Bratrstvo Mstitelů

Určeno pro porovnávání strategií a konstruktivní diskuzi zkušených hráčů
Odpovědět
Zpráva
Autor
PanTovarnik88

Bratrstvo Mstitelů

#1 Příspěvek od PanTovarnik88 »

může mi to někdo osvětlit? nějak tomu nerozumím

když to nepřijmu tak na mě nikdo nebude moci poslat na pomstu někoho jiného?
a co ty odměny ... to jako útočník dostane svitky nebo arty podle toho jak si já určím? nebo budu svýma svitkama a artama platit za tu pomstu?

díky za případné reakce
SidZ

Re: Bratrstvo Mstitelů

#2 Příspěvek od SidZ »

aktivoval jsem tu odměnu a výsledek je v obrázcích.
Přílohy
bratr_4.JPG
bratr_4.JPG (36.43 KiB) Zobrazeno 53781 x
bratr_3.JPG
bratr_3.JPG (39.2 KiB) Zobrazeno 53781 x
bratr_2.JPG
bratr_2.JPG (35.48 KiB) Zobrazeno 53781 x
bratr_1.JPG
bratr_1.JPG (41.24 KiB) Zobrazeno 53781 x
sauron6

#3 Příspěvek od sauron6 »

ahoj,taky tomu nerozumi zkousel sem vse procist ale taky nwm co stim,Tak to radsi neprijimam
deutericus

#4 Příspěvek od deutericus »

případně by mě zajímalo, jestli si takhle můžu najmout někoho, kdo by ztrestal ty 3* hráče (nějakýho 3* žoldáka :lol: ), co mě každou chvíli špendlí ...
jinak já bych považoval za logické, že svitky a arty jako odměna půjdou z vlastnictví toho, kdo si službu objednal...
sauron6

#5 Příspěvek od sauron6 »

abych pravdu rekl tak se to bojim vzit :lol: ,snad to nekdo vyzkousi a pak pisne co to vse dela
deutericus

#6 Příspěvek od deutericus »

já to vzal, ale zatím to nedělá nic, je tam jen to, co je tady nahoře v příspěvku na obrázcích...chytrý z toho nejsem
sauron6

#7 Příspěvek od sauron6 »

napsal sem na administrativu tak pockam co mi k tomu napisou trebas sedozvime jak na to :lol:
SidZ

#8 Příspěvek od SidZ »

já jsem z toho pochopil to, že když mě někdo napadne a ublíží, tak jako odvetu mohu na něj za nekřesťanskou odměnu objednat útok u nějakého silného suzíka. a za to tomu suzovi zaplatím artíkem. ovšem není mě jasné stanovení výše toho artefaktu nebo svitku.
lolittka

#9 Příspěvek od lolittka »

vise toho artefaktu nebo svitku urcuje mnostvi toho poskozeni nebo zabiti armady
lolittka

#10 Příspěvek od lolittka »

deutericus píše:případně by mě zajímalo, jestli si takhle můžu najmout někoho, kdo by ztrestal ty 3* hráče (nějakýho 3* žoldáka :lol: ), co mě každou chvíli špendlí ...
jinak já bych považoval za logické, že svitky a arty jako odměna půjdou z vlastnictví toho, kdo si službu objednal...
je to od titulu suzeren, kdo mstitele nema ve meste na toho to nejde pouzit a za spehovani se posmtit mstitelem nemuzes :lol:
Martinha

#11 Příspěvek od Martinha »

Výše odměny? Podle mě stanoví poškozený, čím lepší odměna tím spíš se hráči budou snažit :)))
deutericus

#12 Příspěvek od deutericus »

a jo pravda, je to asi od titulu suzerén to je fakt...
loli: já psal o špendlení, špehování přece není útok :lol:
metsys1

#13 Příspěvek od metsys1 »

Tak jsme to řešili v klanu a mělo by to fungovat takhle.

Pokud nějaký agresor zaútočí na nějaké vlastnění a v boji zvítězí- zničí vojsko-budovy , v daném vlastnění v hlavní budově se rozsvítí meč ( podmíněno přijmutím qestu ) může poté po dobu 7 dnů poražený požádat někoho o - Krvavou odplatu na agresora .
Nastavení je uvedeno pod mečem v hlavní budově.
Jak a kolik bude potřeba zničit vojska budov k poměru nastavení odměny to se asi dozvíme ze hry.

Kdo bude vydávat odměny- hráč ? a odkud z klenotnice z portálu z hrdiny je tam náhodný výběr ??, nebo jsou odměny jako součást úkolu.

Pokud to bude fungovat, jak jsem napsal, tak si takto někteří hráči-nehráči co vlastní více účtu přesunou artefakty, což je docela rána pod pás pro ty co hrají dle pravidel.

Níže je napsáno, že každá nabídka svitku-artefaktu je podmíněna zaplacením určité částky perel.
Naposledy upravil(a) metsys1 dne 10 zář 2014, 13:24, celkem upraveno 1 x.
lolittka

#14 Příspěvek od lolittka »

já mislel ze spendleni je spehovani :-D
lolittka

#15 Příspěvek od lolittka »

jo metsys to asi trefil a ty nabidki budou asi jako v trznici a budou tam viset jenom 7 dnu??
masilcz

#16 Příspěvek od masilcz »

lidi ale zato se plati perlama prej kdyz nastavi 1 svitek tak to chce 20perel :-D
lolittka

#17 Příspěvek od lolittka »

masilcz píše:lidi ale zato se plati perlama prej kdyz nastavi 1 svitek tak to chce 20perel :-D
tim lip :lol:
lolittka

#18 Příspěvek od lolittka »

Tlačítko "Bratrstvo meče" je k dispozici v hlavní budově po smyslu příslušného hráče pátrání. Brotherhood meč umožňuje poplatek účtovat (objednávky) způsobit škodu jiným hráčům pachatelů, kteří úspěšně napadli tě, do 7 dnů ode dne, kdy k útoku. Bratrstvo meč také umožňuje vybrat pořadí dosavadních objednávek ostatní hráči, a tím, že dělá to, k získání ocenění. Jídelna škodu: a) zničení těchto jednotek násilník b) úplné zničení počtu budov v daném držení pachatele; . c) odstavení konkrétní externí vlastnictví Zákazníci mohou pracovat inkognito a otevřeně . Na jedné násilník zákazník může ne více než jednu objednávku v každém časovém okamžiku. Neomezený počet klientů mohou učinit objednávku na stejného hráče. sídlí objednávku dodavatel může trvat provést do 7 dnů od data vystavení. Při vyřízení objednávky je zákazník povinen přiřadit cenu na exekutora (náhodné rejstříku nebo náhodného artefaktu). Při objednávce z účtu zákazníka CJ odstraněny programování, což odpovídá hodnotě artefaktu nebo přejděte na odpovídající úroveň. Celkové náklady na ocenění CJ vrácen zákazníkovi v následujících případech: 1. v případě, že objednávka nebude zahájeno žádným umělcem po dobu 7 dní (zrušení). 2. v případě, že zákazník zruší objednávku do okamžiku, kdy nepřijme umělec. 3. v případě, že objednávka je přijata, ale nebyla dokončena do 7 dnů (selhání příkazu). Objednávky dispozici pachatele, jeho spojenci, klanu kamarádi a klanu kamarádi z klanu, který podepsal mírovou smlouvu s klanem pachatele. může zhotovitel provést pouze jeden příkaz najednou. Interpret ne může odstoupit od přijaté objednávky. U interpreta má 7 dní na vyřízení objednávky. Po provedení se může zvednout cenu, kliknutím na tlačítko "Bratrstva meče." objednávky hráč dostane pět bodů v hodnocení hráčů, "Brotherhood of the Sword", pro neúspěšné objednávky je účtován 1 bod . klan shrnul všechny body hráči mimo klan.
OLdxSkuLL

#19 Příspěvek od OLdxSkuLL »

No nic moc pochopitelnej preklad, trochu jsem to odskousel ...

1) artefakty mezi hraci se tim nastesti premistovat nedaji, zakladatel objednavky proste zaplati v perlach hodnotu nahodneho artefaktu a nevybira z tech svych (1lvl 500 - 5lvl 80k perel)

2) ukol se nezadava konkretnimu mstiteli, proste se jen jakoby vyvesi na nastenku a zobrazuje se vsem suzerenum, kteri tam maji nastavena dana kriteria utoku pro zobrazovani objednavky, jedine co se da presneji urcit, je pozice mstitele v zebricku hry

3) vyse odmeny neni zavisla na obtiznosti pozadavku, proste zalezi na vas, kolik za co jste ochotni zacvakat, aby to pro najemniky bylo lukrativni - za dvojkovej svitek asi nikoho schvalne lovit nebudu a zase na druhou stranu, platit tisice perel za lakavy arty jenom kvuli nejaky pomste mi prijde taky dost jinde

takze abych to shrnul, nezda se mi to moc vyuzitelne, ale aspon nejaka zmena ve hre ...
Naposledy upravil(a) OLdxSkuLL dne 10 zář 2014, 15:03, celkem upraveno 1 x.
masilcz

#20 Příspěvek od masilcz »

tak 1svitek/20perel
2svitek/40perel
3svitek/60perel
4svitek/80perel
5svitek/100perel
1artefak/500perel
2artefakt/2000perel
3artefatk/8000perel
4artefakt/25000perel
5artefakt/80000perel
deutericus

#21 Příspěvek od deutericus »

no takže vcelku nijak zvlášť zajímavá (pro mě) nová funkce...ale třeba se pletu a ujme se to, chce to nějaký čas až se to zavede
nicméně oceňuji snahu vnést nový prvek do hry
lolittka

#22 Příspěvek od lolittka »

perli sou vratne kdis nikdo obednavku neprijme, nebo kdis ji zrusite sami a nebo ji nekdo prijme ale nestihne splnit do 7 dnu
Arseni

#23 Příspěvek od Arseni »

Božejo, byl by problém najmout jednoho jedinýho člověka aby těch pár vět seskládal, tak aby to dávalo alespoň trochu smysl a aby nebyla chyba v každým třetím slově :roll:
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
PanTovarnik88

#24 Příspěvek od PanTovarnik88 »

už je mi to celkem jasný ale stále tu vysí ještě jedna nevyřešená otázka ... a to jestli když ten "quest" nepřijmu tak se mě to nebude týkat a odměnu na mě nemůže nikdo vypsat? :shock:
ale vzhledem k vypočítavosti tvůrců hry předpokládám, že to půjde, jen ten kdo to nepřijme nebude moct někoho motivovat svitkama či artama aby zaútočil na někoho jiného ...
PanTovarnik88

#25 Příspěvek od PanTovarnik88 »

Arseni píše:Božejo, byl by problém najmout jednoho jedinýho člověka aby těch pár vět seskládal, tak aby to dávalo alespoň trochu smysl a aby nebyla chyba v každým třetím slově :roll:
každej někdy udělá nějakou tu chybku ... viz. překlady ve hře (i tam to očividně byl problém) ;)
sauron6

#26 Příspěvek od sauron6 »

Pokud nějaký agresor zaútočí na nějaké vlastnění a v boji zvítězí- zničí vojsko-budovy , v daném vlastnění v hlavní budově se rozsvítí meč ( podmíněno přijmutím qestu ) může poté po dobu 7 dnů poražený požádat někoho o - Krvavou odplatu na agresora .
Jak a kolik bude potřeba zničit vojska budov k poměru nastavení odměny to se asi dozvíme ze hry.

Kdo bude vydávat odměny- hráč ? a odkud z klenotnice z portálu z hrdiny je tam náhodný výběr ??, nebo jsou odměny jako součást úkolu.

Pokud to bude fungovat, jak jsem napsal, tak si takto někteří hráči-nehráči co vlastní více účtu přesunou artefakty, což je docela rána pod pás pro ty co hrají dle pravidel.

Níže je napsáno, že každá nabídka svitku-artefaktu je podmíněna zaplacením určité částky perel.

---------------------------------------------------------------------------------------------

1) artefakty mezi hraci se tim nastesti premistovat nedaji, zakladatel objednavky proste zaplati v perlach hodnotu nahodneho artefaktu a nevybira z tech svych (1lvl 500 - 5lvl 80k perel)

2) ukol se nezadava konkretnimu mstiteli, proste se jen jakoby vyvesi na nastenku a zobrazuje se vsem suzerenum, kteri tam maji nastavena dana kriteria utoku pro zobrazovani objednavky, jedine co se da presneji urcit, je pozice mstitele v zebricku hry

3) vyse odmeny neni zavisla na obtiznosti pozadavku, proste zalezi na vas, kolik za co jste ochotni zacvakat, aby to pro najemniky bylo lukrativni - za dvojkovej svitek asi nikoho schvalne lovit nebudu a zase na druhou stranu, platit tisice perel za lakavy arty jenom kvuli nejaky pomste mi prijde taky dost jinde

takze abych to shrnul, nezda se mi to moc vyuzitelne, ale aspon nejaka zmena ve hre ...

----------------------------------------------------------------------------------------------------

tak 1svitek/20perel
2svitek/40perel
3svitek/60perel
4svitek/80perel
5svitek/100perel
1artefak/500perel
2artefakt/2000perel
3artefatk/8000perel
4artefakt/25000perel
5artefakt/80000perel
mike1987

#27 Příspěvek od mike1987 »

Tak kdyby tady člověk nesbíral perly po jedné a jejich nákupní cena nebyla tak vysoká tak by se to mohlo ujmout. Jenže jelikož je hra nastavena tak, že je člověk rád, když nasbírá perly na nějaký art sám pro sebe. Tak si myslím, že jen blázen by je investoval do nákupu artu pro někoho jiného a za svitek se nebude nikdo obtěžovat sejmnout nikoho z top hráču.
metsys1

#28 Příspěvek od metsys1 »

sauron6 píše:Pokud nějaký agresor zaútočí na nějaké vlastnění a v boji zvítězí- zničí vojsko-budovy , v daném vlastnění v hlavní budově se rozsvítí meč ( podmíněno přijmutím qestu ) může poté po dobu 7 dnů poražený požádat někoho o - Krvavou odplatu na agresora .

---------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------

tak 1svitek/20perel
2svitek/40perel
3svitek/60perel
4svitek/80perel
5svitek/100perel
1artefak/500perel
2artefakt/2000perel
3artefatk/8000perel
4artefakt/25000perel
5artefakt/80000perel
---------------------------------------------------------------------------------------------------

V příspěvku co jsem psal nebylo ještě zjištěno, že je potřeba perel :)) , ale i tak artefakt 4 . úrovně za 25 tisíc perel je docela výhodné , obzvlášť pro hráče co rabuje jezera. A co si budeme povídat načasovat v této hře jde vše do jedné minuty.
qakkec

#29 Příspěvek od qakkec »

Případně si ještě můžete počíst na wiki http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Brotherhood :)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
OLdxSkuLL

#30 Příspěvek od OLdxSkuLL »

PanTovarnik88 píše:už je mi to celkem jasný ale stále tu vysí ještě jedna nevyřešená otázka ... a to jestli když ten "quest" nepřijmu tak se mě to nebude týkat a odměnu na mě nemůže nikdo vypsat? :shock:
ale vzhledem k vypočítavosti tvůrců hry předpokládám, že to půjde, jen ten kdo to nepřijme nebude moct někoho motivovat svitkama či artama aby zaútočil na někoho jiného ...
No osobne si myslim, ze s prijetim toho "questu" to moc spolecnyho mit nebude, ale kdyz nikdy nezautocis na zadneho suzerena, pomsta na tebe rozhodne objednana byt nemuze ...
Arseni

#31 Příspěvek od Arseni »

PanTovarnik88 píše:
Arseni píše:Božejo, byl by problém najmout jednoho jedinýho člověka aby těch pár vět seskládal, tak aby to dávalo alespoň trochu smysl a aby nebyla chyba v každým třetím slově :roll:
každej někdy udělá nějakou tu chybku ... viz. překlady ve hře (i tam to očividně byl problém) ;)
Jo každej někdy dělá chybu ale tady je dělaj pokaždý, když přidávaj něco novýho :mrgreen:
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
lolittka

#32 Příspěvek od lolittka »

ukoly - Krvava smlouva
Úkol: splnit objednávku Bratrstva meče
Nápověda: Tlačítko pro přistup k Bratrstvu meče se nachází v hlavní budově.
Odměna: Nahodilý svitek 1 úrovně

- A zůstalo jich devět
Úkol:splnit 10 úspěšných smluv Bratrstva meče
Nápověda: V tomto úkolu se počítají jakékoliv druhy smluv.
Odměna: 5 svitků páté úrovně

- Msta ze tmy
Úkol: úspěšně splnit 5 “zavřených” smluv Bratrstva meče
Nápověda: Za zavřené se považují smlouvy, jejíchž zákazníci se chtěli utajit svá jména a aby se jejich hanobitelé nedozvěděli kdo je “objednal”.
Odměna: 100k žoldáků

- Mstivý ničitel
Úkol: splnit objednávku ničení budov od Bratrstva meče
Nápověda: Pro splnění toho úkolu je třeba vybrat a úspěšně splnit smlouvu Bratrstva meče.
Odměna: 5 milionů zlata a 10k obyvatel

- Svitky za mstu
Úkol: splnit 3 objednávky Bratrstva meče s odměnami ve formě svitků
Odměna: svitek třetí, čtvrté a páté úrovně
Martinha

#33 Příspěvek od Martinha »

Spíš by mě zajímalo jaké jsou pravidla pro zobrazeni objednávky, kdyz chci být vykonavatelem. Kdo poradí :)))
lolittka

#34 Příspěvek od lolittka »

http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Brotherhood
co zkusit číst :?:
"Nepřítel, jeho spojenci, členové jeho klanu a členové klanu, který podepsal mírovou smlouvu s jeho klanem nevidí objednávku."
Martinha

#35 Příspěvek od Martinha »

eeeeee. samozrejme se tyhle podminky splnovaly, ale dobre si to vypsala pro ostatní :))
Martinha

#36 Příspěvek od Martinha »

dalsi ukol: nejspsi po splněni ukolu mstivý nicitel

dobiti za ucelem msty:
Vaše Veličenstvo ! Další skvělá nabídka od Bratrstva meče: dobytí vnějšího vlastnictví.

Úkol: dobyt vnější vlastnictví podle smlouvy s Bratrstvem meče

Nápověda: Pro splnění toho úkolu je třeba vybrat a úspěšně splnit smlouvu Bratrstva meče.

odmena_3 x nahodily svitek 5 urovne
Martinha

#37 Příspěvek od Martinha »

dalsi ukoly:

msta umi carovat
Vaše Veličenstvo. Jsem velice rád, že přátelíme s trhovcem s artefakty. Vždycky nám nabízí nějaký výhodný obchod. Tentokrát prosí o splnění smlouvy s Bratrstvem meče. Jako odměnu podle této smlouvy dostaneme artefakt, který trhovec chce prozkoumat a je ochoten zaplatit za tuto možnost zrychlením přípravy všech vojsk o čtvrtinu na dobu 7 dnů!
Úkol: získat artefakt jako odměnu dle smlouvy s Bratrstvem meče
odmena: doba vycviku vsech bojovych postav -30% na 7 dni

krev za spravedlnost!
Vaše Veličenstvo! Od okamžiku objevení Bratrstva meče velice pozorně sleduji jejich činnost. Nevím proč, ale měl jsme nějaké pochybnosti a nedůvěru k této utajené organizaci. Ale čím dále, tím více se přesvědčuji, že opravdu se zabývají tím, o čem mluví jejich statut. Jejich heslo je “Krev za spravedlivost”a to odráží jejích činnost velice přesně.
A jakoby podporu mých slov, rada frakcí poslala dopis s prosbou splnit další smlouvu Bratrstva meče.
Úkol: splnit objednávku Bratrstva meče “Ničení vojsk”
odmena: privola armadu 5000/3000/2000/1600/800/1000/50000/400
OLdxSkuLL

#38 Příspěvek od OLdxSkuLL »

takze z noveho prvku do hry se opet stal akorat objekt umeleho plneni questu, parada ...
Odpovědět