nosiči

Odpovědět
Zpráva
Autor
cotomele

nosiči

#1 Příspěvek od cotomele »

By mě zajímalo proč si mezi královstvíma nemůžu posílat suroviny přes nosiče...to místo toho musím posílat suroviny přes obchodníky, který mi i při 2% chcípaj jak na běžícím páse.
Stejně jako proč se armáda nemůže po boji nasměrovat do jiného města?
Mno je tu dost nelogických věcí, když se nad tím člověk alespoň trochu zamyslí...
lolittka

Re: nosiči

#2 Příspěvek od lolittka »

snižování rychlosti u kupců má za následek jen menší poplatek surovin na cestu, ne jejich úmrtnost. nosiči jsou zloději surovin proto není možné přesouvat si suroviny tímto způsobem (nemůžeš krást sám u sebe). Co se týká armády a přesměrování jí při návratu do jiného města - pokud chceš mít armádu v hlavním městě kvůli obraně ale chceš aby ti suroviny dorazili do jiného města můžeš mít v jiném městě pouze nosiče a připojovat je z toho vedlejšího města k útoku armády, která jde z hlavního města (jen pozor na časy - první vyráží ten, kdo to má do cíle dál)... chce to trochu přemýšlet, než se začne nadávat...
cotomele

#3 Příspěvek od cotomele »

Omlouvám se za přehmat se 2% procenty, ale to stále nemění nic na tom, že nosiči ani armáda po cestě nechcípnou tak jako obchodník. Proč vlastně chcípne obchodník?? Jestli proto, že s sebou neměl armádu, tak proč s ním nejde žádná poslat?
A rozhodně argument, že nosiči jsou zloději, tak nejdou poslat se surovinama do druhého města, rozhodně akceptovat nelze.
Šlo by to krásně vyřešit...nosiči by chodili s obchochodníkem
To fakt jde nějak spojit útoky? Já to fakt nevim a ani se mi to nepodařilo nějak udělat. Nebo to tak ve skutečnostni spojit nejde?
A to s tím přemýšlením si nech příště pro sebe. A hlavně já nenadávám, zatím. Takže si takové komenty fakt příště ušetři.
lolittka

#4 Příspěvek od lolittka »

připojení se k vlastnímu útoku - při formování vojska k útoku je tam kolonka pozvat do mise a po překliknutí je připojit se k misi - pokud máš na vlastnění už nějakou misi která tam jde tak se ti tam objeví tvůj nick - na tohle je vyloženě i úkol ve hře kde je podrobný popis v nápovědě...
proč kupci umírají: jsou na dlouhé misi a nesou nehorázný náklad po cestě některý z nich zkolabuje nebo je přepadne parta banditů - jen tak tak celí zkrvavení a utrmácení donesou náklad ale na konci cesty už nevydrží a umřou. nosiči umírají v bitvách když si to špatně spočítáš.
a jinak asi pádnější argument: kupci na druhý lvl ve vědě jsou za perly, hra potřebuje abys je potřeboval a dali jim schválně nízký počet surovin na převoz abys zaplatil hře perly abys toho mohl přesouvat víc... a věř mi, brzy tě přestane zajímat proč toho kupci unesou málo a proč zrovna musíš posílat kupce, budeš mít jiné problémy, jako většina z nás :-D
Odpovědět