agresivní zřícenina

Odpovědět
Zpráva
Autor
Angelli

agresivní zřícenina

#1 Příspěvek od Angelli »

Chtěla jsem se zeptat co můžu dělat s agresivní zříceninou :? . Pořád mi hoří město. :evil: Ale na zničení prostě nemám. Oželela jsem, průzkum i stavění, ale prostě mě štve :twisted: , že ve chvíli, kdy otevřu bránu, tak mě napadne. :cry:
Co s tím ?
jakub343

Re: agresivní zřícenina

#2 Příspěvek od jakub343 »

no skusil bych najit nekoho silneho aby ji znicil de o to kde hrajes pokud S1 napis si hraci Pado nebo napis souradky a nekoho ti najdu
mike1987

#3 Příspěvek od mike1987 »

Na agresivky chodí hráči většinou tak 1-2 království daleko. Je na to potřeba velká arma a poslání ji na větší vzdálenost dost stojí. Navíc je to pro tyto hráče risk ji posílat dál. Takže psát někomu kdo je od vás dál nemá skoro výynam ;-)
Pokud na tebe agresivka zrovna můžeš zkusit napsat nějakému suzerenovi v tvém okolí, který má v žebříčku sílu armády kolem 100mega a poprosit ho aby ji nesundal. Když v ní neni monstrák jde sundat i s výrazně menší armádou.
Stilgar

#4 Příspěvek od Stilgar »

jestli myslíš tu agresivku na 52-22, tak ta má už 290k duchů, i když snížím útok duchů o 90% a použiju žezlo hrůzy, tak to bude se ztrátama. ale napiš mi až vyjede, sundáme ji, popř. pošlu výpomoc do města (i když to může udělat i tvůj klan, máte tam i silné hráče)
Darebacek

#5 Příspěvek od Darebacek »

Bohužel, musíš počkat až ji někdo zničí, nebo počkej až samá zmizí (trvá to od 10 do 30 dnů)
Odpovědět