Změny ve hře od 17.6.

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
Stilgar

Změny ve hře od 17.6.

#1 Příspěvek od Stilgar »

1. Byly doplněny nové druhy Globálních služeb: «Trvání mise vojenského oddílu hrdiny -10%», «Šance si najít magický předmět v zříceninách +100%», «Hrdina získává zkušenosti v boji +50%». Všechny služby lze si objednat na délku 7 dnů.
2. Délka trvání turnajové služby «Možnost útočit na zříceniny jakékoliv úrovně» byla prodloužena do 4 hodin.

Vidíte někdo tyto změny ? Resp. od kdy mají platit ?
Jinak některé nové arty nejsou k zahození - u legionáře hruď +40% zdraví, amulet -30% útok nepřítele a botky -30% trvání mise. A zbraň u inkvizitora +40% k útoku - to je lepší než leckterý artefakt lvl 5.
Modesty

Re: Změny ve hře od 17.6.

#2 Příspěvek od Modesty »

Já je normálně vidím a můžu si je koupit

dobrá je krvavá růže utrpení - dává pronásledování +100%, takže konečně něco, co zruší posmrkaný kapesník... akorát teda je to art lvl 4, takže to asi těžko někdo koupí
Haron1

#3 Příspěvek od Haron1 »

Modesty píše:Já je normálně vidím a můžu si je koupit

dobrá je krvavá růže utrpení - dává pronásledování +100%, takže konečně něco, co zruší posmrkaný kapesník... akorát teda je to art lvl 4, takže to asi těžko někdo koupí
kup to, a budu se te bat :D
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Modesty

#4 Příspěvek od Modesty »

:D s tvým složením armády určitě... ale možná díky tomu zase začnu sbírat vlajky... štěstí si občas sedne i na... mě ;)
Stilgar

#5 Příspěvek od Stilgar »

jj cca po hodině se to v nabídce objevilo.

Jinak, když náhodou Modesty získáš ten art lvl 4, tak na tebe pojedou 2 kapesníky a máš utrum : )
Odpovědět