlastní výklad, poradit se jak ho splnit nejlépe atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Arseni

Quest: zničit 50 jákykoliv zřícenin

#1 Příspěvek od Arseni »

Je to od hry trošku fail ale tenhle quest se my objevil až teď, po tom co už jsem zničil kdovíkolik zřícenin a ty se do toho pochopitelně nezapočítávají. Za spouštěče mise považuji zničení zříceniny 3. úrovně ke který jsem se dostal až teď neboť jsem nacházel jenom samé overpowed trojky. bylo by to celkem divný kdyby se úkol aktivoval až po zničení zříceniny 3. úrovně jelikož quest "nalézt 50 jakýkoliv zřícenin" se my aktivoval ihned po nalezení první zříceniny. To se tenhle quest zobrazil takhle pozdě i vám ostatním nebo se hra opozdila jen u mě :shock:
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Wyfre

Re: Quest: zničit 50 jákykoliv zřícenin

#2 Příspěvek od Wyfre »

Nemůžeš mít hned všechny úkoly ze startu. Ano taky se mi to aktivovalo po zničení 3 úrovně teprve.
Wyfre - dezertér
Arseni

#3 Příspěvek od Arseni »

to je jasný,že nemůžu mít všechny úkoly od začátku ale mohl bych je mít od doby kdy je už můžu plnit ;)
Wyfre

#4 Příspěvek od Wyfre »

A vidíš tam tu odměnu? :) To by bylo trošku o něčem jiným kdybys ji dostal hned ze začátku. Tu prostě můžeš plnit až od poražení zříceniny 3. úrovně
Wyfre - dezertér
Arseni

#5 Příspěvek od Arseni »

Myslim si, že i ze začátku by bylo rychlejší si ten půl mega našetšit než ničit 50 zřícenin a vůbec teď, teď už je to otázka jen pár dnů ;)
Odpovědět