Doba zániku účtu

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
Masacral

Doba zániku účtu

#1 Příspěvek od Masacral »

Pěkný den, rád bych se zeptal, jaká je doba zániku účtu? Mám dojem, že jsem někde v pravidlech četl, že je to do 30 dnů od posledního přihlášení, ale nejsem si tím jist a nějak se mit o nedaří najít.
Vidím ale na mapě hráče, kteří nejsou aktivní již několik měsíců. Existuje nějaké předplatné, které brání zániku účtu? Pokud ano, na jak dlouho? A dá se nějak zjistit doba, která zbývá do zániku účtu, pokud má předplacenou dobu trvání a není aktivní nad obvyklou dobu ukončení aktivity?
A ještě jeden okruh otázek s tím spojených: pokud je neaktivní mentor, moje přihlášení na můj účet prodlužuje chod účtu mentora? Nebo to prodlužuje moje nahlédnutí na účet mentora? A jak je to, když mám u někoho možnost "zástupu"? Stačí k němu přijít na zástup nebo se musí přihlásit ve stanovené době sám majitel? Děkuji za cenné rady. ;)
Arseni

Re: Doba zániku účtu

#2 Příspěvek od Arseni »

Mazání účtu by mělo začít po 30 dnech neaktivity, samotné mazání trvá 7 dní. Co se týče premia nebo předplatného, tak samotné premium brání možnosti smazání účtu. Dobu zániku může vědět asi jen správa ale ta ti to těžko bude sdělovat.
Tvoje přihlašování jakožto učně nemůže mít žádný vliv na zánik mentora. Zástup jako prevence proti smazání nestačí, musí se přihlásit samotný hráč.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Masacral

#3 Příspěvek od Masacral »

Moc děkuji za bleskurychlou a brilantní odpověď ! :) Dovolím si ještě poprosit o upřesnění - prémiový účet je na 6 měsíců nebo i na jiné doby? Pokud je hráč na prémiovém účtu neaktivní déle jak měsíc, zanikne prémiový účet po uplynutí doby trvání prémoivého předplatného, nebo po této době trvání začne odpočet 30 + 7 dní? A pokud ano, je šance to nějak rozpoznat v náhledu na herní mapu? Třeba tím, že se začnou postupně nulovat jednotlivá města daného účtu od nejpozději založeného a během těch 7 dní odpočtu pak postupně úplně zmizí? Děkuji za Vaši trpělivost a upřesnění. :)
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

Prémium může být libovolně dlouhé, podle toho jak si ho hráč nakoupí nebo obdrží z questu. Účet nemůže být smazán pokud je na něm aktivní premium, předpokládám, že 30+7 dní začne po skončení premia. Dobu zániku podle mizení měst nebo něčeho podobného neurčíš, celý účet se smaže naráz, samotný proces probíhá, tak, že po 30 dnech dostaneš upozornění s tím, že bude účet za sedm dní smazán a pokud se během těch 7 dní nepřihlásíš, tak po sedmi dnech prostě zmizí.
Masacral

#5 Příspěvek od Masacral »

Moooc díky! :)
Arseni

#6 Příspěvek od Arseni »

Jen mi řekni co probůh plánuješ? :lol:
Masacral

#7 Příspěvek od Masacral »

:mrgreen: Opravdu nic :mrgreen: Som total lama :D Jen mi vrtalo hlavou, proč ledasjaký neaktivní účet nezaniká -a už je mi to jasné - premium může být mnohem delší, než půl roku :roll: :( :o :shock: :? 8-) :lol:
Arseni

#8 Příspěvek od Arseni »

a nebo to můžou být takoví ti lidi, co když jim na e-mail přijde upozornění, tak se jdou podívat co se děje, jednou se tam ukážou a pak se ukážou zase až za měsíc :-))
Masacral

#9 Příspěvek od Masacral »

Dovolím si ještě prosbu o jedno upřesnění:
- jaký je tedy praktický rozdíl mezi registrovanými hráči a aktivními hráči? (Mám na mysli čísla ve vstupním profilu) Moc děkuji za informaci! ;)
Arseni

#10 Příspěvek od Arseni »

Jaká čísla ve vstupním profilu?
Masacral

#11 Příspěvek od Masacral »

Počty registrovaných a apočty aktivních hráčů - ale dotaz směřoval na rozlišení statusu jedněcha druhých :-).
Arseni

#12 Příspěvek od Arseni »

Nevim co je na tom složitýho, první číslo je počet registrovaných, druhé počet aktivních a třetí počet lidí co jsou zrovna na serveru.
Masacral

#13 Příspěvek od Masacral »

Děkuji, moje otázka zněla na rozdíl statusu mezi registrovanými a aktivními hráči ;) Jaký je mezi nimi v realitě hry rozdíl? ;)
Modesty

#14 Příspěvek od Modesty »

:) registrovaní hráči jsou ti, co si na serveru založili účet (tedy pro jistotu pro upřesnění: aktivní + nehrající)... a aktivní jsou ti, co to hrají
Masacral

#15 Příspěvek od Masacral »

Moc děkuji, ale na mě se musí lopatisticky - i ti jen registrovaní jsou v tabulce hráčů a mají tam uvedené hlavní město - nebo se mýlím? Či je to jinak? ;)
Arseni

#16 Příspěvek od Arseni »

Když se registruješ, tak se ti vytvoří město, to dá rozum. Tím pádem i nový nick, který se započítává.
Masacral

#17 Příspěvek od Masacral »

Díky. Takže registrovaní - to jsou ty města úovně 1 s nulovými parametry :? , která tedy, předpokládám, po měsíci zase zmizí? :shock: čím to, že jednu třetinu hráčů tvoří jen ti registrovaní? :o
Arseni

#18 Příspěvek od Arseni »

To neznamená, že to jsou jen ti co postavý první město. Můžeš hrát třeba rok a když potom přestaneš, tak budeš brán jako neaktivní.
Odpovědět